S Seda866 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2022 192 112 33 18 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Seda866 #1 Merhaba Selektif salpingografi ile echomar da kapalı olan sol tüpüm açıldı kesinlikle orayı öneririm bu şekilde deneyimi olup hamile kalan varmı acaba? Tüp bebek içinde Dr. Aret Kamar a gitmek istiyorum deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirm
Merhaba Selektif salpingografi ile echomar da kapalı olan sol tüpüm açıldı kesinlikle orayı öneririm bu şekilde deneyimi olup hamile kalan varmı acaba? Tüp bebek içinde Dr. Aret Kamar a gitmek istiyorum deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirm
D Dilanyildirim Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2019 72 12 38 29 2 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Seda866 #2 Ben aret hocayla yeni tedaviye başladım ama çok ilgili ve iyi bir doktor kesinlikle öneririm
S Seda866 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2022 192 112 33 16 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Seda866 #3 Dilanyildirim .!.: Ben aret hocayla yeni tedaviye başladım ama çok ilgili ve iyi bir doktor kesinlikle öneririm Genişletmek için tıkla... Bende 5. Günümdeyim iğneler çok ağrı yapıyor sizlerde de oldumu acaba ? Strestende olabilir diye düşünüyorum
Dilanyildirim .!.: Ben aret hocayla yeni tedaviye başladım ama çok ilgili ve iyi bir doktor kesinlikle öneririm Genişletmek için tıkla... Bende 5. Günümdeyim iğneler çok ağrı yapıyor sizlerde de oldumu acaba ? Strestende olabilir diye düşünüyorum