2 3 gün sonra dedi beni Dr..Kızlar dün sabah 12 de (hsg) rahim filmi çekildim. Sonra biraz kanamam oldu dün akşam.asiri ağrım vardı şuandada var ama daha iyiyim doktor ilişki konusunda bilgi vermedi bende sersem gibiydim uyanınca sormayı unuttum sizce hsg sonrası ilişki ne zaman olmalı bilginiz varmi lütfen
Kanamanız yoksa ilişki olabilir diyorlar bende 10 gün hafif kanama olduğu için ilişki olmamıştıKızlar dün sabah 12 de (hsg) rahim filmi çekildim. Sonra biraz kanamam oldu dün akşam.asiri ağrım vardı şuandada var ama daha iyiyim doktor ilişki konusunda bilgi vermedi bende sersem gibiydim uyanınca sormayı unuttum sizce hsg sonrası ilişki ne zaman olmalı bilginiz varmi lütfen
Kanama ve bence kendinizi iyi hissetmeniz önemli enfeksiyon kapabilirsinz ben öyle yapmıştımKızlar dün sabah 12 de (hsg) rahim filmi çekildim. Sonra biraz kanamam oldu dün akşam.asiri ağrım vardı şuandada var ama daha iyiyim doktor ilişki konusunda bilgi vermedi bende sersem gibiydim uyanınca sormayı unuttum sizce hsg sonrası ilişki ne zaman olmalı bilginiz varmi lütfen
Kanama dediğiniz kahve akinti gibi miydi.. Bende açıkçası öyle oldu.. Ve Dr sanırım yoğun akinti ve idrar yolu iltihabı varsa bunu görüp 10 gün ara ver diyebiliyor. Bana korunma ve 2 3 gün sonra devam et dedi.Kanama ve bence kendinizi iyi hissetmeniz önemli enfeksiyon kapabilirsinz ben öyle yapmıştım
Kahverengi akıntı ya benim öyle olmuştuKanama dediğiniz kahve akinti gibi miydi.. Bende açıkçası öyle oldu.. Ve Dr sanırım yoğun akinti ve idrar yolu iltihabı varsa bunu görüp 10 gün ara ver diyebiliyor. Bana korunma ve 2 3 gün sonra devam et dedi.
Bir hafta korunduk
Evet kuzum doktordan doktora fark varEfnanl ben reglin 10.gunj çektirdim. 1 hf olmadi daha cektireli. Ve öncesinde korunarak mi deneyelim dedim. Dr da zaten yumurtlama döneminde değilsin neden korunacaksin ki dedi. Film sonrasında da 2 3 gün sonra dene korunma dedi. Her Dr başka bisi söylüyor neden acaba
Kanama ağrı sızı bitti çok şükür bugün 2.gunum normal şekilde hissediyorum kendimi doktor zaten antibiyotik vermişti enfeksiyon kapmayim diye verdi heralde bide dün aradım doktoru o da öyle dedi ağrı fln yoksa hiçbir sakıncası yok dedi bakalmKanama ve bence kendinizi iyi hissetmeniz önemli enfeksiyon kapabilirsinz ben öyle yapmıştım
Çok şükür iyi çıktı mı sonuçlarınzKanama ağrı sızı bitti çok şükür bugün 2.gunum normal şekilde hissediyorum kendimi doktor zaten antibiyotik vermişti enfeksiyon kapmayim diye verdi heralde bide dün aradım doktoru o da öyle dedi ağrı fln yoksa hiçbir sakıncası yok dedi bakalm
Ah kuzum benim başıma gelen kimsenin başına gelmez ben 2022 Ekim de çekindim
Evet tertemiz tüpler açık cikti çok şükür :))))Çok şükür iyi çıktı mı sonuçlarınz
Hsg den sonra enfeksiyon kapmamak için genelde antibiyotik veriliyor yanına ağrı kesicide ekliyorlar. Size antibiyotik verilmedi mi? Uzun süreli antibiyotikse o ay zaten korunmanız gerek olmaz yani. Önünüzdeki aya kalır. 2 3 ay deneyin spontan der Dr.Kızlar dün sabah 12 de (hsg) rahim filmi çekildim. Sonra biraz kanamam oldu dün akşam.asiri ağrım vardı şuandada var ama daha iyiyim doktor ilişki konusunda bilgi vermedi bende sersem gibiydim uyanınca sormayı unuttum sizce hsg sonrası ilişki ne zaman olmalı bilginiz varmi lütfen
Doktor antibiyotik verdi ama agri gecince Bi sakıncası yok dedi geçen ay olmadı ama ilk defa yumurtalama kanamasi yaşadım kanama varken ilişki olmasın riskli olur dedi enfeksiyon da kapmistim galiba antibiyotik içmeme rağmen 1 hafta akıntı asiri akıntı yanma kaşınma oldu doğru düzgün ilişkimiz olmadi afedersin bu ay bakalımHsg den sonra enfeksiyon kapmamak için genelde antibiyotik veriliyor yanına ağrı kesicide ekliyorlar. Size antibiyotik verilmedi mi? Uzun süreli antibiyotikse o ay zaten korunmanız gerek olmaz yani. Önünüzdeki aya kalır. 2 3 ay deneyin spontan der Dr.