Tabiki tahmini olarak soyluyorum...ilac tuplerden gecmis tupler acik gozukuyo...doktor ne yorumda bulundu bilmiylrum ama bende cektirdim...tuplerin acik dedi...bu sonuca benziyodu...ama rahim sekli hakkinda yorum yapamicam ne dedi tam olarak?hocam merhabalar. 29 yaşındayım. adetlerim düzenlidir 26-28 gün aralığında döngüm sürüyor. ovulasyon testlerinde genelde 11-13. günlerde çift çizgi oluşuyor. bundan yaklaşık 4 ay önce hsg filmi çektirdim. sonuçları gören doktorlar iki farklı yorumda bulundular. benim de kafam çok karıştı. rica etsem resimlerde yer alan rahim filmini yorumlar mısınız? şimdiden çok teşekkür ederim.
Tabiki tahmini olarak soyluyorum...ilac tuplerden gecmis tupler acik gozukuyo...doktor ne yorumda bulundu bilmiylrum ama bende cektirdim...tuplerin acik dedi...bu sonuca benziyodu...ama rahim sekli hakkinda yorum yapamicam ne dedi tam olarak?
Merehabalar : Rahım- tüp fılmınız karında yapısıklık olabılecegıni ( perıtubal adezyon) ve buna baglı saglıklı gecıs olmadıgını dusundurmekte. Bu durumda deneyımlı ellerde- ureme ıle ılgılenen hekım tarafından yapılacak laparoskopı ( gobekten gırılerek yapılan kapalı amelıyat) ıle kesın tanı koymak ve akabınde beklemek mı? bır tedavı yolunu secmek mı karar verılmelı. ( ayrıca esınızın sperm testını gormek de yolumuzu cızmek acısından faydalı olucaktır.) Ayrıca rahim tepesınde var olan basıklık yapılacak hısteroskopı( rahım ıcıni kamera sıstemı ıle kontrol etmek) ıle degerlendırilmelı.hocam merhabalar. 29 yaşındayım. adetlerim düzenlidir 26-28 gün aralığında döngüm sürüyor. ovulasyon testlerinde genelde 11-13. günlerde çift çizgi oluşuyor. bundan yaklaşık 4 ay önce hsg filmi çektirdim. sonuçları gören doktorlar iki farklı yorumda bulundular. benim de kafam çok karıştı. rica etsem resimlerde yer alan rahim filmini yorumlar mısınız? şimdiden çok teşekkür ederim.
Merehabalar : Rahım- tüp fılmınız karında yapısıklık olabılecegıni ( perıtubal adezyon) ve buna baglı saglıklı gecıs olmadıgını dusundurmekte. Bu durumda deneyımlı ellerde- ureme ıle ılgılenen hekım tarafından yapılacak laparoskopı ( gobekten gırılerek yapılan kapalı amelıyat) ıle kesın tanı koymak ve akabınde beklemek mı? bır tedavı yolunu secmek mı karar verılmelı. ( ayrıca esınızın sperm testını gormek de yolumuzu cızmek acısından faydalı olucaktır.) Ayrıca rahim tepesınde var olan basıklık yapılacak hısteroskopı( rahım ıcıni kamera sıstemı ıle kontrol etmek) ıle degerlendırilmelı.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.