Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hsg rahim filminden sonra adet olanlar var mi?
- Konu Sahibi Certo88
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hsg hsg rahim filmi rahim filmi hsg
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
cnım merhaba. bende hsg cektircem arastırma hastanesinde ödüm kopuyor? dayanılmayacak bir agrı mı? sen nerde cektirdin? bu arada yumurtan çatlamıs o nedenle görülmemiş . üsttende baksa yumurta görülüyor canım.Kizlar doktor 2 gun once baktiginda yumurtan var demisti. Bugun 13. Gunum ve doktor yumurta yok dedi. Anlamadim vajinal ultrason yapmadi usttrn bakti. Gormemis olabilirmi yada catlamis tuplere gitmis olabilirmi deliricem
Biliyorum hep usstten bakardi uumurtama adamda sasirdi ama benm canim cok sikildi oyle diyince. Ben sincan lokman hekimde oldum. 10 dak suruyor gayet ilgileniyor doktor. Rahme bi alet yerlestirio o anda canim yanar diodum ama hissetmiosun onu sonra ilaci sikmaya baslio once yavas en son hizlica veriyo ve orda ben ciglik attim. Ama bu an 1 dak suruyor. Bence narkoza gerek yok dayanirsin yani oyle sonrasinda ne bayildim ne agrim oldu benim. Kendim gittim kendim geldimcnım merhaba. bende hsg cektircem arastırma hastanesinde ödüm kopuyor? dayanılmayacak bir agrı mı? sen nerde cektirdin? bu arada yumurtan çatlamıs o nedenle görülmemiş . üsttende baksa yumurta görülüyor canım.
- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
Sağol canım geçmiş olsun . Filmden sonraki üç ay şansın cok oluyormuş canısı sıkma önümüzdeki ay olur inşallah.Biliyorum hep usstten bakardi uumurtama adamda sasirdi ama benm canim cok sikildi oyle diyince. Ben sincan lokman hekimde oldum. 10 dak suruyor gayet ilgileniyor doktor. Rahme bi alet yerlestirio o anda canim yanar diodum ama hissetmiosun onu sonra ilaci sikmaya baslio once yavas en son hizlica veriyo ve orda ben ciglik attim. Ama bu an 1 dak suruyor. Bence narkoza gerek yok dayanirsin yani oyle sonrasinda ne bayildim ne agrim oldu benim. Kendim gittim kendim geldim
Saol canil Allah seninde yardimcin olsunSağol canım geçmiş olsun . Filmden sonraki üç ay şansın cok oluyormuş canısı sıkma önümüzdeki ay olur inşallah.
- 13 Eylül 2017
- 664
- 1.375
- 33
- 38
Yumurtlama tarihinden once cektirdiysen sansin cok acik. Ve o ilacin bi yan eykisi yok demisti doktor. Ayagibi sicak tut kendine dikkat et.insallah olur bu ayMerhaba arkadaslar bende bir hafta once hsg cektirdim. Bu ay hamile kalma sanzim nedir dersiniz dusunmeden edemiyorum
- 13 Eylül 2017
- 664
- 1.375
- 33
- 38
Hayırlısı ınş olusa buraya yazacyazacağım ınşYumurtlama tarihinden once cektirdiysen sansin cok acik. Ve o ilacin bi yan eykisi yok demisti doktor. Ayagibi sicak tut kendine dikkat et.insallah olur bu ay
- 3 Ocak 2018
- 254
- 108
- 18
- 28
Bende yeni çektirdim inşalh bende hamiş kalirimHsg cekildm 2 hafta önce şuan hamileyim kızlar hem de aşılama için yapıldı hsg eşimn spermlerin de hız problemi vardı hamile kaldığımı öğrendm buay artı soğan suyu da içtim agnucastonda hangisi etki etti bilmiyorum
- 11 Ekim 2016
- 1.174
- 716
- 123
- 33
İnşallah canım çalışmaları sıkı tutun ama doktorun yasak ettği günleri atlattıktn sonraBende yeni çektirdim inşalh bende hamiş kalirim
- 3 Ocak 2018
- 254
- 108
- 18
- 28
15 gün oldu çekeli ama eşimde spremleri çok düşük bir umut genedeİnşallah canım çalışmaları sıkı tutun ama doktorun yasak ettği günleri atlattıktn sonra
- 11 Ekim 2016
- 1.174
- 716
- 123
- 33
Kaç mesela bizimde ileri hız 0 iken bide son hsg zamanı 4 idi ileri hızı ozaman ben hamile kaldım ama tabi morfoloji DNA işin içine girince düşük yaptm15 gün oldu çekeli ama eşimde spremleri çok düşük bir umut genede
- 3 Ocak 2018
- 254
- 108
- 18
- 28
İki buçuk milyonKaç mesela bizimde ileri hız 0 iken bide son hsg zamanı 4 idi ileri hızı ozaman ben hamile kaldım ama tabi morfoloji DNA işin içine girince düşük yaptm