Gebeliğe Hazırlık Hsg (rahim) filmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hsg filmi çektiren var mi

• Evet

OY: 37 63,8%
  • Hayır

OY: 2 3,4%
  • Çektirmeyi düşünüyorum

OY: 19 32,8%

• Ankete Katılan
    58

Karacatiii

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2021
298
131
29
Merhaba arkadaşlar anestezili olarak rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum özel hastanelerde 1500₺ ücretli devlette çektirenler var mı anestezili çekiliyor mu ? Ya da ünv hastanelerinde anestezili ücretli mi oluyor ? Bilgisi olan var mı yardimmmm

Ben çektirmedim ama bayramdan sonra özelde çektirmeyii planlıyorum. Devlet hastanesinde süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum

Uludağ Üniversitesinde çektirdim. Balonlu hsg aparatını(150tl) hasta alıyor. Onun dışında herhangi bir ücret yok.
Ağrı kesici iğne yapıldı işlemden yarım saat önce, anestezi yapılmadı zaten gerek de yok basit kısa bir işlem.
Uludağ Üniversitesi ilgi alakası da özelden farkı yoktu.

Uludağ Üniversitesinde çektirdim. Balonlu hsg aparatını(150tl) hasta alıyor. Onun dışında herhangi bir ücret yok.
Ağrı kesici iğne yapıldı işlemden yarım saat önce, anestezi yapılmadı zaten gerek de yok basit kısa bir işlem.
Uludağ Üniversitesi ilgi alakası da özelden farkı yoktu.
Anestezili yapılmıyor mu acaba ünv hastanelerinde

Bende özel ile görüştüm ama ünv hastanelerinde nasıl acaba oralarda anestezili ve ucretssiz olabilir
Olabilir fakat biz şehir merkezine uzak oturuyoruz burdaki hastanede çekim yapılmıyor zaten doktor özele gitmemi söyledi. Bir saat yol gidip sabah erkenden sıra bekleyip uğraşmak istemiyorum. Eğer size yakın üni hastanesi varsa şansını dene bence

Merhaba arkadaşlar bende 7 aydır gebe kalamıyorum rahim filmi için 1 yıl geçmesi gerekiyor diyor doktorlar. Acaba 1 yıldan önce çekilse ne olur ?? beklemek istemiyorum çünkü bilen cevaplarsa sevinirim yada 1 yıldan önce çektiren var mı ??

Merhaba arkadaşlar bende 7 aydır gebe kalamıyorum rahim filmi için 1 yıl geçmesi gerekiyor diyor doktorlar. Acaba 1 yıldan önce çekilse ne olur ?? beklemek istemiyorum çünkü bilen cevaplarsa sevinirim yada 1 yıldan önce çektiren var mı ??
Bir sene normal diyorlar belki ondandır ama yaşınız geçiyorsa veya hemen istiyorsanız yaparlar . Olmadı özel de yaptirirsiniz . Ama yapıyorlar bir sene olmadan diye biliyorum.

Merhaba arkadaşlar anestezili olarak rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum özel hastanelerde 1500₺ ücretli devlette çektirenler var mı anestezili çekiliyor mu ? Ya da ünv hastanelerinde anestezili ücretli mi oluyor ? Bilgisi olan var mı yardimmmm
1500 çok iyi..ben yarın çektirecem 3000tl dediler..atestezili olsa ya olmasa aynı fiyat

Emarpark'ta 700 tlye çektirmiştim ocak ayında. Hastane anlaşmalı olduğu için normali kaçtır bilmiyorum.

İnanın bilmiyorum..yarın çektiricem..orda belli olucak.Özel hastane..zaten orda her şey pahalı..
Ama 3000de çok pahalı bende sordum özel hastanelere 1300 1500 1700 bence devlet Hastanesi'ne de bir sorsaydiniz ya da araştırma Hastanesi'ne . Ben yarın sabah devlet hastanesindeki doktora soracağım

X