Gecis varsa hamile kalabilirsin belki canim. Kesin sonucu laparoskopi ameliyati soyler ama bence hic olma. Bi sure daha dene sonra nasip olmazsa tup bebek denersiniz. Benimde hsg filmimde tikali cikti. Laparoskopi ameliyati oldum acik denildi. Tekrar cektirdim kapali cikti derken sebepsiz infertilite. Kendiliginden olur yada tup bebek deneyebilirsin dediler. 2 bucuk senenin ardindan olmayinca kendiliginden. tup bebek yaptirdik cok sukur ikizlerimiz oldu.Hsg çektim arkadaslar tüplerden minimum geçiş sağlandı.doktor tüp bebek yaptır dedi.benimle aynı durumu yaşayıp normal yolla gebe kalan var mı acaba.
maşallah çok sevindim ya darısı biz olmayanlara ilk tüp bebek denemeniz miGecis varsa hamile kalabilirsin belki canim. Kesin sonucu laparoskopi ameliyati soyler ama bence hic olma. Bi sure daha dene sonra nasip olmazsa tup bebek denersiniz. Benimde hsg filmimde tikali cikti. Laparoskopi ameliyati oldum acik denildi. Tekrar cektirdim kapali cikti derken sebepsiz infertilite. Kendiliginden olur yada tup bebek deneyebilirsin dediler. 2 bucuk senenin ardindan olmayinca kendiliginden. tup bebek yaptirdik cok sukur ikizlerimiz oldu.
Evet canim ilk denememiz de oldu cok sukur.maşallah çok sevindim ya darısı biz olmayanlara ilk tüp bebek denemeniz mi
Laparoskopi için gün aldım.zor mu sonrasıEvet canim ilk denememiz de oldu cok sukur.
Benim biraz zor gecti narkoz yuzunden kustum. Tuvalet sorunum oldu ayaga kalkmaya hemen izin vermedikleri icin. Sonrasinda 1 hafta icinde gaz dolasiyo yatip kalkarken gacur gucur ediyo icinde. omuzlarina vuruyo sancisi. Kendini elinden geldigince sicak tut. Mutlaka yardimci olacak biri olsun yaninda. Yastiklarini hastane yatagi gibi ne yatar ne oturur pozisyonda olsun yataktan kalkman da kolay olur. Hatta yanina buyukce bi yastik koy destek alirsin. Simdiden rabbim sifa versin. Hayirli olsunLaparoskopi için gün aldım.zor mu sonrası
Allah razı olsun sizden yardımınız için çok sağolun .laparoskopi artı histeroskopi olacakmışım.ama rapor yazmam dedi gerek yok bir gün sonra ise gidebilirsin dedi .korktum ya simdiBenim biraz zor gecti narkoz yuzunden kustum. Tuvalet sorunum oldu ayaga kalkmaya hemen izin vermedikleri icin. Sonrasinda 1 hafta icinde gaz dolasiyo yatip kalkarken gacur gucur ediyo icinde. omuzlarina vuruyo sancisi. Kendini elinden geldigince sicak tut. Mutlaka yardimci olacak biri olsun yaninda. Yastiklarini hastane yatagi gibi ne yatar ne oturur pozisyonda olsun yataktan kalkman da kolay olur. Hatta yanina buyukce bi yastik koy destek alirsin. Simdiden rabbim sifa versin. Hayirli olsun
Bende ikisini oldum.mutlaka iste rapor. Hatta epkriz raporunu da al. Sonradan tup bebek yaptiricaksan lazim olur. oturmakta zorlanirsin cunki gaz dik durunca omuzlara baski yapiyor en az 3 gunluk yazdir.Allah razı olsun sizden yardımınız için çok sağolun .laparoskopi artı histeroskopi olacakmışım.ama rapor yazmam dedi gerek yok bir gün sonra ise gidebilirsin dedi .korktum ya simdi
Tamam canim cok sagol.ya sordum doktora tupu açıyormuşsunuz dedim laparoskopi ile yok sadece tani için dedi. Saçma değil mi neden işlem yapamıyorlar yaBende ikisini oldum.mutlaka iste rapor. Hatta epkriz raporunu da al. Sonradan tup bebek yaptiricaksan lazim olur. oturmakta zorlanirsin cunki gaz dik durunca omuzlara baski yapiyor en az 3 gunluk yazdir.
O yuzen hic olma ameliyat dedim bende canim. Islem yapamiyolar sadece kapalimi degil mi kesin sonuc icin bakiyolar. Kapaliysa zaten tup bebek dicekler.Tamam canim cok sagol.ya sordum doktora tupu açıyormuşsunuz dedim laparoskopi ile yok sadece tani için dedi. Saçma değil mi neden işlem yapamıyorlar ya
Anladim canim doktor dediki aşılama yada tüp bebek öncesi bakmaya fayda var tüp bebek veya aşılama için hazırlık olur dedi.enfeksiyonn falan olabilir yapışıklık olabilir dediO yuzen hic olma ameliyat dedim bende canim. Islem yapamiyolar sadece kapalimi degil mi kesin sonuc icin bakiyolar. Kapaliysa zaten tup bebek dicekler.
Artık ne demekse yapışıklık veya hazırlık of kafam karıştı yaAnladim canim doktor dediki aşılama yada tüp bebek öncesi bakmaya fayda var tüp bebek veya aşılama için hazırlık olur dedi.enfeksiyonn falan olabilir yapışıklık olabilir dedi
Bazen tuplerde veya rahimde yapisiklik olabiliyor. Tuplerde ki yapisiklik tup bebegi etkilemiyo ama asilamayi etkiler. Tuplerde iltihap sivi birikimi vs. Durum varsa mudahale gerekir bu her iki durumuda tehdit eder bebek olsa bile tutunmayi engeller. Karin agrin surekli akintin vs. Varsa zaten iltihap veya tuplerinde sorun oldugu belli eder biraz kendini. Insallah sorun cikmaz canim hayirli olsun.Anladim canim doktor dediki aşılama yada tüp bebek öncesi bakmaya fayda var tüp bebek veya aşılama için hazırlık olur dedi.enfeksiyonn falan olabilir yapışıklık olabilir dedi
Canim sen doktor kadar bilgiye sahip olmuşsun yasadikcaBazen tuplerde veya rahimde yapisiklik olabiliyor. Tuplerde ki yapisiklik tup bebegi etkilemiyo ama asilamayi etkiler. Tuplerde iltihap sivi birikimi vs. Durum varsa mudahale gerekir bu her iki durumuda tehdit eder bebek olsa bile tutunmayi engeller. Karin agrin surekli akintin vs. Varsa zaten iltihap veya tuplerinde sorun oldugu belli eder biraz kendini. Insallah sorun cikmaz canim hayirli olsun.
Yok canim etkilemedi benim tuplerde gecis olmus. Filmlerde kapali cikiyodu. Buna da spazm yani kasilma olabilir narkozsuz cektirdigin icin diye garip bi aciklama gelmisti doktordan.Yasim da genc oldugu icin cok sukur yumurtalarim da kaliteleri de iyiydi.Merhaba kizlar yazdikalrinizi gördüğüm iyi oldu.ben de iki tup bebek denemesi yaptim 2017 ocak ayindan beri ugrasiyoruz 2 senedir.benimde tuplerim kapali iki kere cekildim 1 sene arayla kapali 1.tupten.once ve 2.tupten once belki acilmistir dedi doktor yine cekti.amelyati onermedi acilmaz dedi.oyle deyince 2.tupbebek denedik oda negatif oldu toplam 4 transferim oldu hepsi negatif.simdi baska doktora gidecegim amelyati sormak icin bakalim ne diyecek.siz tupten once yapmissiniz sanirim ameliyati rezervleri etkiledimi?Orkide_sever
Valla canim rabbim kimseyi dusurmesin bu durumlara ama iste bu islere girince arastirdikca sordukca doktora bilgi sahibi oluyosun ister istemez.Canim sen doktor kadar bilgiye sahip olmuşsun yasadikca
Tesekkur ederin cnm.ben ikisinide anestezili cektirdim seninki gibi bi durum olmus olamaz yani heralde.Yok canim etkilemedi benim tuplerde gecis olmus. Filmlerde kapali cikiyodu. Buna da spazm yani kasilma olabilir narkozsuz cektirdigin icin diye garip bi aciklama gelmisti doktordan.Yasim da genc oldugu icin cok sukur yumurtalarim da kaliteleri de iyiydi.
Narkozluysa kasilma olmamistir canim. Hakkinda hayirlisi olsun. Tutmadiysa bebeklerin o zaman laparoskopi ol tuplerinde sivi birikimi varsa bebegin tutunmasini engeller. Pihtilasma testi yapmislardir zaten 3.sune daha hazirlikli baslayin canim dna testi kromozom testleri yaptirin embriyoya.Tesekkur ederin cnm.ben ikisinide anestezili cektirdim seninki gibi bi durum olmus olamaz yani heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?