kızlar merhaba benım bı dogum hıkayem yok ama rahım fılmı hsg hıkayem var. korkanlar ıcın yazıyorum bunu ozellıkle. bugun 15:00 da randevumm vardı anestezili yapılıcaktı. doktorumgec geldı 16:30 da geldı. direk benı aldı. alt kata indik . üzerime amalıyat elbısesını gıydırdıler. hemsıre bana anlatıyo şöyle olcak böyle olcak ama ben ılk defa narkoz alıcam korkudab tir tir titriyorum ayaklarıma kadar.. başladım ağlamaya .. yattım amalıyat masasına. doktorum geldı. damar yolumu actılar anestezıcı geldı. ama ben hala aglıyorum. bana kaç kilosun dedi ben 60 dedım sonrasını hatrlamıyorum. sankı zaman gecmemıs gibi hemsırenın hanımefendı dedıgını duydum uyandıgımda herkes gıtmıstı. hemsıre bana gecmıs olsun dedı.. yarım saat musahade odasında kaldım. ne acı ne sancı ne bişi hiç bişi hissetmedim sadece ılk uyandıgımda başım az bi dönüyordu o kadar demem o ki kızlar hsg çok önemlı korkmayın özellıkle anestezılı yaptırın hıc bısı duymadan..
sonuç olarak.: doktorum ılk ılacı verdıgınde tuplerın hıc bırınden sıvının gecmedıgını yanı tuplerımın tıkalı oldugunu ıkıncı ıacı verıdıgnde ıse sag tüpün açıldığını sol tüpün kapalı olduğunu sölemiş eşime.. tek tüple de olur sıkıntıı olmaz demiş. aslında korkuyorum tek tüple gebe kalma şansım %50 düşük değil mi? tek tüple hamiş kalan var mı ?
eşiminde sperm testinde hersy çok çok iyi sadece konsantrasyon 18 milyon . dünya sağlık örgütüne göre 20 milyon olmalıymış..kızlar bana bi akıl verinn