Hsg sonrası regl

brvnnnnn

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2022
210
33
25
Kızlar merhaba hsg çektirdim gecen ay polip çıkmıştı regl döngüm de normaldir nedense bu ay çok gecikti reglim neredeyse 10 gün oldu 3 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı yarın kan vermeye gidicem ne olur ne olmaz sizde böyle bi durum oldu mu tehlike gecikmesi veya hsgden sonra hamile kalınır mı polip de var bide korunarak ilişki oldu bu ay geri çekilme yöntemiyle yani bilgisi olanlar veya tahmini olanlar yazabilir mi lütfen💖

Kızlar merhaba hsg çektirdim gecen ay polip çıkmıştı regl döngüm de normaldir nedense bu ay çok gecikti reglim neredeyse 10 gün oldu 3 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı yarın kan vermeye gidicem ne olur ne olmaz sizde böyle bi durum oldu mu tehlike gecikmesi veya hsgden sonra hamile kalınır mı polip de var bide korunarak ilişki oldu bu ay geri çekilme yöntemiyle yani bilgisi olanlar veya tahmini olanlar yazabilir mi lütfen💖
bende hsg çektirdim bu ay tüplerim kapalıydı açtılar regl günüme 1.5 günden az kaldı ve kahverengi pembe açık leke geldi ilk defa böyle birsey görüyorum ama asla regl belirtisi yada gebelik belirtisi yok anlamadım 4 gün kala yaptığım test negatifti.. HSG çektirenler ya o ay yada 3 ay içerisinde gebe kalıyor diyorlar şans işte bazılarında da regl gecikmesi yapabiliyormuş

X