Anket HSG sonucu temiz çıkanlar ?

yuppidi

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
64
33
8
37
Arkadaşlar merhaba, bugün ilaçlı HSG çekildim, sonuclar temiz çıktı. Tıkanıklık, yapışlık vs çıkmadi.. Gebelik düşünerek gittim, herhalde dedim, tüplerde vs bişey cikacak, HSG de çekilince gebelik şansi artar diye düsündüm ancak tıkanan açılan birşey yok, hocaya sordum "Film çekildiği için, kanallar vs acik olacagindan yine değerlendirin bu günleri, olumlu sonuç verebilir" dedi.. Yani zaten bir tikaniklik, kapalilik vs birşey çikmazken, HSG'nin faydasinin olmasi söz konusumu acaba ? Benzer birşey yaşayan, veya bilgisi olan yardimci olabilirmi acaba ?

bence hsg nin faydası tıkanıklık ya da yapışıklık gibi bir durum varsa filmde açıldığı zaman oluyor. zaten açık olan tüp varsa sırf film çekilindi diye şansı artıracağını düşünmüyorum ben.

Nerde çekildiniz peki hsg yi bende düşünüyorum da

Ben 3 ay içinde hamile kaldım hsg temizdi ve 2 yıldır olmadığı halde hsg sonrası hamile kaldım doktorum hsg den sonra 6 ay vermişti 3.ayda doğal yolla ovülasyon takibi yaparak hamile kaldım
Yaaaa nasil iç açici bi yorum olmuş buuu :))) Allahim bana da isteyen herkese de hayirlisiyla hayirli evlatlar nasip etsin, sana ve olan herkese de sağlicakla evladini buyutmeyi nasip etsin inşaAllah canimm :)

Merhaba canım bende hsg çekildiğim ay hamile kaldım ama maalesef kimyasalla sonuçlandı bu ay tekrar deniyoruz inşallah tekrar o sevinci yaşamk nasip olur

Ben de bu ay hsg çekildim. Benim de temizdi doktorum bana da olasılık arttığını söyledi. Kaan Kocatepe videosunu da izlemiştim o da öyle diyor aslında hurafe değil. Tüpler açık da olsa farkında olmadan ufak yapışıklıklar açılmış temizlenmiş olabiliyormuş. Filmde bile görünmeyen milimetrik şeyler olabilir sonuçta. Tabi hsg çekilip aylar sonra yine hamile kalamayan da var. Pek çok faktöre bağlı ben de bilemedim

Bende bu ay hsg çektirdim temiz çıktı. Gebelik olucak mı bakalım bekliyorum

İnşaAllah güzel haberler aliriz canim yaaa umutla bekleyelim :))

Merhaba canım bende hsg çekildiğim ay hamile kaldım ama maalesef kimyasalla sonuçlandı bu ay tekrar deniyoruz inşallah tekrar o sevinci yaşamk nasip olur
Canim inşaAllah hayirli mujdeli haberler alirsin :) Allah yüzümuzu guldursun en kisa zamanda hayirlisiyla inşaAllah

Canim amiiinn... Hayirlisiyla, inşaAllah hayirli guzel haberler alirsin, umutlarimiz boşa cikmaz Allah'in izniyle

Yaaaa nasil iç açici bi yorum olmuş buuu :))) Allahim bana da isteyen herkese de hayirlisiyla hayirli evlatlar nasip etsin, sana ve olan herkese de sağlicakla evladini buyutmeyi nasip etsin inşaAllah canimm :)
Amin inşallah dua edicem isteyen herkes için ama çok kafanıza takmayın bazen hsg sonrası temiz olsa bile etkisi oluyor bazen daha zaman alabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…