HSG tıkalı tüp ameliyatı

selvi _bdr

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mart 2024
443
102
26
Merhaba sizlere birşey sormak istiyorum bir kızım var benim ikinci gebeliği planlıyordum 8 aydır olmayınca geçen kontrole gittim hsg çekip emin olalım dedi bugün ben de anestezisiz HSGçektim iki tüpün de tıkalı olduğunu gördü doktorum çarşamba günü anestezi alarak küçük bir ameliyat operasyonu geçireceğimi söyledi haftaya çarşamba günü yalnız biraz tedirginim ve korkuyorum kapalı olan tüpleri açacakmış bu durumu yaşamış olan var mı benim gibi

Benimde bir kızım var adetim şuan bittikten sonra hsg çekilecek ilk hsgde açılmıştı tüplerim şimdi tikalimi onuda bilmiyorum da iki yıl oldu ilk hsgye

Ben gebelik planladığım için uzun süredir olmayınca şüphelendim doktorum önce hsg çekelim dedi. Zaten tıkalıydı ilaç ilerlemedi bile rahmim geri attı. O yüzden anestezi vererek ameliyathanede operasyonu tamamlayacacığını söyledi çarşamba günü yapılacak bakalım biraz tedirginim

Ben gebelik planladığım için uzun süredir olmayınca şüphelendim doktorum önce hsg çekelim dedi. Zaten tıkalıydı ilaç ilerlemedi bile rahmim geri attı. O yüzden anestezi vererek ameliyathanede operasyonu tamamlayacacığını söyledi çarşamba günü yapılacak bakalım biraz tedirginim
Açıldı mi

X