• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg/ Rahim Filmi

herhangibiriiste

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2024
22
5
1
31
İyi günler. Bu postu benim yaşadıklarımı yaşayanlara umut olması için paylaşıyorum.
Geçen sene Ekim ayında özel bir hastanede Hsg çektirdim ve iki tüpüm de kapalı çıktı, gittiğim doktor hiçbir şekilde çocuk sahibi olamayacağımı, tüp bebek yaptırsam bile tutmayacağını söyledi. Büyük bir yıkım yaşamıştım, laporoskopi histereskopi gibi yöntemlere gerek bile olmadığını da ayrıca belirtti. Bir kadın için anne olamayacaksın lafını duymak çok zor. Ardından araştırmalar yapmaya başladım ve Cevat Bayrak hocanın adını duydum, kapalı tüpleri açtığını öğrendim. Hiç vakit kaybetmeden iletişime geçtim ve randevu aldım. Ardından yeni hsg çekildi ve iki tüpüm de açık çıktı. Evet açıktı, dünyalar benim oldu. Cevat hoca oldukça tatlı dilli iyi niyetli bir doktordu. İşlem öncesinde de sonrasında da benimle konuştu, sürecimi dinledi, ağrısız sızısız işlemimi gerçekleştirdi. Allah ondan binlerce kez razı olsun. Ardından yine evlat sahibi olamadım ama tüplerimin açık olması umudumu tazeledi. Bir başka hastanede hsg çektirip tüpleri kapalı olan bir arkadaşımı daha yönlendirdim ona ve yine açık çıktı. Ayrıca işlem gerçekten ağrısız acısız . İşlemden sonra ilk hsg de anestezi aldığıma ayrıca üzüldüm.
Velhasıl umutsuz olmayın arkadaşlar, Allahtan umut kesilmiyor. Hayatımın en kötü günlerini yaşarken bir anda yeni hsg ile umutlarım yeşerdi, Cevat hocayı, ekibini, yeni teknoloji hsg çekimini bilmeden umutsuzluğa kapılmayın.

Bundan şu an bahsetme sebebim ise ben bu işlemden sonra Cevat hocaya “sizi bilmesi gereken çok kişi var, her yerde sizden bahsedeceğim.” demiştim ama bu platforma yazmamıştım. Belki araştıran olursa görür okur umut olur diye yazıyorum.

Back