• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg (rahim filminden)sonra hemen hamile kalan varmı...

• Konu Sahibi Konu Sahibi blk10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

blk10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
968
1
46
arkaslar hsg cektırdıkten sonra hemen hamile kalan varmı?

sımdıye kadar oyle bı sey duymadım .. oyle bı sey varsa super olur

benım tuplerım kapalıydı fılım sayesınnde acıldı.burada baya bi arastırdım.hsg den sonra tuplerı acılanlar cok kısa surede hamıle kalmıs.bende bılmıyordum sımdı merak edıyorum bu durumu yasayan varmı :((

evet canım cekıldı rahım fılmı bı sorun yok tupler acık ..su anda cok degısık duygular ıcerısındeyım yarın neler olacak korku umit heycan hepsi bır arada allahım hayırlısından versın sabırla beklıoruz..

evet canım cekıldı rahım fılmı bı sorun yok tupler acık ..su anda cok degısık duygular ıcerısındeyım yarın neler olacak korku umit heycan hepsi bır arada allahım hayırlısından versın sabırla beklıoruz..

aynen canım....bende öyleyım....sadece sabır sabır sabırrrrrrr :(((((( İnşallah Rabbım hayırlısıyla bıran önce nasip eder bizlere

nıye kımse cevaplamıyor hergun bakıyorum takıp edıyorum cevap goremeyınce uzuluyorum.yanı bu durumu yaşayan yokmu????????????????

canım 25 eylülde bende çelikdim tüplerim açıkmış.ama bizde problem eşimde bu ay hala hastalanmadım bakalım ama sanmıyorum çünkü eşimde hareketlilik sıfır sayı az.tüp bebek deniyoruz.

nıye kımse cevaplamıyor hergun bakıyorum takıp edıyorum cevap goremeyınce uzuluyorum.yanı bu durumu yaşayan yokmu????????????????

Doktorlar tarafından olasılığın yüksek olduğu söyleniyor.
Ama beklenti ve stres buna engel olabiliyor,sizin tüpleriniz açılmış madem öyleyse akışına bırakın çünkü bırakınca oluyor :34:
Ben hsg.den sonraki ay çok beklentiye girmiştim ama o ay olmadı 5 ay sonra oldu.
Olmayacak diye birşey yok olacak diye de birşey yok,kendizi sıkmayın,planlamayın,yumurtlama ve adet döngünüzü hiiiç düşünmeyin..akışına bırakın...

Back