Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk 3 ay hamile olma şansın yüksek demişti doktorum bana.Merhabalar yine bennn
Kasım 29 da hsg cektirdim bir tupumden sıvı zor geçmiş ama açtım dedi doktorum onun haricinde herhangi bir sıkıntı yok hsg den sonra hamile kalan varmı acaba ??
Banada 3 ve 6 ay gebe kalma ihtimalin çok yüksek dediİlk 3 ay hamile olma şansın yüksek demişti doktorum bana.
Hakkınızda hayırlısı olsun
Bende dün çektirdim çektirdikten sonra hamile kalan varmı yazabilir öi amh 1.36 çıktı çok mu düşük 37 yaşındayımİlk 3 ay hamile olma şansın yüksek demişti doktorum bana.
Benim amh de 1.16 çıkmıştı yaşım 37 bir evladım var şükür 6 yıl sonra oldu 8 yaşında şuan yine olmuyor 7 yıldır.Bende dün çektirdim çektirdikten sonra hamile kalan varmı yazabilir öi amh 1.36 çıktı çok mu düşük 37 yaşındayım
Temis açık çıktı geçen ayda histeroskopi oldum polip ve rahim t şeklindeymiş üst üstte geldi psikolojik olarak yoruldum regl düzenli bazen 1 gün atıyo 6 gün regl oluyorum sigara alkol yok vitamin alıyorum 2 aydır hormonlarımda normla şükür zayıfım 55 kiloyumBenim amh de 1.16 çıkmıştı yaşım 37 bir evladım var şükür 6 yıl sonra oldu 8 yaşında şuan yine olmuyor 7 yıldır.
Baska doktor erken menepoza giriyorsun demisti ama Doktorum düzenli adet oluyorsan sadece amh'a bakarak menepoz diyemeyiz demişti.
Hsg sonucun nasıl çıktı peki?
Rabbım gönlüne göre versin inşAllah
Tüplerim açıkmış normal dedi doktor sevindimTemis açık çıktı geçen ayda histeroskopi oldum polip ve rahim t şeklindeymiş üst üstte geldi psikolojik olarak yoruldum regl düzenli bazen 1 gün atıyo 6 gün regl oluyorum sigara alkol yok vitamin alıyorum 2 aydır hormonlarımda normla şükür zayıfım 55 kiloyum
Benimde rahmim t şeklindeydi çoğu doktor hamile kalmana engel değil demişti.Temis açık çıktı geçen ayda histeroskopi oldum polip ve rahim t şeklindeymiş üst üstte geldi psikolojik olarak yoruldum regl düzenli bazen 1 gün atıyo 6 gün regl oluyorum sigara alkol yok vitamin alıyorum 2 aydır hormonlarımda normla şükür zayıfım 55 kiloyum
Amaliyat oldum düzeldi zaten polip vardı kanama yapıyordu geçen ay alındı dünde hsg çekildi ilaçlı rahşm filmi amh1. 36 çıktı bir kaç ay deneyip tüp bebek düşünetim diyorum eşim sabırsız rahşm filminden sonra hamile kalma şansı artıyoBenimde rahmim t şeklindeydi çoğu doktor hamile kalmana engel değil demişti.
İki doktor rahmin dar hamile kalsanda tutunamaz farkında olmazsın demişti.
Histeroskopi olmuştum doktorum 6 ay bekle olmazsa gel tüp bebek yapalım demişti.
Çok kafama takıyordum iğneler aşılamalar 6 yıl bedenen ruhen yoruldum.
Kabul ediyorum elimden geleni yaptım buna alışmam lazım dediğim an hamile olduğumu öğrendim ameliyattan 1 ay sonra.
T Rahmi birkaç doktora mutlaka danış canım.
Evet birkaç ay düzenli deneyin inşallah tüp bebek yaptırmanıza gerek kalmadan hamile kalırsınızAmaliyat oldum düzeldi zaten polip vardı kanama yapıyordu geçen ay alındı dünde hsg çekildi ilaçlı rahşm filmi amh1. 36 çıktı bir kaç ay deneyip tüp bebek düşünetim diyorum eşim sabırsız rahşm filminden sonra hamile kalma şansı artıyo
İnş sabır ve stresli dönem rahat olmak gerekiyo ALLAH büyük dua ediyorumEvet birkaç ay düzenli deneyin inşallah tüp bebek yaptırmanıza gerek kalmadan hamile kalırsınız
Ben dün çektirdim sadece dün için yasak olduğunu söyledi doktorum. Aynı gün yani. Banyo ve ilişki bugün yasak dedi. Israrla birkaç kere sordum hayır sadece bugün yasak dediKızlar merhaba,doktorlarınız size hsg den sonra 1 ay korunmanız gerektiğini söyledi mi ? benimki eski sistem ile çekildi.kendi doktoruma sormayı unuttum gebelik hakkında başka bir doktora sordum radyasyon aldığınız İçin 1 ay korunmanızı öneriyorum ama bu konuda bir netlik yok başka doktorlar da sorun olmadığını söylüyormuş,siz nasıl bir süreç izlediniz ?
Merhaba canımmmmm hamileliğimi bugun öğrendim. Hsg filmini geçen ay çekilmiştir şuan hamileyim Rabbım herkese nasip etsinMerhabalar yine bennn
Kasım 29 da hsg cektirdim bir tupumden sıvı zor geçmiş ama açtım dedi doktorum onun haricinde herhangi bir sıkıntı yok hsg den sonra hamile kalan varmı acaba ??
Hsgden sonra kaç ay sonrasında hamile kaldınız bende pazartesi günü çekilecekİlk 3 ay hamile olma şansın yüksek demişti doktorum bana.
5 ay sonra hamile kalmıştım inşallah sizde hemen hamile kalırsınızHsgden sonra kaç ay sonrasında hamile kaldınız bende pazartesi günü çekilecek