Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çektirdim. O ay korundum antibiyotik vs kullandım. 5.ayda hamile kadım. Ama kendimi çok bunaltmıştım filmden sonra hemen hamile kalınıyomuş vs diye ..Rahim filmi çektirip hamile kalan var mı , ne kadar sürede kaldınız acaba ? Yaşayan biri cevaplayabilir mi ?
Ben. Filmi çektirdikten 2 ay sonra hamile kaldım. Şuan 4 aylık hamileyim.Rahim filmi çektirip hamile kalan var mı , ne kadar sürede kaldınız acaba ? Yaşayan biri cevaplayabilir mi ?
Çektirdiğim ay hamile kaldımRahim filmi çektirip hamile kalan var mı , ne kadar sürede kaldınız acaba ? Yaşayan biri cevaplayabilir mi ?
Bende antibiyotik kullanıyorum ama doktorum korunun demedi , artış oluyormuş gebeliklerde inşallah bu ay bende kalabilirimBen çektirdim. O ay korundum antibiyotik vs kullandım. 5.ayda hamile kadım. Ama kendimi çok bunaltmıştım filmden sonra hemen hamile kalınıyomuş vs diye ..
Çektirdiğim ay hamile kaldım
Benim iki tüpte kapalı çıktı.Doktorum açıldı artık deneyin dedi bakalım deniyoruz bizde umarım bebislerimiz olurben çektirdim, çektirdikten sonra 2 kere denedik. gebe kalmadım henüz. rahimde hiçbir sorun çıkmadı
MaşallahBen. Filmi çektirdikten 2 ay sonra hamile kaldım. Şuan 4 aylık hamileyim.
İnşallah sizde en yakın zamanda hamile kalırsınızMaşallah![]()
Kullandım bi vitamin ama tup açılınca hamile kaldığımı düşünüyorum bi tupum hala tıkalıMaşallahumarım bende bu ay kalabilirim , siz ekstra bir takviye vs kullandınız mı peki
![]()
Başka bir sorununuz var mıydı hormonlarınızla alakalı benden de yarın ıstıyor doktor amh degerım düşük esımde sorun yok geçen ay letu hap verdi yumurtam büyüdü gelıstı catladı gebelik olmadı doktor rahim filmi ıstıyor inşallah bundan sonra kalabılırımBen. Filmi çektirdikten 2 ay sonra hamile kaldım. Şuan 4 aylık hamileyim.
Başka bir sorun var mıydı hormonlarınızla alakalıBenim iki tüpte kapalı çıktı.Doktorum açıldı artık deneyin dedi bakalım deniyoruz bizde umarım bebislerimiz olur![]()
Hayır sadece pcos vardı. Güzel düşünün güzel olsunBaşka bir sorununuz var mıydı hormonlarınızla alakalı benden de yarın ıstıyor doktor amh degerım düşük esımde sorun yok geçen ay letu hap verdi yumurtam büyüdü gelıstı catladı gebelik olmadı doktor rahim filmi ıstıyor inşallah bundan sonra kalabılırım