Hsg sonrası hamile kalanlar!!!

safat79

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2022
18
3
24
Merhabalar yine bennn
Kasım 29 da hsg cektirdim bir tupumden sıvı zor geçmiş ama açtım dedi doktorum onun haricinde herhangi bir sıkıntı yok hsg den sonra hamile kalan varmı acaba ??

Merhabalar yine bennn
Kasım 29 da hsg cektirdim bir tupumden sıvı zor geçmiş ama açtım dedi doktorum onun haricinde herhangi bir sıkıntı yok hsg den sonra hamile kalan varmı acaba ??
İlk 3 ay hamile olma şansın yüksek demişti doktorum bana.
Hakkınızda hayırlısı olsun 💐💐

Bende dün çektirdim çektirdikten sonra hamile kalan varmı yazabilir öi amh 1.36 çıktı çok mu düşük 37 yaşındayım
Benim amh de 1.16 çıkmıştı yaşım 37 bir evladım var şükür 6 yıl sonra oldu 8 yaşında şuan yine olmuyor 7 yıldır.
Baska doktor erken menepoza giriyorsun demisti ama Doktorum düzenli adet oluyorsan sadece amh'a bakarak menepoz diyemeyiz demişti.
Hsg sonucun nasıl çıktı peki?
Rabbım gönlüne göre versin inşAllah 💐

Benim amh de 1.16 çıkmıştı yaşım 37 bir evladım var şükür 6 yıl sonra oldu 8 yaşında şuan yine olmuyor 7 yıldır.
Baska doktor erken menepoza giriyorsun demisti ama Doktorum düzenli adet oluyorsan sadece amh'a bakarak menepoz diyemeyiz demişti.
Hsg sonucun nasıl çıktı peki?
Rabbım gönlüne göre versin inşAllah 💐
Temis açık çıktı geçen ayda histeroskopi oldum polip ve rahim t şeklindeymiş üst üstte geldi psikolojik olarak yoruldum regl düzenli bazen 1 gün atıyo 6 gün regl oluyorum sigara alkol yok vitamin alıyorum 2 aydır hormonlarımda normla şükür zayıfım 55 kiloyum

Temis açık çıktı geçen ayda histeroskopi oldum polip ve rahim t şeklindeymiş üst üstte geldi psikolojik olarak yoruldum regl düzenli bazen 1 gün atıyo 6 gün regl oluyorum sigara alkol yok vitamin alıyorum 2 aydır hormonlarımda normla şükür zayıfım 55 kiloyum
Tüplerim açıkmış normal dedi doktor sevindim 🤗🤗

Benimde rahmim t şeklindeydi çoğu doktor hamile kalmana engel değil demişti.

İki doktor rahmin dar hamile kalsanda tutunamaz farkında olmazsın demişti.

Histeroskopi olmuştum doktorum 6 ay bekle olmazsa gel tüp bebek yapalım demişti.

Çok kafama takıyordum iğneler aşılamalar 6 yıl bedenen ruhen yoruldum.

Kabul ediyorum elimden geleni yaptım buna alışmam lazım dediğim an hamile olduğumu öğrendim ameliyattan 1 ay sonra.

T Rahmi birkaç doktora mutlaka danış canım.

Benimde rahmim t şeklindeydi çoğu doktor hamile kalmana engel değil demişti.

İki doktor rahmin dar hamile kalsanda tutunamaz farkında olmazsın demişti.

Histeroskopi olmuştum doktorum 6 ay bekle olmazsa gel tüp bebek yapalım demişti.

Çok kafama takıyordum iğneler aşılamalar 6 yıl bedenen ruhen yoruldum.

Kabul ediyorum elimden geleni yaptım buna alışmam lazım dediğim an hamile olduğumu öğrendim ameliyattan 1 ay sonra.

T Rahmi birkaç doktora mutlaka danış canım.
Amaliyat oldum düzeldi zaten polip vardı kanama yapıyordu geçen ay alındı dünde hsg çekildi ilaçlı rahşm filmi amh1. 36 çıktı bir kaç ay deneyip tüp bebek düşünetim diyorum eşim sabırsız rahşm filminden sonra hamile kalma şansı artıyo

Amaliyat oldum düzeldi zaten polip vardı kanama yapıyordu geçen ay alındı dünde hsg çekildi ilaçlı rahşm filmi amh1. 36 çıktı bir kaç ay deneyip tüp bebek düşünetim diyorum eşim sabırsız rahşm filminden sonra hamile kalma şansı artıyo
Evet birkaç ay düzenli deneyin inşallah tüp bebek yaptırmanıza gerek kalmadan hamile kalırsınız 💐

Bende polikistik overliyim 24 Aralık'ta hsg çektirdim sol tüpten geçiş yavaştı ama açılmış dedi doktor adet gunume 6 gün var umarım hamile kalmisimdir dua edin lütfen

Kızlar merhaba,doktorlarınız size hsg den sonra 1 ay korunmanız gerektiğini söyledi mi ? benimki eski sistem ile çekildi.kendi doktoruma sormayı unuttum gebelik hakkında başka bir doktora sordum radyasyon aldığınız İçin 1 ay korunmanızı öneriyorum ama bu konuda bir netlik yok başka doktorlar da sorun olmadığını söylüyormuş,siz nasıl bir süreç izlediniz ?

Kızlar merhaba,doktorlarınız size hsg den sonra 1 ay korunmanız gerektiğini söyledi mi ? benimki eski sistem ile çekildi.kendi doktoruma sormayı unuttum gebelik hakkında başka bir doktora sordum radyasyon aldığınız İçin 1 ay korunmanızı öneriyorum ama bu konuda bir netlik yok başka doktorlar da sorun olmadığını söylüyormuş,siz nasıl bir süreç izlediniz ?
Ben dün çektirdim sadece dün için yasak olduğunu söyledi doktorum. Aynı gün yani. Banyo ve ilişki bugün yasak dedi. Israrla birkaç kere sordum hayır sadece bugün yasak dedi

evet dün bana yine siz cevap vermiştiniz kendi doktorum tatile çıkmış soramıyorum kendisine şuan.Ben de burda işte farklı kişilerden cevap almaya çalışıyorum.Her doktor da farklı bir şey söylüyor yaa kendi doktorum dönene kadar yumurtlamam bitmiş olacak

Merhabalar yine bennn
Merhaba canımmmmm hamileliğimi bugun öğrendim. Hsg filmini geçen ay çekilmiştir şuan hamileyim Rabbım herkese nasip etsin

X