- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.683
- 63
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
Merhabalar. 2 hafta önce hsg çekildim 1 hafta kanamam oldu. Yeni yeni kendime geliyorum. Yeni döngüye geçmek üzereyim adet olacağım bu ay korunduk. Hsg çekilen arkadaşlar ne kadar sürede gebe kaldiniz acaba? Hsg sonrasi daha kolay oluyor diyorlar yeni ay için öneriniz var mi ??
Ben hsg den sonra kimyasal gebelik geçirdim radyasyondan oluyormuş oda sonra hemen üstüne hamile kaldımMerhabalar. 2 hafta önce hsg çekildim 1 hafta kanamam oldu. Yeni yeni kendime geliyorum. Yeni döngüye geçmek üzereyim adet olacağım bu ay korunduk. Hsg çekilen arkadaşlar ne kadar sürede gebe kaldiniz acaba? Hsg sonrasi daha kolay oluyor diyorlar yeni ay için öneriniz var mi ??
Yok canim tabiki bu ay korunduk önümüzdeki ay denemeye devam
Bize korunun dediler 1 ay korundukBen hsg den sonra kimyasal gebelik geçirdim radyasyondan oluyormuş oda sonra hemen üstüne hamile kaldım
Yok canim tabiki bu ay korunduk önümüzdeki ay denemeye devam
Bana dedi ya zaten Ağrımda var değerlendiremezdim
Ne güzel sizi uyarmışlar bizi hiç uyaran olmadı ben hamile kaldım ve kimyasal oldu çok zor bi süreçti benim için malesefBize korunun dediler 1 ay korunduk
Geçmiş olsun zaten korunmasakda bu ay gebelik olamazdi ben cok hassastim iliski olmadı yaniNe güzel sizi uyarmışlar bizi hiç uyaran olmadı ben hamile kaldım ve kimyasal oldu çok zor bi süreçti benim için malesef
Yumurtlama takibi yap hemen başla denemeye çokta kendini bağlama ben ocakta çektirdim hala olmadı gebelik aşılama denefim olmadi yine her ay hayal kırıklığı yani ama bekleme denemeye başla hemen testlerle takip edebilirsinMerhabalar. 2 hafta önce hsg çekildim 1 hafta kanamam oldu. Yeni yeni kendime geliyorum. Yeni döngüye geçmek üzereyim adet olacağım bu ay korunduk. Hsg çekilen arkadaşlar ne kadar sürede gebe kaldiniz acaba? Hsg sonrasi daha kolay oluyor diyorlar yeni ay için öneriniz var mi ??
Anladım size de geçmiş olsun bende çok kötü oldum hsg çok zor geçti benim için de yani bu güne çok şükür şuan oğlum 3 yaşındaGeçmiş olsun zaten korunmasakda bu ay gebelik olamazdi ben cok hassastim iliski olmadı yani
Ben ilk çocuğumda çektirdim hsg çekildiği ay hamile kaldım ama kimyasal oldu daha sonraki ay hamile kaldım
Himm Hayırlı olsun bizlere de nasip olsunBen ilk çocuğumda çektirdim hsg çekildiği ay hamile kaldım ama kimyasal oldu daha sonraki ay hamile kaldım
Aminn inşAllah hayırlısıylaHimm Hayırlı olsun bizlere de nasip olsun
Benim yumurtlama günüm cok net belli oluyor zaten ya o yüzden ayrica test yapmayı düşünmüyorum ama 1 ay boyunca gün aşırı deneyeceğim inşallahYumurtlama takibi yap hemen başla denemeye çokta kendini bağlama ben ocakta çektirdim hala olmadı gebelik aşılama denefim olmadi yine her ay hayal kırıklığı yani ama bekleme denemeye başla hemen testlerle takip edebilirsin
Dene deneBenim yumurtlama günüm cok net belli oluyor zaten ya o yüzden ayrica test yapmayı düşünmüyorum ama 1 ay boyunca gün aşırı deneyeceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?