Hsg Zeynep kamıl

kader34kk

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
4
0
27
Kızlar Zeynep kamılde tüp bebek ıcın Hsg rahım filmi istendı ama korkuyorum özelde aneztezılı yaptırmak ıstıyorum yaptıran var mı uygun fıyatlı özel hastanedeee

Kızlar Zeynep kamılde tüp bebek ıcın Hsg rahım filmi istendı ama korkuyorum özelde aneztezılı yaptırmak ıstıyorum yaptıran var mı uygun fıyatlı özel hastanedeee
Merhaba boş yere ücret ödemeyın ağrı eşiği çok düşük insanlar fazlaca abartıyor . Eğer yenı teknoloji bi makınayla cekılecekse hissetmiyorsunuz zaten . 2 dk da bitip 3. Dakikayı görmeyen bi işlem için ne ücret ödeyin ne bedenınize narkoz alın … benım fıkrım benım tecrübem karar sizin .

1 dakikalık bir işlem için kendinizi bu kadar zorlamayın, herkes çok abartıyor bence. Bir de yanlış anlamayın ama tüp bebek süreci hsgden çok daha zor :) en baştan bu kadar kaygılıysanız acil bir süreç değilse biraz daha toparlanıp başlamanızda fayda var.

Ben çok fazla stres yapıyorum ve kendımı ıster istemez kasıyorum bunu aşamıyorum

Merhaba Zeynel kamilde Eylül ayında hsg çekildim hiç korkulacak gibi değil alttan muane olmak gibi spekulum yerleştiriyoar onu hissediyorsunuz birde sıvı verilirken bı his oluyor onun dışında dayanilmiycak ağrı acı olmuyor yani bende çok korkmuştum özelde 4-6 bin tl para istiyorlardı ama hiç değmezmis yani toplasaniz 10 dakika sürmüyor altinizi çıkarıp uzaniyorsunuz işlem 3 dakika sürüyor sonra kalkıp giyiniyosunuz dediğim gibi muane olmak gibi aynı ama özelde cktrmek isterseniz siz bilirsiniz sıfır ağrı acısız çektiğini söyleyen yerler var

Merhabalar ben 2 gün önce özelde yaptırdım ne ağrı ne sızı nede stres hicbirsey hissetmedim imkanınız varsa özelde yaptırın hiç boşuna strese girmeyin yarım saat içinde yapıldı uyandım kalktım doktora gittim cd verdiler çıktım şuan gayet iyiyim hiçbir ağrım olmadı

Ben çok fazla stres yapıyorum ve kendımı ıster istemez kasıyorum bunu aşamıyorum
Ben 3 kere çekildim rahim filmi 2 si özelde 1 Zeynep kamilde zeynep kamil çok zordu canımı çok yaktılar benim 2. Korkumdan Fulya açık emar merkezinde çekildim ama fiyatı baya pahalı fakat işinin ehliler ben yerleştirlen spektulum bile adam akıllı hissetmedim sıfır acıydı neredeyse 3.özelde çektirdim Zeynep kamilden bir farkı yoktu gene çok acı çektim yani sorum özel yada devlet değil eli hafif işini iyi yapan birine denk gelirseniz devletinde özelden Hiçbir farkı yok bence devlette çektirin gittiğiniz özelinde çok iyi diye garantisi yok yanlız narkoz alınacak kadarda dayanılması zor bir ağrı değil

X