Gebeliğe Hazırlık Hsg rahim filmi ne zaman cekilmeli

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

babywant

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2017
806
137
103
38
Merhabalaar
llutfen yardim edin.buguun tup bebek merkezine gittim benden hsg rahim filmi istedi aslinda adetten sonra cekilir diye biliyordum benim beklenen adet tarihim 24 u26 gibi gecen ay 26sinda olmuştum.yarina bana hsg cektirmem icin randevu verdiler sizce dogru zaman mi?netten okuyorum adetten bir iki gun sonra deniyor benim adetim de lekelenme seklinde bitiyor 9gun filan suruyor
Adet haric her Zaman yaptirabilecegimisoylediler ama suanda hamileelik durumum olursa diye ki esimin sperm adedi cok dusuk normal yolla olmaz dedi doktor.bugul ultrasonda bakti bisey goremedi.10 11haziran gibi yumurtlamistim.dollenme olma ihtimalinii dusunuursek ki cok cok dusuk ultrasonda gorunur muydu bugun.son adet baaalangiciniin 23.gunundeyim

Adet bitikten 3-4 gün sonra yapılıyor yani adet 1. Gün sayarsan 11 ine kadar yapılması gerekli çünkü rahim kalınlaşmadan polip miyom vs varsa gizlenmeden gözükmesi için

Evet normalde adet bittiginde 3 5 gun arasi cekiliyor dediler banada ama bazi hastaneler gebelik testi yapip gebelik yoksa adet haric her zaman yapiyormus ben adet bittiginde cekildim 1. Gunu arayip adetin kac gun surdugunu soyluyorsun o sana randevu veriyo eger bi uzama yada erken bitme olursa arayip bilgi veriyosun ona gore degisiyo randevu tarihi

Gittigim doktor hic adetten sonra gel demeedi ac olaaahdim buguncektirmem icin gonderecekti okadar cok hastasi vardi ki kapıda sanki otomtigebaglamis bu hesaplari yapaamiyor gibiiydii

Merhaba
Aşılama yapılmadan önce rahim filmi çekilmesi lazım mı. Gelecek ay ilk aşılamayı düşünüyoruz, doktorum aşılama yapmadan önce rahim filmi çektirmek istedi bende direk aşılamaya geçmek istiyorum ama yanlış mı düşünüyorum bilemedim şimdi ise adetimi bekliyorum karar vermek için. Pkoluyum ve rahim filmi beni korkutuyor

Gittigim doktor hic adetten sonra gel demeedi ac olaaahdim buguncektirmem icin gonderecekti okadar cok hastasi vardi ki kapıda sanki otomtigebaglamis bu hesaplari yapaamiyor gibiiydii
Merhaba ben de 5 ay önce çektirdim ve benim de adetin 18 günü anestezisiz çekti doktor aslında ben de pek supheliydim rahim kalinlasiyor iyi görünür mu diye hala da içimde şüphe var sol tüpü tıkalı çıktı işlem sırasında açıldı dedi doktor sizin bi sorun çıktı mı adete yakın çekinmissiniz

Bana da önce film çektirmek mantıklı geliyor. Eğer tüpler tıkalıysa nasıl döllenme olacak? Boşuna yorulmuş ve zaman harcamış olursunuz.

Bana da önce film çektirmek mantıklı geliyor. Eğer tüpler tıkalıysa nasıl döllenme olacak? Boşuna yorulmuş ve zaman harcamış olursunuz.
Çektirdim rahim filmini, okuduklarım yüzünden çok korkmuştum ama çok şükür o kadar acılı ve zor değildi. Temiz çıktı sonuçlar şimdi aşılama için gün sayıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…