- 4 Ağustos 2017
- 488
- 148
- 103
- 37
- Konu Sahibi bahtsizdomates
-
Doktoru arasam da gel demiyor ki kendi kendime tedavi yöntemleri arastiriyorum artık kaç kere aradım artık doktoru aramaya utanır oldum
Çok siddetli degil ama batmalar oluyor doktoru aradigimda enfeksiyon ilacı yazmıştı onu kullandım fakat geçmedi korkuyorum eğer iltihap olduysa diye o açık tüpleri tikayabiliyormus diye duymustum endişem bu yüzden ilaç daha bitmedi 4 gun kullandım ama bir faydasini goremedimBende bir kac ay once anestezi ile hsg cekildim. Doktorum bana bi antibiyoktik yazmıştı 3 gun kullan demişti günde 2 defa oda enfeksiyon kapmamam içindi. O ilacda midemo mahvetmisti midem disimda Oyle bir ağrım olmamıştı benim.cok mu ağrıniz oluyor ufak batma flaansa normal gibi geliyor bana. Belki banada olmuştur ama hatırlamıyorum 3 ay olmuştur olali.
Çok siddetli degil ama batmalar oluyor doktoru aradigimda enfeksiyon ilacı yazmıştı onu kullandım fakat geçmedi korkuyorum eğer iltihap olduysa diye o açık tüpleri tikayabiliyormus diye duymustum endişem bu yüzden ilaç daha bitmedi 4 gun kullandım ama bir faydasini goremedim
Ben biraz pinpirikliyim doktoru aradım bugun tekrardan enfeksiyon kapacak ortam yoktu dedi yüzde yüz garanti veririm dedi psikolojik olarak ağrım varmış dusununce oradaki ortamda baya aletler hazirliyordu hemşire makas falan vardı daha adını bilmediğim bir kaç alet galiba onların etkisi bir kaç gün daha gelmezse kafana çok takiyorsan gel dedi bakacağım galiba biraz kendimi dinliyorum herhalde ister istemez korkularim oluyor isteTabi doktorlar bilirler hangi durumlarda enfeksiyon kaptığınızı ya da sizin sikayetinize gore anlardi bence bu kasık ağrısı normal zaten rahim filmi cekilirken oralara da bakiliyor birde ben narkoz verilmeden önce aletleri görmüştüm uzun uzun demir gibi şeylerdi narkozdan uyaninca ilk dedigim sey kasıklarim agriyor demiştim. Biraz daha bekleyin gecmez ise agrilariniz o zaman doktorunuza randevu alin bir baksin.
Ben biraz pinpirikliyim doktoru aradım bugun tekrardan enfeksiyon kapacak ortam yoktu dedi yüzde yüz garanti veririm dedi psikolojik olarak ağrım varmış dusununce oradaki ortamda baya aletler hazirliyordu hemşire makas falan vardı daha adını bilmediğim bir kaç alet galiba onların etkisi bir kaç gün daha gelmezse kafana çok takiyorsan gel dedi bakacağım galiba biraz kendimi dinliyorum herhalde ister istemez korkularim oluyor iste
Benimde hsg sonrası ağrım olmadı ikinci gün başladı ağrılar şimdi geçti aklıma geldikçe ağrı oluyor galiba birazda psikolojik yapıyorum :))Haklisiniz ya kolay degil herkes kaldıramıyor ameliyat gibi birsey sizi çok ıyi anlıyorum psikolojik olabilir oyle düşünmeniz. Insallah birseyiniz cikmaz. Ben yapi olarak sakin ve cok tepki vermeyen bir insanim o yüzden cok takmadim hsg yi ve rahat gecti. Düşünün hayatımda hiç narkoz almamis insanim ilk defa alicam. masaya yattim narkoz verecekler tik yok bu kadar mi sakin olur bi insan ya esim dışarda fenalaşmis bayilacak olmuş hemşireler gelmis bakmis ama ben gayet rahat
Benimki de aynen 2. gün başlamıştı ağrılarım ve epey sürdü. Şimdi regl oldum üstüne. Reglden 1 hafta önce geçmişti ağrılarım.Benimde hsg sonrası ağrım olmadı ikinci gün başladı ağrılar şimdi geçti aklıma geldikçe ağrı oluyor galiba birazda psikolojik yapıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?