- 25 Kasım 2016
- 613
- 689
- 33
- 30
- Konu Sahibi Ruling girl
-
Kılar ben dün anestezili hsg çekindim kanamam oluyo halen sol tüp kapalı sağ tüp açık çıktı bide et parçası varmış Dr o et parçasını alıp incelemeye gönderdi rahmi temizledim dedi o et parçası engel olabilir mi dedim olabilir sonuç gelsin anlarız dedimoralim bozuldu tüpün tekide kapalı çıktı aranızda böyle olan varmı??
Bide hsg den sonra ne zaman ilişkiye girmeliyim
Süt maydanoz suyunu duydum işe yarar mı kapalı tüp için
Tek tüple hamile kalan çok kişi var. Zaten rahim filmi cekilmissin bence başka bisey yapma maydanoz süt buharini yapma. Rahim filminden sonra hamilelik şansı artiyo diye duydum ilk 3 ay onemli.
Lütfen bilginize ihtiyacm var
Moralinide bozma. Zormuydu bide film gerçi anestezili olmus ama filmden sonra nasıldin
Kalırsın canım merak etme rahim filmi kolaylaştırır. maydanoz buharıni biraz zaman geçince yap yani yeni çektirdin filmi kolay olur bence hamile kalmanUyanamadım narkozdan zorla uyandırdılar beni dün sürekli uyudum kolum çok ağrıyo narkoz yediğim kolum bide yüzüm gözüm şiş :) kanamam bitti ama aklımda soru işareti varacaba tek tüple kalırmıyım
Kalırsın canım merak etme rahim filmi kolaylaştırır. maydanoz buharıni biraz zaman geçince yap yani yeni çektirdin filmi kolay olur bence hamile kalman
Slm cnm ben 3 sene once dis gebelik geçirdim dis gebelikten sonra tuplerde sorun oldugundan dolayi mi diye rahim filmi cekilmemi istedi doktor ve tahmin ettigi gibi de oldu sag tupum tikali cikti o ayi bos gecirdik bi sonraki ay ilac kullandim ve yumurta takibi yaptirdik eger tikali taraftan gelseydi yumurta o ayi da bos gecirecektik iliski olmayacakti oyle dedi doktor ama sansimiza iki yumurta olustu ikisi de sol taraftan geldi ve ben o ay hamile kaldim yani tek tuple de hamile kalinabiliyo yeter ki Rabbim istesin . sende hamile kalma surecinde yumurta takibi yaptir cnm yumurtanin hangi tupten gelecegine bakilsin bi .Kılar ben dün anestezili hsg çekindim kanamam oluyo halen sol tüp kapalı sağ tüp açık çıktı bide et parçası varmış Dr o et parçasını alıp incelemeye gönderdi rahmi temizledim dedi o et parçası engel olabilir mi dedim olabilir sonuç gelsin anlarız dedimoralim bozuldu tüpün tekide kapalı çıktı aranızda böyle olan varmı??
Bide hsg den sonra ne zaman ilişkiye girmeliyim
Süt maydanoz suyunu duydum işe yarar mı kapalı tüp için
Lütfen bilginize ihtiyacm var
İnşallah canım ümidin olsun her zaman. Bence hanile kalma Şansın yüksekİnşallah canım genede bu süt ve maydanoz kurunu yapcam bakalım günaşırı ilişki yapcagız inşallah tutar bu ay ümidim az da olsa var
Slm cnm ben 3 sene once dis gebelik geçirdim dis gebelikten sonra tuplerde sorun oldugundan dolayi mi diye rahim filmi cekilmemi istedi doktor ve tahmin ettigi gibi de oldu sag tupum tikali cikti o ayi bos gecirdik bi sonraki ay ilac kullandim ve yumurta takibi yaptirdik eger tikali taraftan gelseydi yumurta o ayi da bos gecirecektik iliski olmayacakti oyle dedi doktor ama sansimiza iki yumurta olustu ikisi de sol taraftan geldi ve ben o ay hamile kaldim yani tek tuple de hamile kalinabiliyo yeter ki Rabbim istesin . sende hamile kalma surecinde yumurta takibi yaptir cnm yumurtanin hangi tupten gelecegine bakilsin bi .
Bu arada rahim filminden sonra 1 hafta iliski yok demisti doktor bana.
Sut ve maydonizu duymustum ama iltihaplanma icin demişlerdi hatta teyzem cok ısrar etmisti yapmam icin ama kk da bikac mesaj okudum yapip rahmini yakan kisiler olmus cesaret edip yapamadim ben ama sen bilirsin yine de
4 aylık oğlum var, sezertan oldum doktor sağ tarafın tamamen kapalı yapısmıs sol yarafn acık sadece dedi. Tek tarafta yeterli ama tabi sansını azaltıyprdur illakiUyanamadım narkozdan zorla uyandırdılar beni dün sürekli uyudum kolum çok ağrıyo narkoz yediğim kolum bide yüzüm gözüm şiş :) kanamam bitti ama aklımda soru işareti varacaba tek tüple kalırmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?