Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana doktor korun dememişti. Korunmadım. Gebelik oluşmadıDün anestezili Hsg çektirdim sol tüp kapalıymış işlem sırasında açmışlar ama doktor bu ay korunmamı önerdi. Hsg çekilip korunmayan oldu mu ? İhtimal artmışken korunmak istemiyorum açıkcası
Sizin tüpler kapalımıydıBana doktor korun dememişti. Korunmadım. Gebelik oluşmadı
Hayır bir sorun çıkmadı, hafif kalp seklinde cıktı sekil olarak ama gebeliğe engel değil dediSizin tüpler kapalımıydı
Güzel haberler alırız inşallah daha fazla bekletmez bi bebişlerimiz inşallahHayır bir sorun çıkmadı, hafif kalp seklinde cıktı sekil olarak ama gebeliğe engel değil dedi
İnşallah hepimizeGüzel haberler alırız inşallah daha fazla bekletmez bi bebişlerimiz inşallah
Ay çok sevindim bebekte bir sorun oldu mu pekiKorunmadım ilk ay gebe kaldım arkadaşlar
Şuan Hsg den kaç ay geçti gebelik oldu mu sizinde tüplerde bir sorun varmıydıBanada korun demişti korundum ama pişmanım ilk aydan gebe kalan cok var
Allah şükür bi sorun yok 15 haftalık oldumAy çok sevindim bebekte bir sorun oldu mu peki
1 yıl oldu hayir problem yoktu gebelik de olmadı maalesef kiŞuan Hsg den kaç ay geçti gebelik oldu mu sizinde tüplerde bir sorun varmıydı
Maşallah sağlıkla dua edin, bende bu ay korunmayayım öyleyse bana da dua edin olur muAllah şükür bi sorun yok 15 haftalık oldum
Halla halla femera çatlatma iğnesi falan denediniz mi1 yıl oldu hayir problem yoktu gebelik de olmadı maalesef ki
Evet hepsini denedim 2 kez de aşılamaHalla halla femera çatlatma iğnesi falan denediniz mi
Canım istersen tüp bebek dene 2 yılı aşan sürede her yol denendiği halde gebelik oluşmadıysa tüp bebek öneriliyorEvet hepsini denedim 2 kez de aşılama
Dualarım isteyen herkesleMaşallah sağlıkla dua edin, bende bu ay korunmayayım öyleyse bana da dua edin olur mu
12 temmuzda bende hsg çekildim çok şükür hiç bişey çıkmadı ve doktorum gebelik düşünüyorsanız sıkıntı yok korunmanıza dediDün anestezili Hsg çektirdim sol tüp kapalıymış işlem sırasında açmışlar ama doktor bu ay korunmamı önerdi. Hsg çekilip korunmayan oldu mu ? İhtimal artmışken korunmak istemiyorum açıkcası
Bende yeni çektirdim doktor bana hiç korun demedi. Hatta kimisine ertesi gün ilişki öneriyor. Benim kanamam çok uzun sürdü ben ertesi gün değerlendiremedim maalesef ama yumurtlama günümde temizlenmiştim değerlendirdim gün aşırı. Adetime 7 gün kaldı çok heyecanlıyım inşallah tutmuştur bu defaDün anestezili Hsg çektirdim sol tüp kapalıymış işlem sırasında açmışlar ama doktor bu ay korunmamı önerdi. Hsg çekilip korunmayan oldu mu ? İhtimal artmışken korunmak istemiyorum açıkcası
Hadi inşallah tutmuştur benimde hala kanamam devam ediyor şuan bitse bende değerlendirecemBende yeni çektirdim doktor bana hiç korun demedi. Hatta kimisine ertesi gün ilişki öneriyor. Benim kanamam çok uzun sürdü ben ertesi gün değerlendiremedim maalesef ama yumurtlama günümde temizlenmiştim değerlendirdim gün aşırı. Adetime 7 gün kaldı çok heyecanlıyım inşallah tutmuştur bu defa