Geçen ay bende çekildim bana da sağda var ama az dedi ama gebe kalmana engel değil dedi bu ay kaldım hemenKızlar hsg sonucum dr sol tüp de geçiş var ama çok değil dedi
Canım benım bır arkadasa ıkı tüpün de kapalı dedı doktor meger yapışıkmış hsg den hemen sonra hamıle kaldı ve cok sükür dogum yaptı hsg den sonra genelde hemen hamile kalınıyor belkı sende kalırsın cnmKızlar hsg sonucum dr sol tüp de geçiş var ama çok değil dedi
İstanbul da isen kesinlikle Echomar a gitmemi tavsiye ederim benim 2 tüp kapalı idi açıldı elhamdülillah
Benim ilk rahim filminde 1 tane polip çıktı doktor histereskopi olmamı istedi oldum bende bebeği engeller demişti tüp bebekten önceBen fulya açık emar gittim orasida çok iyi bir kurum belliki ,benim tüplerim açık çıktı ama 2 tane polip çıktı 6 mm ama ne der doktor bilemiyorum
Kızlar anestezisiz agri hssettinizmi hsgde
Ewet canim c kolluda cektircem insallah dedgn gbi olur sagolHsg filmi icib anestezi gerçekten çok gereksiz,Ben 2 gün önce çektirdin , jinekolojik muayene olunduğunda daha çok canım aciyordu.. hic bir şey hissetmedim çok çok kolaydı, 5 dakka sürdü en fazla ama devlet hastanesinde yaptirirsaniz o sıkıntı olabilir eski sistemle yapıyorlar mis diye duydum
rh echomara gitmeyi düşünüyorum memnun kalmissiniz siz agrin oldumu seninİstanbul da isen kesinlikle Echomar a gitmemi tavsiye ederim benim 2 tüp kapalı idi açıldı elhamdülillah
Merhaba ben de echomarda cektirdim . Anestezisiz hic agrim sancim kanamam olmadi . Toplam 5 dakika suren bir islem. Korkulacak gibi degil gercekten .rh echomara gitmeyi düşünüyorum memnun kalmissiniz siz agrin oldumu senin
Saol canim hafta sonu acikmi orasiMerhaba ben de echomarda cektirdim . Anestezisiz hic agrim sancim kanamam olmadi . Toplam 5 dakika suren bir islem. Korkulacak gibi degil gercekten .
Bilemiyorum orasiniSaol canim hafta sonu acikmi orasi
Nekadaar cekindin pekiBilemiyorum orasini
650 ydi sanirim . 5 ay once cektirdimNekadaar cekindin peki
Banadaa 650 denildi hemen sonucunu aldinmi650 ydi sanirim . 5 ay once cektirdim
Evet biraz bekletiyorlar. Sonuc hemencik cikiyor . Sonra doktora gostermek istiyorum sonucumu dersen doktorlar sonucunu degerlendirir aciklama yapar . Demezsen de filmini alil gidersin onlar demezler yani doktorla görüşün diye . Ama cok memnun kaldim ordan. Elemanlari cok ilgili guler yuzluBanadaa 650 denildi hemen sonucunu aldinmi
Saol canim icimcok ferahladi sayende guzel haberler almissindir isallahEvet biraz bekletiyorlar. Sonuc hemencik cikiyor . Sonra doktora gostermek istiyorum sonucumu dersen doktorlar sonucunu degerlendirir aciklama yapar . Demezsen de filmini alil gidersin onlar demezler yani doktorla görüşün diye . Ama cok memnun kaldim ordan. Elemanlari cok ilgili guler yuzlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?