İki hafta önce rahim filmi çekildim ve şu an kasıklarımda iki üç günden buyana ağrılar hissediyorum bacaklarıma ve belime vuran.( Şiddetli değil sızı gibi )Hamile kalabileceğim 11. Günümdeyim. Erken gebelik belirtisi olabilir mi?
Bu arada iki ay önce kürtaj oldum ve rahim filmi de çekildim tek sıkıntı kan pıhtılaşması çıktı bunun içinde coraspin verdi doktorum bunu kullan hamile kalınca gel her ay iğne vurulacaksin dedi harici bir sıkıntı yok hsg ve kürtaj sonrası gebelik şansı artırıyor diye duymuştum. Şu an da içimde bir umut acaba hamilelik belirtileri olabilir mi
Bende hsg çektireceğim hsg den kaç gün sonra ilişki önerdi doktor acaba size bana flim çekileceğim güne kadar ilişki olmasın dediAdetim gecikince test yaptım öyle öğrendim ama hsg den sonra hep kasik ağrım vardı enfeksiyon kaptım diye düşündüm ama hamileymisim o yüzden agriyormus
Bugün anestezili hsg çektirdim 3 gün ilişki yasak dedi bir haftalık antibiyotik verdi. Hsg den önce de ilişki yasağı vermedi.Bende hsg çektireceğim hsg den kaç gün sonra ilişki önerdi doktor acaba size bana flim çekileceğim güne kadar ilişki olmasın dedi
Evet cekilene kadar ilişki olmasın diyorlar çekildikten 1 gün sonra ilişkiye girebilirsiniz demişti bize doktor .Bende hsg çektireceğim hsg den kaç gün sonra ilişki önerdi doktor acaba size bana flim çekileceğim güne kadar ilişki olmasın dedi
Merhaba, bu ay hsg çektirdim ve adetim 3 gün gecikti. Dün yani gecikmenin 2. günü test yaptım negatif çıktı. Siz hamile olduğunuzu kaç gün sonra öğrendiniz? Her sabah uyanıp test yapacak gibi bir heyecan yaşıyorumEvett aynı ay hamile kaldım hsg çeken doktor bu şekilde hamile kalma ihtimalin sıfır demişti ama oldu Allah ol deyince oluyor umarım sizde hemen hamile kalırsınız:)
Merhaba adet gecikmesinin 3.gunu erken gebelik testinde pozitif çıktı benim sonra kan verdim kaset testte bazen çıkmaya biliyor ablamın mesela 10.gun pozitif çıkmıştı umarım hamilesinizdir:)Merhaba, bu ay hsg çektirdim ve adetim 3 gün gecikti. Dün yani gecikmenin 2. günü test yaptım negatif çıktı. Siz hamile olduğunuzu kaç gün sonra öğrendiniz? Her sabah uyanıp test yapacak gibi bir heyecan yaşıyorum
Cevabınız için çok teşekkür ederimMerhaba adet gecikmesinin 3.gunu erken gebelik testinde pozitif çıktı benim sonra kan verdim kaset testte bazen çıkmaya biliyor ablamın mesela 10.gun pozitif çıkmıştı umarım hamilesinizdir:)
Umarım çift çizgiyi görürsünüz:)görmezsiniz de üzülmeyin hsg den sonra 4 ay gebelik şansı daha fazlaCevabınız için çok teşekkür ederimSimdi erken gebelik testi almaya çıkacağım. İnşallah, yarın çift çizgiyi görürüm.
İnşallah hamilesindie bende 25 Nisan'da rahim filmi çektim benim de kasıklarımda sancı oluyor benim agrıyor aynen şiddetli değil ama insan umutlanıyor inşallah allah isteyen herkese nasip etsinİki hafta önce rahim filmi çekildim ve şu an kasıklarımda iki üç günden buyana ağrılar hissediyorum bacaklarıma ve belime vuran.( Şiddetli değil sızı gibi )Hamile kalabileceğim 11. Günümdeyim. Erken gebelik belirtisi olabilir mi?
Bu arada iki ay önce kürtaj oldum ve rahim filmi de çekildim tek sıkıntı kan pıhtılaşması çıktı bunun içinde coraspin verdi doktorum bunu kullan hamile kalınca gel her ay iğne vurulacaksin dedi harici bir sıkıntı yok hsg ve kürtaj sonrası gebelik şansı artırıyor diye duymuştum. Şu an da içimde bir umut acaba hamilelik belirtileri olabilir mi
Merhaba ben 26 gün önce kürtaj oldum hala regl olmadım bu hafta hsg film çektireceğim siz kürtajdan hemen sonra mı hamile kaldınız yoksa doktorunuz bekleme süresi verdi miCekildigim ay hamile kaldım üstelik sag tupumde tıkalı darısı başınıza:)
Hamile kaldınız mı bi gelişme var mı bende çektireceğim hsgAy ne güzel
Bnde gün hsg cekıldım baklm hayırlısı merakla umutla bekliyorum inşaallah bu ay kalırım
Ben kürtaj olmadım hsg sonrası hamile kaldım hsg sonrası sadece 1 günn korun demişti doktorumMerhaba ben 26 gün önce kürtaj oldum hala regl olmadım bu hafta hsg film çektireceğim siz kürtajdan hemen sonra mı hamile kaldınız yoksa doktorunuz bekleme süresi verdi mi
Mfk denediniz mi nasıl sonuç aldınız mıBen ekimde hsg çektirdim, doktora tüp bebeği sorduk hiç uğraşmak istemiyorduk 1,5 buçuk yıldır olmuyordu o da sorun yok hsg den sonra olur dedi. 8 ay geçti hiçbişey olmadı çok okudum çektirdiği ay hamile kalanları. Şimdi bu MFK ürünleri var ya onu aldık 3 aylık eş paketi. Bunu da denerim olmazsa tüp bebeğe de nedense çok sıcak bakamıyorum. Hayırlısı inşallah sen çok beklemez de hamile kalırsın
Kullandiktan sonra ki 2. Adetimi olmam gerekiyordu hamile kaldim ama düşükle sonuclandi. Rabbimin bizim icin hos gördügu buymus. Iyi tarafindan bakiyorum tam 2 sene oldu ilk defa testte pozitifi gördüm ve bedenim hamile kalabiliyormus cok sukur. Kendimi cok eksik hissediyordum bu his beni mahvetti 2 sene boyunca. Simdi takviyeler bitmek uzere dusukten sonra ilk adetim bugun bitti. Yine umitliyim Allahin izniyle.Mfk denediniz mi nasıl sonuç aldınız mı
Yaa çok üzüldüm sizinle farklı bir formdada konuşmuştuk. Hakkınızda hayırlı olsun inşallahKullandiktan sonra ki 2. Adetimi olmam gerekiyordu hamile kaldim ama düşükle sonuclandi. Rabbimin bizim icin hos gördügu buymus. Iyi tarafindan bakiyorum tam 2 sene oldu ilk defa testte pozitifi gördüm ve bedenim hamile kalabiliyormus cok sukur. Kendimi cok eksik hissediyordum bu his beni mahvetti 2 sene boyunca. Simdi takviyeler bitmek uzere dusukten sonra ilk adetim bugun bitti. Yine umitliyim Allahin izniyle.
Aaaa gercekten miYaa çok üzüldüm sizinle farklı bir formdada konuşmuştuk. Hakkınızda hayırlı olsun inşallahEn azından gebe kalabildiğinizi öğrendiniz ama nedense takviyelerden sonra çok fazla düşük yaşayana rastladım anlam veremiyorum. Benimde 2. Ayım eş paketinde
Umudumuz hep var tabi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda nasip olsunAaaa gercekten mimompedia mi
Ya evet haklisiniz ben de dusuge baya denk geldim ama dediginiz gibi ben iyi yönünden bakıyorum. Insallah hamile kalirsiniz, ben 3-5 ay sonra bakarim olmadi tup bebek denerim.