Merhaba arkadaşlar rahim filmi çekildim ay başında sonrasında kontrole gittiğimde doktor sağ yumurtamın 22 cm olduğunu değerlendirmem gerektiğini söyledi gğn aşırı 3 kez olacak şekilde. İlk gün es geçtik kocamla kavga ettiğimiz için. 14 martta yani ertesi gün değerlendirdik bir de 16sında değerlendirdik. Beklenen adetim 21 veya 22 marttı ama hala adet olamadım. Gecikmenin 3.günü kan verdim beta 0.32 çıktı malesef yok gebelik ama şuan 6.günümdeyim en başından beri hep akıntım var iç çamaşırımda sanki işemişim gibi ıslaklık oluyo damla damla. Afedersiniz peçeteye sildiğimde yunurtlama akıntısı gibi akışkan şekilde görüyorum rengi çoğunlukla beyaz şeffaf bazen açık sarı gibi. Dün gebelik testi yaptım akşam yine negatif bu sabah ilk idrarla yaptım yine negatif. Doktor bir arkadaşa sordum hsgyle gecikmenin bir ilgisi yok kanda çıkmadıysa gebelik de yoktur dedi. Geç döllenme mi oluyor yoksa adet mi olucam benim gibi bir durum yaşayan oldu mu hayatımda hiç bu kadar gecikme yaşamadım hep düzenlidir adetlerim. Fikri olan var mı?