HSG

HSG (rahim filmi) çektirip hamile kalanlar ?
Bizim bir akraba vardı 9 yıl çocuğu olmadı.. Bi hastanede rahim filmi çekmeden 2 kere tüp bebek yaptılar olmadı.. Başka hastaneye gitti tüp bebek için doktor rahim filmi istedi çekti Bi dahaki ay hamile kaldı şuan doğdu yavrusu

Hsg ile hamile kalmak için tüplerde tıkanıklık olup film sirasinda açılmasi gerekirki tüpleri açık olan bisinde hsg filmi bir işe yaramaz

Bizim bir akraba vardı 9 yıl çocuğu olmadı.. Bi hastanede rahim filmi çekmeden 2 kere tüp bebek yaptılar olmadı.. Başka hastaneye gitti tüp bebek için doktor rahim filmi istedi çekti Bi dahaki ay hamile kaldı şuan doğdu yavrusu
maşallah aslında doktorların en başta yapması gereken bi işlem çünkü çok yıpranıyor insan

Hsg ile hamile kalmak için tüplerde tıkanıklık olup film sirasinda açılmasi gerekirki tüpleri açık olan bisinde hsg filmi bir işe yaramaz
E tabi mantıken öyle bi de tıkanıklığı olduğu halde hsg ile açılsa bile hamile kalamayan da olmuş Allah’ın taktiri o da film ilaç hikaye sabır lazım

Merhabalar bende yeni katıldım adetim 10 gün geçti 3 gündür kahverengiyle karışık lekelenmemm var sizce adetmi olmusum fikri olan varmı

Hsg cekindigim aydan sonraki ay hamile kaldım tüplerim de açıktı ama filmin faydası olduguna eminim düşük yaşadım ama olsun

Back
X