Hsg sonuç hakkında bilgisi olanlar

Ece busra

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2019
191
87
18
30
Hsg sonucum için yardımcı olabilecek arkadaşlar varmıdır iki güm sonra doktoruma randevum ama öğrenmek istiyorum

Rahimde yapışıklık görülmüş canım daha önce operasyon mu geçirdin

Hsg çeken doktor önemli bir durum değil demişti ama ben emin olamadım sizce çok etkilermi daha önce düşük yaptım tekrarda olmadı 8 aydır
Nasıl bir yol izlemem gerekir😔
Canım minimalse etkilemiyor diye biliyorum. Bende hamile kalamiyorum 1 kez kaybim var kürtaj oldum. Adetlerin normalse doktor yapışıklık varsa da minimaldir etkilemez dedi bana da.

Canim düşük falan yaptiysan ondan yapisiklik olmustr kistle bir alakasi yok

Canım minimalse etkilemiyor diye biliyorum. Bende hamile kalamiyorum 1 kez kaybim var kürtaj oldum. Adetlerin normalse doktor yapışıklık varsa da minimaldir etkilemez dedi bana da.
Siz neden kalamıyorsunuz😔 Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin..

Siz neden kalamıyorsunuz😔 Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin..
Kayda değer bi sebep görülmüyor. Fsh 8 ama oda gebelige engel değil dedi doktor. Şubata kadar hamile kalamazsam tedaviye başlıcaz. Inşallah en kısa sürede mutlu haberler alırız

İ
Kayda değer bi sebep görülmüyor. Fsh 8 ama oda gebelige engel değil dedi doktor. Şubata kadar hamile kalamazsam tedaviye başlıcaz. Inşallah en kısa sürede mutlu haberler alırız
A
amin inşallah🙏
siznezaman düşük yaptınız

Ekim 2018 de kürtaj oldum canım. Bidaha hamile kalmadım. Tedavi derken ilk önce yumurtlama takibi, aşılama, tüp bebek olarak ilerliyor.
Sizinde baya uzun süre olmuş banada aynı şekilde hsg çekindikten sonra hamıle kalman artıcak yumurtlama tabıkı 6 ay sonrasında aşılama..

Hsg sonucum için yardımcı olabilecek arkadaşlar varmıdır iki güm sonra doktoruma randevum ama öğrenmek istiyorum
Tüpleriniz açıkmış, hafif sağa a
Eğimli görülmüş rahimde yapışıklık düşünülmüş ama yapısal bir bozukluk yok bence geçmiş olsun. İnşallah önemli bir şey çıkmaz .

Back