- 21 Temmuz 2019
- 568
- 298
- 103
- 33
- Konu Sahibi AslIhannnnnnnn
HSG (rahim filmi) çektirip hamile kalanlar ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim bir akraba vardı 9 yıl çocuğu olmadı.. Bi hastanede rahim filmi çekmeden 2 kere tüp bebek yaptılar olmadı.. Başka hastaneye gitti tüp bebek için doktor rahim filmi istedi çekti Bi dahaki ay hamile kaldı şuan doğdu yavrusuHSG (rahim filmi) çektirip hamile kalanlar ?
maşallah aslında doktorların en başta yapması gereken bi işlem çünkü çok yıpranıyor insanBizim bir akraba vardı 9 yıl çocuğu olmadı.. Bi hastanede rahim filmi çekmeden 2 kere tüp bebek yaptılar olmadı.. Başka hastaneye gitti tüp bebek için doktor rahim filmi istedi çekti Bi dahaki ay hamile kaldı şuan doğdu yavrusu
Evet canım o benim hsg çektirdiğim ay hamile kaldım malesef kimyasalmış ama üstene tekrar hamile kaldım çok şükürHSG (rahim filmi) çektirip hamile kalanlar ?
E tabi mantıken öyle bi de tıkanıklığı olduğu halde hsg ile açılsa bile hamile kalamayan da olmuş Allah’ın taktiri o da film ilaç hikaye sabır lazımHsg ile hamile kalmak için tüplerde tıkanıklık olup film sirasinda açılmasi gerekirki tüpleri açık olan bisinde hsg filmi bir işe yaramaz
Maşallah Allah hayırlı bi şekilde sağlıklı yetiştirmeyi nasip etsin bana da dua edinEvet canım o benim hsg çektirdiğim ay hamile kaldım malesef kimyasalmış ama üstene tekrar hamile kaldım çok şükür ❤
Kesinlikle doktor ihmalimaşallah aslında doktorların en başta yapması gereken bi işlem çünkü çok yıpranıyor insan
Amin Allah razı olsun insan isteyen herkese nasip etsinMaşallah Allah hayırlı bi şekilde sağlıklı yetiştirmeyi nasip etsin bana da dua edin![]()
Peki çekilirken acı hissettiniz miHsg cekindigim aydan sonraki ay hamile kaldım tüplerim de açıktı ama filmin faydası olduguna eminim düşük yaşadım ama olsun
Bu şekilde gecikmen hep oluyosa bekle hiç olmadığıysa bi test yaptırMerhabalar bende yeni katıldım adetim 10 gün geçti 3 gündür kahverengiyle karışık lekelenmemm var sizce adetmi olmusum fikri olan varmı
O sıvı verilirken çok az adet sancısının aynısı bi sancı oldu 5 saniye falan hissetmedim diyebilirimPeki çekilirken acı hissettiniz mi
Tıkalı olmadığı için heralde ne kadar zaman hamile kalamayınca çektirdinizO sıvı verilirken çok az adet sancısının aynısı bi sancı oldu 5 saniye falan hissetmedim diyebilirim
9 ay kalamayinca cektirdim canımTıkalı olmadığı için heralde ne kadar zaman hamile kalamayınca çektirdiniz
Benim de aynı Rabbim yardımcın olsun9 ay kalamayinca cektirdim canım
Ben suan hamileyim cok sukur Rabbim sizlere de nasip etsinBenim de aynı Rabbim yardımcın olsun
ayyyy maşallah darısı başımaBen suan hamileyim cok sukur Rabbim sizlere de nasip etsin
Amiinnayyyy maşallah darısı başıma