Hsg (rahim filmi) sonrası hamile kalan varmı?

Ruling girl

Kün Fe yeKün
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
613
689
33
30
Kılar ben dün anestezili hsg çekindim kanamam oluyo halen sol tüp kapalı sağ tüp açık çıktı bide et parçası varmış Dr o et parçasını alıp incelemeye gönderdi rahmi temizledim dedi o et parçası engel olabilir mi dedim olabilir sonuç gelsin anlarız dedi moralim bozuldu tüpün tekide kapalı çıktı aranızda böyle olan varmı??

Bide hsg den sonra ne zaman ilişkiye girmeliyim
Süt maydanoz suyunu duydum işe yarar mı kapalı tüp için

Lütfen bilginize ihtiyacm var

Moralinide bozma. Zormuydu bide film gerçi anestezili olmus ama filmden sonra nasıldin

Uyanamadım narkozdan zorla uyandırdılar beni dün sürekli uyudum kolum çok ağrıyo narkoz yediğim kolum bide yüzüm gözüm şiş :) kanamam bitti ama aklımda soru işareti var acaba tek tüple kalırmıyım

İnşallah canım bakalım yapma diyorsun bi arkadaşım öyle yapmış tüpüm açıldı dio ondan sordum merak ettim

Kalırsın canım merak etme rahim filmi kolaylaştırır. maydanoz buharıni biraz zaman geçince yap yani yeni çektirdin filmi kolay olur bence hamile kalman

Kalırsın canım merak etme rahim filmi kolaylaştırır. maydanoz buharıni biraz zaman geçince yap yani yeni çektirdin filmi kolay olur bence hamile kalman

İnşallah canım genede bu süt ve maydanoz kurunu yapcam bakalım günaşırı ilişki yapcagız inşallah tutar bu ay ümidim az da olsa var

Slm cnm ben 3 sene once dis gebelik geçirdim dis gebelikten sonra tuplerde sorun oldugundan dolayi mi diye rahim filmi cekilmemi istedi doktor ve tahmin ettigi gibi de oldu sag tupum tikali cikti o ayi bos gecirdik bi sonraki ay ilac kullandim ve yumurta takibi yaptirdik eger tikali taraftan gelseydi yumurta o ayi da bos gecirecektik iliski olmayacakti oyle dedi doktor ama sansimiza iki yumurta olustu ikisi de sol taraftan geldi ve ben o ay hamile kaldim yani tek tuple de hamile kalinabiliyo yeter ki Rabbim istesin . sende hamile kalma surecinde yumurta takibi yaptir cnm yumurtanin hangi tupten gelecegine bakilsin bi .
Bu arada rahim filminden sonra 1 hafta iliski yok demisti doktor bana.
Sut ve maydonizu duymustum ama iltihaplanma icin demişlerdi hatta teyzem cok ısrar etmisti yapmam icin ama kk da bikac mesaj okudum yapip rahmini yakan kisiler olmus cesaret edip yapamadim ben ama sen bilirsin yine de

Dün yaptım maydanoz ve süt buharını dikkat ettim :) ama hayırlısı hemen ilişki oldu 1 saat hiç kalkmadım bakalım bide benim Dr ilk 3 ay takip yapmayacağız dedi olmazsa takibe başlayacağız dedi ondan bende bişey demedim ama günaşırı ilişki yapıoz bide rahim filminden sonra 5 . Gün ilişki oldu ondan önce yapmadım kanamam oldu zaten bide ilşlkiden sonra çok yoğun akıntım oldu dünde böyleydi sabah uyanınca oluo yoğun akıntım olmuştu :/ acaba neden

Ben filmden sonra sadece ağrılarım olmuştu filmin 5.günü ağır kaldırdım dikkat edemedim ve adet oldum üstüne tekrar bende pko vardı ve filmimde kanallar açık çıkmıştı hemen o ay hamilr kaldım darısı başına inşallah

Malesef bende ağustosta hsg çekildim halen hamile kalamadim

Kızlar bende geçen ay Hsg çekildim. Hsg den önce 2 ay Klomen kullanmıştım regl düzenim 28 günde olmuştu. Bu ay klomen kullanmadim regli 28 gün olarak mı hesaplamaliyim sizce yoksa normal günumumü dikkate almaliyim

4 aylık oğlum var, sezertan oldum doktor sağ tarafın tamamen kapalı yapısmıs sol yarafn acık sadece dedi. Tek tarafta yeterli ama tabi sansını azaltıyprdur illaki

Kızlar film çekildikten sonra monodox kullanan oldu mu olduysa nasıl kullandıniz ilacı kullanırken ilişkiye girdiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…