Tüplerim acık hiçbir seyin yok dedi sadece pcos var oda zayıfla düzelir dediBaya yani ikk ay çektim gecikme oldu 15 gün ikinci ayda yine âdet günüm olmadım kesinlikle dedim yine gecikti bu sefer hamileydim tüplerin acikmiydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüplerim acık hiçbir seyin yok dedi sadece pcos var oda zayıfla düzelir dediBaya yani ikk ay çektim gecikme oldu 15 gün ikinci ayda yine âdet günüm olmadım kesinlikle dedim yine gecikti bu sefer hamileydim tüplerin acikmiydi
Tüplerim acık hiçbir seyin yok dedi sadece pcos var oda zayıfla düzelir bi
1 kimyasal gebelik gecirdim ve yasadığım sehirdeki doktorlar evlendiğimden beri bu korkuyu stresi yasattılar biri hiç.kan almadan ultrason çekmeden çocuğun olmaz git dedi biri aşılama yok demek için saatlerce bekletti resmen korkutarak küçümseyerek ve can acıtarak çalışıyorlarBaya yani ikk ay çektim gecikme oldu 15 gün ikinci ayda yine âdet günüm olmadım kesinlikle dedim yine gecikti bu sefer hamileydim tüplerin acikmiydi
Acık cok sükür Rabbim her isteyene nasip etsin inşAllahZayıflama sorunu bende yaşadım ama gerçekten nasip ya valla bak canım kuzenim çok kilolu biri pes peşe masallah 7yilda 3cocuk tüplerin aciksa hiç bir şey yok merak etme sen
Ay inanmıyorum gerçekten valla bak yaşadım eşime çocuğun olmayacak dediler eşim sakladı benden beraber hastaneye gittik ben ozamanki yani öyle test sonucu anlamam kendimle götürdüm dedim.bu eşimin sonuçları bana asla çocuğunuz olmayacak tüp Bebek bile yapsan ben hıçkıra hıçkıra ağladım teselli etmek bile yok.ciktim eşim herhalde bilmiyor dedim sonra dedim yolda evet dedi ve o anki geliş eve yoldan geçerken arabanın altında kalıyordum duymadım araba sesleri bu arada eşim afedersiniz çabuk gelsin diye sabun kullanmış tum sonuçlar eksi çıkmış doktorlar bazen çok acımasız oluyor1 kimyasal gebelik gecirdim ve yasadığım sehirdeki doktorlar evlendiğimden beri bu korkuyu stresi yasattılar biri hiç.kan almadan ultrason çekmeden çocuğun olmaz git dedi biri aşılama yok demek için saatlerce bekletti resmen korkutarak küçümseyerek ve can acıtarak çalışıyorlar
Nasip eder Rabbim Allah büyük canım her namaz kildigim da dua edecek sana ve olmayanlara nasip etsinAcık cok sükür Rabbim her isteyene nasip etsin inşAllah
Hemde asırı kadın doğumcular gercekten ilgilenmiyor burda hamile kadınlar bile kaç kere gelip gidiyor umursamıyorlar yazıkAy inanmıyorum gerçekten valla bak yaşadım eşime çocuğun olmayacak dediler eşim sakladı benden beraber hastaneye gittik ben ozamanki yani öyle test sonucu anlamam kendimle götürdüm dedim.bu eşimin sonuçları bana asla çocuğunuz olmayacak tüp Bebek bile yapsan ben hıçkıra hıçkıra ağladım teselli etmek bile yok.ciktim eşim herhalde bilmiyor dedim sonra dedim yolda evet dedi ve o anki geliş eve yoldan geçerken arabanın altında kalıyordum duymadım araba sesleri bu arada eşim afedersiniz çabuk gelsin diye sabun kullanmış tum sonuçlar eksi çıkmış doktorlar bazen çok acımasız oluyor
Allah bin kere razı olsun Rabbim hayırlı sekilde evladını büyütmeni nasip etsin inşallahNasip eder Rabbim Allah büyük canım her namaz kildigim da dua edecek sana ve olmayanlara nasip etsin
Acık cok sükür Rabbim her isteyene nasip etsin inşAllah
Amin cümlemizeAllah bin kere razı olsun Rabbim hayırlı sekilde evladını büyütmeni nasip etsin inşallah
Yani 70 gündür adet olmadın neden hic doktora gitmedin ki benim yumurtlamam olmadı bata daha var ne zaman olurum onu da Allah bilir tabiValla benim 70 gün oldu tık yok anca randevu buldum yarım gideceğim ne olduğunu anlayacağım. Test yaptım 0 cıktı kanda
Bende 31 Eylül'de hsg çektirdim ve sonrasında 19 ekimde regl oldum bidaha regl olmadım 5 gün gecikmemde erken gebelik testi yapıp pozitif gördüm ve emin olmak için kan tahlili yaptırdım 5 haftalık hamileyim rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ayrıca 1 yıldır evliyim hiç korunmama rağmen gebelik elde edememiştim hsg cektirdikten sonra 2. Ayda hamile kaldım umudunuzu kaybetmeyinMerhaba kızlar benimde hsg sonrası yumurtlamam olmadı 10 kasımda çektirmiştim rahim filmini normalde adetim bittikten sonraki 5. Gün olur ama 11 gün oldu daha bir sey yok bilgisi olan var mı
Yaa Allah sağlıkla güzellikle kucağınıza almayı nasip etsin ama benim tüplerim açıkmış zaten bende 15 aydır evliyim hic korunmadim ama olmadi hormonlarımin hepside cok iyi hicbir sorun yok dendi e dedim kesin tüplerim kapali onu yaptik o da acıkmış nasip demek ki olmayinca olmuyorBende 31 Eylül'de hsg çektirdim ve sonrasında 19 ekimde regl oldum bidaha regl olmadım 5 gün gecikmemde erken gebelik testi yapıp pozitif gördüm ve emin olmak için kan tahlili yaptırdım 5 haftalık hamileyim rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ayrıca 1 yıldır evliyim hiç korunmama rağmen gebelik elde edememiştim hsg cektirdikten sonra 2. Ayda hamile kaldım umudunuzu kaybetmeyin
Yaa Allah sağlıkla güzellikle kucağınıza almayı nasip etsin ama benim tüplerim açıkmış zaten bende 15 aydır evliyim hic korunmadim ama olmadi hormonlarımin hepside cok iyi hicbir sorun yok dendi e dedim kesin tüplerim kapali onu yaptik o da acıkmış nasip demek ki olmayinca olmuyo
Gittim olduğum sehirdekiler cok ilgili değil umursamadıYani 70 gündür adet olmadın neden hic doktora gitmedin ki benim yumurtlamam olmadı bata daha var ne zaman olurum onu da Allah bilir tabi
Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşAllahBende 31 Eylül'de hsg çektirdim ve sonrasında 19 ekimde regl oldum bidaha regl olmadım 5 gün gecikmemde erken gebelik testi yapıp pozitif gördüm ve emin olmak için kan tahlili yaptırdım 5 haftalık hamileyim rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ayrıca 1 yıldır evliyim hiç korunmama rağmen gebelik elde edememiştim hsg cektirdikten sonra 2. Ayda hamile kaldım umudunuzu kaybetmeyin
Gittim benimde acık tüplerim sadece evlendiğimden beri adet düzensizliğim var olmayınca olmuyor demekkiYaa Allah sağlıkla güzellikle kucağınıza almayı nasip etsin ama benim tüplerim açıkmış zaten bende 15 aydır evliyim hic korunmadim ama olmadi hormonlarımin hepside cok iyi hicbir sorun yok dendi e dedim kesin tüplerim kapali onu yaptik o da acıkmış nasip demek ki olmayinca olmuyor
Gittim benimde acık tüplerim sadece evlendiğimden beri adet düzensizliğim var olmayınca olmuyor demek
Hsgden once tedavi gordunuz mu hic yani adet duzensizligi derken kisa araliklarla mi adet oluyo uzun araliklarla mi bunun icin ilk once tedavi görmeniz gerekmiyor muGittim benimde acık tüplerim sadece evlendiğimden beri adet düzensizliğim var olmayınca olmuyor demekki
ben de 14 kadım da çekildim arkadaşım dün geçti yumurtlamam aksine benim de ovü de ekstra belli oldu ilk kez.ama benim eşimde de sperm problemi var tabiMerhaba kızlar benimde hsg sonrası yumurtlamam olmadı 10 kasımda çektirmiştim rahim filmini normalde adetim bittikten sonraki 5. Gün olur ama 11 gün oldu daha bir sey yok bilgisi olan var mı
Bizde hicbir sorun yok ne esimde ne de bende hsg de temiz cıktı ama 15 aydır çocuk olmuyo :-(( bu ay yumurtlamanın olmaması da ayrı bi üzdü beni yani olmayınca olmuyo herhalde bazen ne yaparsak yapalım nasibimizden bir adım öteye gidemiyoruz.ben de 14 kadım da çekildim arkadaşım dün geçti yumurtlamam aksine benim de ovü de ekstra belli oldu ilk kez.ama benim eşimde de sperm problemi var tabi