HSG RAHİM FİLMİ

umay123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2024
13
5
1
Rahim filmi çektirip hamile kalan var mı , ne kadar sürede kaldınız acaba ? Yaşayan biri cevaplayabilir mi ?

Rahim filmi çektirip hamile kalan var mı , ne kadar sürede kaldınız acaba ? Yaşayan biri cevaplayabilir mi ?
Ben çektirdim. O ay korundum antibiyotik vs kullandım. 5.ayda hamile kadım. Ama kendimi çok bunaltmıştım filmden sonra hemen hamile kalınıyomuş vs diye ..

ben çektirdim, çektirdikten sonra 2 kere denedik. gebe kalmadım henüz. rahimde hiçbir sorun çıkmadı

Ben çektirdim. O ay korundum antibiyotik vs kullandım. 5.ayda hamile kadım. Ama kendimi çok bunaltmıştım filmden sonra hemen hamile kalınıyomuş vs diye ..
Bende antibiyotik kullanıyorum ama doktorum korunun demedi , artış oluyormuş gebeliklerde inşallah bu ay bende kalabilirim 🙏🏻

Maşallah 🥹umarım bende bu ay kalabilirim , siz ekstra bir takviye vs kullandınız mı peki 🙏🏻

Ben. Filmi çektirdikten 2 ay sonra hamile kaldım. Şuan 4 aylık hamileyim.
Başka bir sorununuz var mıydı hormonlarınızla alakalı benden de yarın ıstıyor doktor amh degerım düşük esımde sorun yok geçen ay letu hap verdi yumurtam büyüdü gelıstı catladı gebelik olmadı doktor rahim filmi ıstıyor inşallah bundan sonra kalabılırım

Başka bir sorununuz var mıydı hormonlarınızla alakalı benden de yarın ıstıyor doktor amh degerım düşük esımde sorun yok geçen ay letu hap verdi yumurtam büyüdü gelıstı catladı gebelik olmadı doktor rahim filmi ıstıyor inşallah bundan sonra kalabılırım
Hayır sadece pcos vardı. Güzel düşünün güzel olsun 💗

Back
X