HSG sonrası hamilelik?

oceaniss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
30
3
86
Merhaba. 2.5 senedir evliyim. 1.5 senedir korunmadık. Pcos hastasıyım. Son 1 sene içerisinde 12 kilo verdim. En son adet döngüm 37 gün sürdü. Eşimin ve benim bütün değerlerimiz normal ve adetimin ikinci günü gynositol kullanmaya başladım. Pcos hastalarında yumurta kalitesini arttıran ve ovulasyonu kolaylaştıran bir vitamin. Pazartesi günü hsg çektirdim ve çarşamba birlikte olduk. Birlikte olmamızın ardından 1 saat sonra sağ yumurtalığımda batma şeklinde sancılar başladı. Günbe gün de bu sancılar artıyor. Aynı zamanda yoğun bel ağrısı da çekiyorum. Göğüslerimde herhangi bir ağrı yok ama dolgunluk var. Hsg sonrası bu tarz şeyler yaşayanlar oldu mu acaba? Biraz araştırma yaptım hsg çekimi sonrası direkt hamile kalan bir sürü insan buldum (ingilizce forumlarda) acaba aynısını mı yaşıyorum. Yoksa bu ağrılar başka bir sebepten mi? Yarın doktora gideceğim ama içim içimi yiyor bir yandan.

Eger tuplerde herhangi tikaniklik var ise tazikli ilacla aciliyormus ve gebelik olusan varmis doktor ole dedi cevremde benle birlikte 4 kisi cektrdi flmi ama tuplerimiz acik gebelikte olusmadi hayirlisi ins rabbim hepimize hastahane koselerinde aratmadan nasip etsin

Bende sen gibiyim migdem bulansa internete yazarm hamilelik belirtisimi binlerce vdeo yuzlerce yazi okudum moralini bozmayim ama hepsi adet belirtisi cikti biz insanlar sahip olamadigimizin kölesi oluyoruz araba ev evlat neyimiz yoksa işte su an umutsuz degil rabbim banada nasip etcek inaniyorum ama isyanda etmiyorum hayirlisini diliyorum

Amin hayırlısı olsun

İlk defa bu tarz belirtiler yaşadığım için içime kurt düştü ama hayırlısı neyse o olsun inşallah

Yoğun kasık ve bel ağrısı yaşamış mıydınız?
Ben şu an o süreci hatırlamıyorum iki yıl olacak nerdeyse ama hamile olduğumu bile düşünmüyordum baya tedavilerden sonra doğal yollardan hamile kaldım hiç beklemediğim bir anda olmustu cunku.Hatta bir ay sonra ikinci tup bebegi yaptiracaktim.

Hsg sonrasi hamile kalan duydum ama hamile kalsan bile ayni gece hissetmen bilimsel olarak mumkun degil kendini şartlandirmissin gebelik belirtilerine.İnsallah hamile kalirsin ama bu sekilde herseyi gebelige yormak psikolojine zarar verir.

Canım hamileysen adet gününe 2_3gun kala ancak hissediyorsun mide bulantıları falanda hemen baslamaz 2. Ayda falan başlar muhtemelen hsg ilacında tüplerin verdiği reaksiyondur belki hafif yapışıklılar vardı onlar açıldı o yüzdendir. Tabi İnşallah hamilesindir ama bunu doktor bile bilemez su an kan degerin bile yukselmemistir hamileysende adetine 3_4gun kala kanda çıkar adetini 2_3gun gece evdeki testte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…