HSG SONUCLARI ILE ILGILI YARDIMM

ankara baskent hastanesi dogru tani koydumu size yani yanilma durumlari oldumu. bende ankara baskentte cektiriyim.en azindan belki ilk hsg cekiminde yasadigim sorunlari yasamam.hanimefendi tavsiye ve cevabiniz icin tesekkur ederim.inanin surec cok gozumu korkutuyor cunku maliye memuruyum ben ankara merkrze bir bucuk.saat uzakliktayim. izin almak gunleri ayarlamak yolculuk benim.icin.oyle zor oluyorki. uzerine.birde net tani yok. bu yuzden dogru tani ve tedavi cok onemli ne denirki insallah hersey hepimiz.icin daha iyi olur

Evet bende katiliyorum burcu ya canini yok yere sikma bende 2 sefer yaptirdim ilkinde sol tupum kapali gozuktu.. 2ci sinde doktor titiz birsekilde izledi ve tupum resmen acilmis kendimde izledim ekrandan rahat ol canim
insallah bende guzel haber alirim birazda stresli biriyim. kuruntu yapiyorum baya . 2. cekiminizin birinci cekimden bir farki varmiydi yani hem agri hem islem acisindan sordum birde hangi hastahanede cektirdiniz

insallah bende guzel haber alirim birazda stresli biriyim. kuruntu yapiyorum baya . 2. cekiminizin birinci cekimden bir farki varmiydi yani hem agri hem islem acisindan sordum birde hangi hastahanede cektirdiniz
Evet buyuk fark vardi hem fiyat farki hem deneyim farki felaketti resmen 1ciyi brukselde cektirmek zorunda kaldim yurtdisinda yasadigim icin orda ozel hastaneler yok ve hysterosalpingoFOAM yaptilar (kopuk siktilar bildigin) agridan bayiliyordum nerdeyse, sonuclar tam istenilen netlikte olmadigi icin TRye geldigimde tekrar cektirmek zorunda kaldim fiyati €200,- sonra 2.ciyi Trde Memorial Sisli de cektirdim ve kesinlikle tavsiye ederim dr Ozdil radyoloji uzmani 750TL verdim gayet de memnun kaldim kontrast sivi siktilar ama cok yavas ve agritmadan. Herhalde onemli olan yavas yapmak ben onu anladim sende travmam var de anlayisli olurlar.. hayirlisiyla atlatirsin inshaAllah

Ben de uzagim aslinda baskente. Bende ankaralı değilim aslinda görev sebebiyle buradayız. Cok araştırdım bende 2 kaybim var maalesef. Daha 5 ay önce kimyasal gebelik geçirdim tedavi sürecimi baskent hastanesinde geçirdim. Hatta önümüzdeki ay asilama olucam. Simdilik olumsuz bir tabloya rastlamadim. Benim icin önemli olan hastane degil doktorun tecrübesi.
Hsg yi 2020 subatta çektirdim fiyat olarak uygundu ve gerçekten memnun kaldim. Kalmasam asla önermem. yalnız makinalari eski usul yani c-kollu değil . ANestezisiz olmasina rağmen agrisizdi benim icin. Sonuç hemen cıktı. Cd olarakta alabildim. Fiyatlari değişmiş diye duydum yalniz.

Bu arada tanilari doğru oldu. Ben 2 devlete gittim bana direkt kürtaj dendi. Kemoterapi iğnesi yapalim dış gebelik diyen oldu.
Başkentte ki doktor en bastan doğru tanıyı koymustu ama o panikle bir sürü doktora gitmek istiyor insan.baskentte Ilk muayenede kimyasal gebelik doğal süreç adet gibi düşecek dendi ve oyle de oldu.
Ve gördüğüm kadarıyla hemen tedaviye başlamıyorlar ben subatta gittim hsg icin ardından hemen tedaviye baslamak istedim. Bana doğal yolla gebelik ihtimalimin yüksek olduğunu söylediler. Bi deneyin falan dendi. Hamile kaldim ama sagliksiz oldu. Simdi 5 aydır olmuyor diye kendi isteğimle aşılamaya başlayacağım.
Memnun olmayanda illa ki vardır ben kendi görüşlerimi paylaştım arkadasim. Allah yolunu açık etsin inşallah.

rica ederim endişelerinizi anlıyorum aynı yollardan geçyoruz hepimiz bir şekilde, hsg sırasında verilen ilaç canım, o esnada açılabiliyor hafif düzey tıkanıklıklar umarım bir hata olmuşturdu gerek kalmaz,

sizede cok gecmis olsun.
gecmis olsun size gercekten cok zor zamanlar atlatmis olmalisiniz. ama ben sizin cok iyi yurekli bir bayan oldugunuzu anliyorum. iyi niyet insanlara hep guzek seyler getirir.guzelliklerle karsilasmaniz dilegiyle...

acikcasi hatali cekim olsun diye dua ediyorum. herseyi zaman gosterecek.simdilik en zor kisim olan bekleme asamasindayim biran once sonuclanir umarim. hepimiz icin en iyisi olur insallah

İyi temiz hastane
Doktorlar ilgili
Hsg anestesiz 500
Anestezili 750
Benim çok ağrım oldu
Sizin rahat geçmesine sevindim

acikcasi hatali cekim olsun diye dua ediyorum. herseyi zaman gosterecek.simdilik en zor kisim olan bekleme asamasindayim biran once sonuclanir umarim. hepimiz icin en iyisi olur insallah
amin en zor aşama beklemek zaten beklemek kadar gergin başka birşey yok işlem olup bitince rahatlıyor insan

Bende sehir hastanesinde cekindim bende tikaniklik yokdu ama benden oncekine tüpünden tıkanıklık var simdi ilacla vercem acilcak ve acildi ilaç gecti dedigini duymuştum

hanimefendi biraz analtirmisiniz nasil gecti aci hissetinizmi, ne zaman cektirdiniz
Temmuz ayinda cekinmistim agriyi hissetmek kisiye göre degisir agri esigimi aci esigimi diolar agri oluo evet ilaci verirken ama öle kendinden gececek bisi deil adet agrisindan bir iki tik daha fazla 10 15 dklik bi islem rahat olun

Temmuz ayinda cekinmistim agriyi hissetmek kisiye göre degisir agri esigimi aci esigimi diolar agri oluo evet ilaci verirken ama öle kendinden gececek bisi deil adet agrisindan bir iki tik daha fazla 10 15 dklik bi islem rahat olun
tesekkur ediyorum cevap icin aynen benimde ilk cekimim bahsettiginiz gibi rahat grcmisti ikinciside umarim oyle okur size cook.gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…