Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım çikolata kistinden dolayı yapışıklık olmuş canım.Hayır operasyon geçirmedim çikolata kistim var![]()
Hsg çeken doktor önemli bir durum değil demişti ama ben emin olamadım sizce çok etkilermi daha önce düşük yaptım tekrarda olmadı 8 aydırSanırım çikolata kistinden dolayı yapışıklık olmuş canım.
Canım minimalse etkilemiyor diye biliyorum. Bende hamile kalamiyorum 1 kez kaybim var kürtaj oldum. Adetlerin normalse doktor yapışıklık varsa da minimaldir etkilemez dedi bana da.Hsg çeken doktor önemli bir durum değil demişti ama ben emin olamadım sizce çok etkilermi daha önce düşük yaptım tekrarda olmadı 8 aydır
Nasıl bir yol izlemem gerekir![]()
Siz neden kalamıyorsunuzCanım minimalse etkilemiyor diye biliyorum. Bende hamile kalamiyorum 1 kez kaybim var kürtaj oldum. Adetlerin normalse doktor yapışıklık varsa da minimaldir etkilemez dedi bana da.
Evet düşük yaptım ve çikolata kistim var 4cm çocugum olmaz diye kafamda çok kuruyorum bir türlü kendimi alamıyorum bu düşüncedenCanim düşük falan yaptiysan ondan yapisiklik olmustr kistle bir alakasi yok
Kayda değer bi sebep görülmüyor. Fsh 8 ama oda gebelige engel değil dedi doktor. Şubata kadar hamile kalamazsam tedaviye başlıcaz. Inşallah en kısa sürede mutlu haberler alırızSiz neden kalamıyorsunuzAllah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin..
Kafada kurunca olmuyormuş ya . Özellikle doktor söyledi.Evet düşük yaptım ve çikolata kistim var 4cm çocugum olmaz diye kafamda çok kuruyorum bir türlü kendimi alamıyorum bu düşünceden
Tedavi dediğiniz nedirKayda değer bi sebep görülmüyor. Fsh 8 ama oda gebelige engel değil dedi doktor. Şubata kadar hamile kalamazsam tedaviye başlıcaz. Inşallah en kısa sürede mutlu haberler alırız
AKayda değer bi sebep görülmüyor. Fsh 8 ama oda gebelige engel değil dedi doktor. Şubata kadar hamile kalamazsam tedaviye başlıcaz. Inşallah en kısa sürede mutlu haberler alırız
amin inşallahKayda değer bi sebep görülmüyor. Fsh 8 ama oda gebelige engel değil dedi doktor. Şubata kadar hamile kalamazsam tedaviye başlıcaz. Inşallah en kısa sürede mutlu haberler alırız
Benmde 4cm sıkıntı yapmaEvet düşük yaptım ve çikolata kistim var 4cm çocugum olmaz diye kafamda çok kuruyorum bir türlü kendimi alamıyorum bu düşünceden
Ekim 2018 de kürtaj oldum canım. Bidaha hamile kalmadım. Tedavi derken ilk önce yumurtlama takibi, aşılama, tüp bebek olarak ilerliyor.İ
A
amin inşallah
siznezaman düşük yaptınız
Evet bir hormon salgılanmıyor diye duymuştum bende, ama kafaya takmamak ne mümkünKafada kurunca olmuyormuş ya . Özellikle doktor söyledi.
Bencede cok mumkun değilEvet bir hormon salgılanmıyor diye duymuştum bende, ama kafaya takmamak ne mümkün
Siz nasıl bukadar rahatsınız paylaşsınız bende rahatlasamBenmde 4cm sıkıntı yapma
Sizinde baya uzun süre olmuş banada aynı şekilde hsg çekindikten sonra hamıle kalman artıcak yumurtlama tabıkı 6 ay sonrasında aşılama..Ekim 2018 de kürtaj oldum canım. Bidaha hamile kalmadım. Tedavi derken ilk önce yumurtlama takibi, aşılama, tüp bebek olarak ilerliyor.
Tüpleriniz açıkmış, hafif sağa aHsg sonucum için yardımcı olabilecek arkadaşlar varmıdır iki güm sonra doktoruma randevum ama öğrenmek istiyorum