Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana 1 hafta korun demislerdi bende oyle yaptmBugün hsg çektirdim. Doktor 1 ay korunmalısın dedi ben başka forumlarda okuduğumda 20 gün korunmalısın yazıyordu. Bilgi alabilir miyim ?
Hamile kaldınız mı ?Bana 1 hafta korun demislerdi bende oyle yaptm
Şuan hamileyim ama hsg yi nerdeyse bi sene once cektirmistim. Yeni hamile kaldimHamile kaldınız mı ?
Yaa ne güzel. Doğal yolla mı kaldınız ? Hayırlı olsun.Şuan hamileyim ama hsg yi nerdeyse bi sene once cektirmistim. Yeni hamile kaldim
Bize doktor hiç korunmadan fln bahsetmedi çektirdiğim akşam ilişki olduBugün hsg çektirdim. Doktor 1 ay korunmalısın dedi ben başka forumlarda okuduğumda 20 gün korunmalısın yazıyordu. Bilgi alabilir miyim ?
5 gün ilişki yasağı koydu 1 ay korunma. Anlamadım bende Pazartesi gidicem saha net sorucam doktoruma.Bize doktor hiç korunmadan fln bahsetmedi çektirdiğim akşam ilişki oldu
Bize hiç öyle bişey demedi ya acaba bir zararı olur mu gerçi 3 ay oldu ama5 gün ilişki yasağı koydu 1 ay korunma. Anlamadım bende Pazartesi gidicem saha net sorucam doktoruma.
Evet dogal yolla. Aslında klomen tedavisine baslıcaktım adet olmayı bekliyodum ama olmadım tesekkur ederim. Darisi isteyen herkese olsunYaa ne güzel. Doğal yolla mı kaldınız ? Hayırlı olsun.
Yokmu cevap verecek acabaMerhabalar,
Ben de bu perşembe hsg çektireceğim. Benim bildiğim ilişki için çektirdikten sadece 2 gün beklemek yeterli oluyor? Çünkü bu ay rahim filminden birkaç gün sonra direk yumurtlama dönemim başlıyor o yuzden merak ediyorum.
bir de anestezi ile çektireceğim,daha önce bu şekilde çektiren varmı? Herhangi birşey hissediyormusunuz?
3 ay olduysa hiç bir şey olmaz. Hamile kaldın mı ?Bize hiç öyle bişey demedi ya acaba bir zararı olur mu gerçi 3 ay oldu ama
Bana neden dedi acaba. Bebişiniz oldu mu ?Bize doktor hiç korunmadan fln bahsetmedi çektirdiğim akşam ilişki oldu
Anestezi aldıgına değmez ben anestezi olmadan çektirdim karnımda hafif gaz sancısı gibi bi sancı oldu ama hemen geçti canım zor bişey degilYokmu cevap verecek acaba
Bana 5 gün ilişki yasağı koydu. 1 ay korunacaksın dedi. Ben normal hsg çektirdim 10 dk sürdü birşey anlamadım.Merhabalar,
Ben de bu perşembe hsg çektireceğim. Benim bildiğim ilişki için çektirdikten sadece 2 gün beklemek yeterli oluyor? Çünkü bu ay rahim filminden birkaç gün sonra direk yumurtlama dönemim başlıyor o yuzden merak ediyorum.
bir de anestezi ile çektireceğim,daha önce bu şekilde çektiren varmı? Herhangi birşey hissediyormusunuz?
Yok olmadı dahaaBana neden dedi acaba. Bebişiniz oldu mu ?
Yok cnm kalamadım sağ tüpüm kapalı ve pko var3 ay olduysa hiç bir şey olmaz. Hamile kaldın mı ?
Hayırlısıyla kalırsınız inş. Pko bende yok bakalım 2 ay sonra bizim de bebişimiz olmaz sa klomen deniycem.Yok cnm kalamadım sağ tüpüm kapalı ve pko var
Bende femara kullandım yumurtalar cvp vermedi bende klomen kullanıcam galiba inşallah o işe yararHayırlısıyla kalırsınız inş. Pko bende yok bakalım 2 ay sonra bizim de bebişimiz olmaz sa klomen deniycem.
Gittiğim özel merkezde doktorum anestezi ile çekiyoruz dedi ben birşey sormadan. Zaten kendimi muayenede bile kasan biriyim benim de işime geldi öyle çekilmesi aslında.Anestezi aldıgına değmez ben anestezi olmadan çektirdim karnımda hafif gaz sancısı gibi bi sancı oldu ama hemen geçti canım zor bişey degil