Hsg sonucu

Boncuk1111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2017
33
10
38
32
Merhaba

Hsg sonucum fotoğraftaki gibi çıktı ne demek istiyor ve sizce laparokopi ameliyatı olmalıyım fikir almak istiyorum

Eklentiler

• 3E438D98-DB5F-4188-8940-F4AF0DD4523B.jpeg
    82,8 KB · Görüntüleme: 368
Sanirim yapisiklik yapmis tuplerin uclarinda.. bende de var. Sende kac senedir var kac cm
Çikolatanın 1 sene olmamıştır çıktığı dermoid kist vardı onu aldırdım onu aldırdıktan sonra çikolata kisti çıktı başıma 3,5 cm civarıymış senın kaç cm ne zamandır var senın tüplerinde bi sıkıntı var mo canım

Allah o cikolatayi nasil biliyorsa oyle yapsin :) benimde 5 cm sagli sollu hemde. Hsg temiz ama e2 hormonm yuksek amh dusuk falan filan 2 yil oldu bebis yoookkkk

Evet canım her yerde çektirme benden sana tavsiye eğer İstanbul’da oturuyorsan Şişli echomarı tavsiye ederim hsg de yorumlama çok önemli beynim çok zamanı yediler başka bi yerde yaptırdım fiyatı echomarda 650 tl bilgin olsun pişman olmazsın

Evet canım her yerde çektirme benden sana tavsiye eğer İstanbul’da oturuyorsan Şişli echomarı tavsiye ederim hsg de yorumlama çok önemli beynim çok zamanı yediler başka bi yerde yaptırdım fiyatı echomarda 650 tl bilgin olsun pişman olmazsın

Ben de dün echomarda cektirdim. Daha once altta muayene falan da olmamistim. Bana alttan muayene gibi bisey olucak demislerdi .ve gercekten allah razi olsun oradakilerden cok ilgililer cok kibarlar güler yüzlü bir ekip karsiliyor sizirahim filmi cektirmek isteyenlere şiddetle tavsiye ederim . Gönül rahatligi ile gidebilirsiniz .agrisiz sizisiz kanamasiz bir islem .

Son kontrolümde doktorum gebelik olıiuşmazsa rahim filmi çekelim dedi yarın adetimden sonraki 3. Gün olacak gitsem hemen çekilir mi öncesinde bir hazırlık gerekiyor mu bilginiz var mı?

Son kontrolümde doktorum gebelik olıiuşmazsa rahim filmi çekelim dedi yarın adetimden sonraki 3. Gün olacak gitsem hemen çekilir mi öncesinde bir hazırlık gerekiyor mu bilginiz var mı?
Hazirlik yapmana gerek yok sadece genital bolgeni temizlersin gitmeden once :) ben anestezi almadan oldum hissetmedim hicbirsey.:) stres falan yapma korkulacak bisey de degil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…