Hsg Sonucumu yorumlar mısınız?

Betulcs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
2
0
1
34
Merhaba,

Ağustos ayında dış gebelikten kaynaklı sol tüpüm alındı. O yüzden doktor hsg çektirmemi istedi. Hsg sonucu raporda şu şekilde:

Kontrast madde sağ tubadan intraperitoneal mesafeye geçmiş ancak perifimbrial alanda kısmen göllenmiş, sınırlı bir dağılım göstermiştir. Sağ tuba normal çaptadır.
Sağ perifrimbrial inteapertioneal alanda adezyon.

Bu şekilde doğal yoldan hamile kalınabilir mi? Yapışıklıklar çok mu kötü durumda? Ne yapılmalı acaba bilgisi olan var mı?

Eklentiler

• IMG_0991.jpeg
    197,4 KB · Görüntüleme: 68

Merhaba! Benimde tüpümün biri alınmıştı tıkanıklık nedeniyle 1,5 yıl bekledim olmadı geneldede gittiğim doktorlae tek tüple hamile kalma oranı %50 e düşüyor dedi olmazsada tüp bebek demişlerdi hep
şuanda tüp bebek aşamasındayım tabiki en başta Allaha kalmış birşey Allah isterse her türlü olur eğer yaşın küçükse bir süre bekleyip deneyebilirsin o yapışıklıklar düzeltiliyor die biliyorum .

Selamün aleyküm tüp tıkanıklığı için brokoli yiyip de tüpleri açılmış olan var mı yada denenmiş Bir kür Yok mu tüpleri ne açar bana da yardımcı olur musunuz lütfen Allah rızası için

.

Eklentiler

• IMG_8580.png
    106,4 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_8581.png
    102 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_8582.png
    103,1 KB · Görüntüleme: 24

Eklentiler

• IMG_8583.png
    125,2 KB · Görüntüleme: 54
Peki tüpleri kapalı olup da brokoli kürü suyunu içenin faydasını gören oldu mu tüpler açıldı mı hamile kaldınız mı lütfen bilgisi olan varsa yazsın bilgilendirsin bana da

Arkadaşlar balgam da kırmızı kan gelmesi sizce neden olur ne zaman tehlikeli olur bunun için randevu almam gerekiyor mu yâda benim gibi yaşamış olan kişiler var mı lütfen bana yanıt verebilir misiniz

Arkadaşlar balgam da kırmızı kan gelmesi sizce neden olur ne zaman tehlikeli olur bunun için randevu almam gerekiyor mu yâda benim gibi yaşamış olan kişiler var mı lütfen bana yanıt verebilir misiniz
Ecem Hanım, sorularınız için isterseniz kendiniz ayrıca konu açın. Maalesef benim sorduğum soruyla alakasız bir akış oldu.

Merhaba öncelikle geçmiş olsun
Sanırım T rahime sahipsiniz ve sağ tüpünüzde uc kısımda genişleme olmuş diye anladm, Allah gönlünüze göre versin inşallah

Peki tüpleri kapalı olup da brokoli kürü suyunu içenin faydasını gören oldu mu tüpler açıldı mı hamile kaldınız mı lütfen bilgisi olan varsa yazsın bilgilendirsin bana da
Hayıt tohumu macunu bir arkadaşım o macunu eşiyle beraber sabah aç karnına 2 hafta boyunca yedi ve sonraki ay gebe kaldı tüpleri açıldı

Nasıl yapılıyor ben kendim yapmak istiyorum bende hayıt tohumu var evde ama eşim cimrilik yapıyor sunu bunu sipariş et yada al desem almaz bende kendim yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…