HSG rahim filmi sonrasi iliski ne zaman olmali bilginiz varmi lütfen

duygu7434

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2023
512
-26
28
Kızlar dün sabah 12 de (hsg) rahim filmi çekildim. Sonra biraz kanamam oldu dün akşam.asiri ağrım vardı şuandada var ama daha iyiyim doktor ilişki konusunda bilgi vermedi bende sersem gibiydim uyanınca sormayı unuttum sizce hsg sonrası ilişki ne zaman olmalı bilginiz varmi lütfen

2 3 gün sonra dedi beni Dr..
En az 2 gün gecse iyi olur

Kanamanız yoksa ilişki olabilir diyorlar bende 10 gün hafif kanama olduğu için ilişki olmamıştı

Kanama ve bence kendinizi iyi hissetmeniz önemli enfeksiyon kapabilirsinz ben öyle yapmıştım

Kanama ve bence kendinizi iyi hissetmeniz önemli enfeksiyon kapabilirsinz ben öyle yapmıştım
Kanama dediğiniz kahve akinti gibi miydi.. Bende açıkçası öyle oldu.. Ve Dr sanırım yoğun akinti ve idrar yolu iltihabı varsa bunu görüp 10 gün ara ver diyebiliyor. Bana korunma ve 2 3 gün sonra devam et dedi.

Kahverengi akıntı ya benim öyle olmuştu

Evet kuzum doktordan doktora fark var

Kanama ağrı sızı bitti çok şükür bugün 2.gunum normal şekilde hissediyorum kendimi doktor zaten antibiyotik vermişti enfeksiyon kapmayim diye verdi heralde bide dün aradım doktoru o da öyle dedi ağrı fln yoksa hiçbir sakıncası yok dedi bakalm

Çok şükür iyi çıktı mı sonuçlarınz

Efnanl siz yeni mi çektirdiniz gebelik durumunuz var mi
Ah kuzum benim başıma gelen kimsenin başına gelmez ben 2022 Ekim de çekindim o zamanki doktor sorun olmadığını söyledi 6 ay dene gel dedi neyse öyle yaptım bi gittim o doktor ayrılmış eyt den emekli olmuş . Başka bi doktora gittim eski sonuçlarıma baktı ve bu şekilde hamile kalamazsın çok zor mucize olur dedi bi tüp tıkalı diğerinde az geçiş var Laparoskopi olman gerekiyor dedi ameliyat oldum sol taraf tamamen açılmış sağ tıkalı ilk ay korunma sonra iki kez aşılama ve tüp bebek denicez inşallah bu süreçte bi mucize olur çok şey yaşadım Rabbim yüzüme baksın

Hsg den sonra enfeksiyon kapmamak için genelde antibiyotik veriliyor yanına ağrı kesicide ekliyorlar. Size antibiyotik verilmedi mi? Uzun süreli antibiyotikse o ay zaten korunmanız gerek olmaz yani. Önünüzdeki aya kalır. 2 3 ay deneyin spontan der Dr.

Doktor antibiyotik verdi ama agri gecince Bi sakıncası yok dedi geçen ay olmadı ama ilk defa yumurtalama kanamasi yaşadım kanama varken ilişki olmasın riskli olur dedi enfeksiyon da kapmistim galiba antibiyotik içmeme rağmen 1 hafta akıntı asiri akıntı yanma kaşınma oldu doğru düzgün ilişkimiz olmadi afedersin bu ay bakalım

Bende bugün hsg çekindim banada 3 gün korun dedi öyle bir antibiyotik filan vermedi çok şükür tüplerde bir sıkıntı yokmuş hafif bir kanama var bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…