- 14 Ocak 2016
- 805
- 9.684
- 138
- 29
- Konu Sahibi Cennet Annesi
-
adetliyken alttan ultrason yapıyorlarArkadaslr hormon testi sonucim normal ckti ultason sonuclarmda normal ckti adetimden sonra 21. Gun progesteron testi yapilacak. Sonra yeniden adetliyken hormon testi yapilcak adetimin 2. Gunu muayene olucam ama nasil olucam. Bilmiyorum. Bu arada 1. Senedr evliyim hamile kalamdgm icin bu tetkikler yapilacak. Sonra hsg icin gun alicam. Adetliyken muayene olan var mi. Nasil oluyor acaba. Sonra sonucalar gore asilama soylediler ama bence 1 sne daha asilama icin beklemelimiyim biraz korkuyorum
Normal muayene nasil oluyo ben hc olmadmAdetliyken normal muayene oluyosun canım benm hiç korkma eğer doktorun bekle olur derse acele etme aşılama için
22 mi doldurdum canim esimde bir problem yok butun testler yapildi ona simdi banada yapildi hormon ultrson sonuclarim normal smdi 21. Gun progestreon yapilcakmis sonra hormon yeniden adetimi beklicem tabi hormon testi sonra muayene hsg icin gun alicam o cubuk cok acitiyomi yaadetliyken alttan ultrason yapıyorlar
uzun bır cubuk sokuyorlar içine
yaşın kaç ve sorun ne
eşin de dr a gitti mi
Yatıyorsun doktor alttan çubukla muayene ediyo benim pek acımadı canım hiç korkma yumurtalıkları Rahmi en güzel o zaman gördükleri için istiyorlar doktorlarNormal muayene nasil oluyo ben hc olmadm
Sen neden muayene olsun peki sikayetin nedrYatıyorsun doktor alttan çubukla muayene ediyo benim pek acımadı canım hiç korkma yumurtalıkları Rahmi en güzel o zaman gördükleri için istiyorlar doktorlar
bana kalırsa 22 çok erken22 mi doldurdum canim esimde bir problem yok butun testler yapildi ona simdi banada yapildi hormon ultrson sonuclarim normal smdi 21. Gun progestreon yapilcakmis sonra hormon yeniden adetimi beklicem tabi hormon testi sonra muayene hsg icin gun alicam o cubuk cok acitiyomi ya
hhahha çok güldüm haklısın valla bende üni de şehir şehir gezerdik arkadaşlar la ama evli olunca insan hemen bebek istiyobana kalırsa 22 çok erken
ama sen şimdi kızarsın bu dediklerime
ben 22 yasında iken
sevgiliden sevgiliye kosardım
üniversite de bahar senlıklerıne giderdim
daha cok yenı evlısınız gezın tozun
evde fılm ızleyın
çıplak dolasın :) ne işiniz var bu kadar erken bebekle
Canım ben yumurta takibi yaptırdım adetlerim çok düzensizdi geç yumurtladıgım için bi ay takip etti doktor beş kez baktı alltanSen neden muayene olsun peki sikayetin nedr
Çubuk dedikleri vajinal ultrason o kadar gitmişsin doktora hiç bakmadı mı onunla? Bakire olmayanlara hep vajinal ultrason ile muayene yapılır. Adetliyken de bakılıyor sorun yok yani. Üstelik yaşın genç bir sorun çıkmazsa aşılama filan yaptırma bekle lütfen bu ne acele daha 1yıl olmuş bismillah yani...22 mi doldurdum canim esimde bir problem yok butun testler yapildi ona simdi banada yapildi hormon ultrson sonuclarim normal smdi 21. Gun progestreon yapilcakmis sonra hormon yeniden adetimi beklicem tabi hormon testi sonra muayene hsg icin gun alicam o cubuk cok acitiyomi ya
Bende bi gariplik var sanırımhhahha çok güldüm haklısın valla bende üni de şehir şehir gezerdik arkadaşlar la ama evli olunca insan hemen bebek istiyo
Peki sonuc olarak ne olduCanım ben yumurta takibi yaptırdım adetlerim çok düzensizdi geç yumurtladıgım için bi ay takip etti doktor beş kez baktı alltan
Gercekten bende cok guldum evet ama siz o yastayken universte okuyormussuniz biz evli oldugumuz icin tercihlerimiz farkli bu arada neden kizim ki herkesin kendi tercihibana kalırsa 22 çok erken
ama sen şimdi kızarsın bu dediklerime
ben 22 yasında iken
sevgiliden sevgiliye kosardım
üniversite de bahar senlıklerıne giderdim
daha cok yenı evlısınız gezın tozun
evde fılm ızleyın
çıplak dolasın :) ne işiniz var bu kadar erken bebekle
1 sene olmadan hc bir doktor beni alttan muayene etmedi 1 sene dolmasi lazm dedim. Evet bende oyle dusunuyorum bi sorun cikmazsa eger asilama dusunmiyorum. Zaten korkuyorumÇubuk dedikleri vajinal ultrason o kadar gitmişsin doktora hiç bakmadı mı onunla? Bakire olmayanlara hep vajinal ultrason ile muayene yapılır. Adetliyken de bakılıyor sorun yok yani. Üstelik yaşın genç bir sorun çıkmazsa aşılama filan yaptırma bekle lütfen bu ne acele daha 1yıl olmuş bismillah yani...
Varmi cocugunuzBende bi gariplik var sanırım
İlk evliliğim 4 yıl sürdü
Hiç istemedım
İkincide de 3. Yılda istemeye basladım:)
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallahYok olmuyor kendiliğinden
İki asılama yasadım tutmadı
2018 de tüp bebek yapılacak
AMİNRabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah
Agustos ayında yaptı doktor takibi yumurtlamam olmuyomuş eylülde gel ilaç başlayalım erdi klomen bende gitmedim glifor ve inofolic combi aldık eczaneden eylül de kullan dün ovulasyon testiyle 16. Gün yumurtlamayı yakaladım 15 ve 17.günleri değerlendirdik çok şükür kı hamile kaldım pazartesi kan testi yaptırdım cumartesi de keseyi görcez nasipse rabbim izin verirse inşallahPeki sonuc olarak ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?