Hsg sonrasıı

ykumy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2024
10
4
28
Kızlar merhaba. Fsh 13.5 amh 0.48 çıktı , yumurtlama 6 haziran, bugün başlayan bel ağrısı ve adet olacakmış gibi ağrım var. Hsg çekildim bu ay ağrı ara ara gelip gidiyor , ama belim ağrıyor , erken biliyorum bat’a 9 gün var ama bu hormonlarla hsg sonrası bile olsa hamilelik olabilir mi düşünmeden edemiyorum

Canım umarım bebeğin seninledir ❤ kasılmalar ve ağrılar hsg kaynaklı oluyor. Gebelik belirtileri hcgnin yükselmesi ile 4.-5. Haftadan sonra başlıyor genelde. Naçizane tavsiyem. Belirtilere çok odaklanmamanı öneririm. Değerlerimiz hemen hemen aynı, umarım en kısa zamanda doğal yolla bebeğine kavuşursun canım

İnşallah canım benim. Allah ikimizinde yardımcısı olsun sen ne zamandır düşünüyorsun bide hsg sonrası 1 gün ağrım oldu sonra geçti bugün ayrı bi ağrı başladı enfeksiyondan da korkuyorum

Canım ben 36 yaşındayım, 1 sene denedik olmadı. Doktora gittik. ben 4 aşılama, 2 tüp bebek tedavisi oldum. 2. Yılın sonunda 2. Tüp bebek tedavimde hamile kaldım canım... Antibiyotik kullandın değil mi hsg sonrası. Kullandıysanız enfeksiyon olma ihtimalin az. Hsg sonrası adet düzeni bile değişebiliyor. Enfeksiyon değildir umarım ama normal yani canım bu ay bu şekilde ağrılı, hassas hissetmen.

Merhabalar. Hsg sonrasi hangi antibiyotiği kullandiniz acaba? Bana yazmadilar gerek görmediler ama ben riske atmak istemiyorum aile hekimine yazdirmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…