• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg ve polip-miyom ameliyati olanlar

Renkliyazar

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2023
104
109
23
Merhaba arkadaşlar,

Tüp bebek tedavisi görüyorum Dr'um Rahimde 2.5cm lik polip gördü. Hsg çekiminde bu polipide alalım dedi. Ücret olarak 12bin denildi. Sağlık sigortası var ama Dr hast. Doktoru olmadığından sigorta karşılamıyor maalesef bize yüksek geldi. Bu ameliyati ve Hsg çektiren aramız da var mı? Sizin ücretleriniz nelerdi ?
Teşekkürler

Merhaba arkadaşlar,

Tüp bebek tedavisi görüyorum Dr'um Rahimde 2.5cm lik polip gördü. Hsg çekiminde bu polipide alalım dedi. Ücret olarak 12bin denildi. Sağlık sigortası var ama Dr hast. Doktoru olmadığından sigorta karşılamıyor maalesef bize yüksek geldi. Bu ameliyati ve Hsg çektiren aramız da var mı? Sizin ücretleriniz nelerdi ?
Teşekkürler
Merhaba canım ben geçen nisan da 7500 e çekilmiştim 12 normal geldi bana bu zamlardan sonra ve operasyon çok güzel geçti benim aşırı ağrım vs olmadı

Merhaba arkadaşlar,

Teşekkürler
Merhaba ben hsg çektirdim ve polip için histereskopi oldum. Ama benim Dr devlette o yüzden hiçbirine ücret ödemedim

Teşekkürler
merhaba sadece rahim filmini ne kadara cektirdiniz benimde sigortasız ücret söylemediler giriş yapılmadan bi fiyat öğrenebilirsem ona göre randevu alıcam

Ben gecen yıl Mart ayında rahim filmini 1.000,00 TL ye cektim polip ve miyon çıktı nisan ayında 25.000,00 e histeroskopi oldum

Back