HSG SONRASI NELER OLUYO

Ben de öyle ya ne duysam acaba diyorum soğan kürüne başladım adetin 3.günündeyim inşallah bu ay işe yarar başka ne yapsam bilmiyorum
Ben soğanı içtim zar zor 15 gün ama adet oldum sonra damla damla kanamam sürdü 7/8 gün hayıt otu mu dersin civan perçemi mi Aslan pençesi mi tuhaf tuhaf şeyler gülüyorum bende artık

Ben soğanı içtim zar zor 15 gün ama adet oldum sonra damla damla kanamam sürdü 7/8 gün hayıt otu mu dersin civan perçemi mi Aslan pençesi mi tuhaf tuhaf şeyler gülüyorum bende artık
Ay ben de C life macun aldım onun içinde bunlar mevcut. Ne yapsak boş herhalde olacağı varsa oluyor Biz de ne yapsak olmuyor

Canını hiç sıkma kapalı çıkmaz inşaallah çıkarsada dünyanın sonu değil Allah çözümsüz dert vermesin internete baktığın zman zaten heran ölceksin moduna sokuyo evet şöyle bir gerçek var rahim filmi hafif tıkanıklığı açıyor ve hamile kalmayı da kolaylaştırıyor Allah hepimizi yolumuzda muvaffak etsin iyi haberlerini bekliyorum inşallah

Çok teşekkür ederim İnşALLAH güzel haber veririm hepimiz için hayırlısı olsun

Bugün rahim filmim çekildi şükür bi şey çıkmadı sonrası da RABBİM’e kaldı herşeyin hayırlısı olsun bakalım

Bugün rahim filmim çekildi şükür bi şey çıkmadı sonrası da RABBİM’e kaldı herşeyin hayırlısı olsun bakalım
Korktuğunuz gibi olmamasına çok sevindim ve tabi bir sorun çıkmamasına da Rabbim aratmasın inşallah

Umudunuzu kaybetmeyin tez zamanda Rabbim nasip etsin inşallah size de bana da isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…