• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hsg rahim filmi yaptıranlar yardım lütfen

hayatsenveben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
81
8
1
29
kızlar merhaba şubatın ilk haftası ankara bilkent şehir hastanesinde rahim filmi çekilecek anestezi olmayacak ilk defa yapılacak ve açıkcası çoğu korkunç seneryolar okudum gerilmeye başladım kendim istedim anestezisiz şimdi sorum şu daha önce yaptıranlar deneyimini paylaşabilir mi öncesi sonrası ne yapmam lazım hastaneye yanımda birisi olsun mu ilaç vs .

kızlar merhaba şubatın ilk haftası ankara bilkent şehir hastanesinde rahim filmi çekilecek anestezi olmayacak ilk defa yapılacak ve açıkcası çoğu korkunç seneryolar okudum gerilmeye başladım kendim istedim anestezisiz şimdi sorum şu daha önce yaptıranlar deneyimini paylaşabilir mi öncesi sonrası ne yapmam lazım hastaneye yanımda birisi olsun mu ilaç vs .
Merhaba ben anestezisiz cesaret edememiştim anestezili oldum hiçbir şey hissetmedim 10-15 işlem bitince dinlendirdiler sonra ayakta sorunsuz çıktım. Ama yanınızda biri olsun bence illa ki. Pedde alın yanınıza kanama ihtimalinize karşı. Anestezili yaptırabiliyorsunız anestezili yaptırın bende öyle bir seçeneğiniz var ise. Sonrası içinde bana antibiyotik verdi 3-4 kullan dedi. İlişki 5 gün olmasın dedi. Onun haricinde yasak koymadı ama mutlaka doktorunuza sorun bunları inş güzel sonuçlar alırsınız 🌺

Merhaba ben de anestezisiz çektirdim açıkçası benim tüplerm açıkmış o yüzden dayanılabilir bir acıydı. Yani normalde de regl sancılarım çok ağır geçer o yüzden o 5 10 saniyelik acıyı çekebildim çünkü o kadar sürüyor inan ki. Sadece ilacı verirken kasıklarda yoğun bir acı hissediyorsun. Kendini kasma sakin ol inan bitince hiç acın kalmayacak. Dediğim gibi tüpler açıksa bu şekilde oluyor kapalıysa bilemem ben yine olsa yine anestezisiz çektirirdim. 10 saniye için 12 saat çekmeye değmez bence. Ped al muhakkak birisi de olsun zira acı yoğunluğundan bağımsız psikolojik olarak insan zorlanıyor.

Back