Hsg resimli

Kadermiro

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2023
78
32
8
29
Arkadaşlar doktor ilaçla tüplerde hafif yapıışıklığı açtığını sorun olmadığını söyledi ama sanki ilaç dağılımı karın boşluğuma gelmemiş anlayan bakabilir mi lütfen

Burda doktor yok ki .
Yani ben olsam farklı bi doktor a gider sorarım aklımda soru işareti varsa . Burda sıradan birinin yaptığı yorumla soru işaretim gitmez kafamdan

Biliyorum doktor olmadığını ama burda tedavisini sorun yaşadığında nasıl olduğunu bilen çok kişi var neden bunu söyleme gereği duydunuz ki bunları soran her insan cahil olmuyor belki de şuan için öyle bi durumu yoktur soranın depil mi cevabınız için teşekkür ederim

Ben size cahilsiniz yada şuanda durumunuz bu demedim ki .benımde tüplerim tıkalıydı tüp bebek yaptım sizi anlamıcak sevıyede değilim yani . Kafanızı gerçekten rahatlatmak ıcın farklı bi görüş alın dedim
Galiba streslisiniz iyi günler

Sanırım öyle yanlış anladım kusura bakmayın

Ben çok anlamıyorum bakmadım da ama rahim filmi çekildim ve de sol tüpüm tıkalıymış doktoruma güveniyorum ama kaç yıldır gittiğim her zor zamanımda yetişen insan kadınsal sorunlarda o yüzden de bakmadım bile hiç nasıl bir görüntü diye ama kafanızda soru işareti varsa başka bi doktora da gösterebilirsiniz

Yaşadığım yer küçül ni yer özelde yaptım devlet doktorları ise aşırı ilgisiz yani

Başka görüntüler var mı tek görüntü bu mu, benim filmimde birçok görüntü var birinde sadece sağda ilaç dağılımı görünüyor diğerinde tamamında gibi gibi, bu arada herhangi bir sorun olursa doktorunuz muhakkak söylerdi neticede yıllardır bu işin içinde insanlar bence doktorunuza güvenin.

Bir tane daha var atayım onu da

Eklentiler

• IMG_6196.webp
    130,4 KB · Görüntüleme: 16
Yaşadığım yer küçül ni yer özelde yaptım devlet doktorları ise aşırı ilgisiz yani
Benim yaşadığım yerde devlet bile yapmıyordu özelde yaptırdım doktorum da oradaydı zaten sorun yaşamadım ama işte sol tüpümün kapalı olduğunu öğrendim o üzücü oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…