mrb arkadaşlar bu hafta hsg çekileceğim
kendi doktorum fiyat 500 dedi ben birde narkozlu olmak istiyorum 700 bulacak sanırım ozaman
izmirde daha düşük fiyatlı özel hastane veya memnun olduğunuz devlet hastanesi varmı acil yardım ne olur
mrb arkadaşlar bu hafta hsg çekileceğim
kendi doktorum fiyat 500 dedi ben birde narkozlu olmak istiyorum 700 bulacak sanırım ozaman
izmirde daha düşük fiyatlı özel hastane veya memnun olduğunuz devlet hastanesi varmı acil yardım ne olur
Bak cnm boş yere narkoz alma bir ay önce çekindim araman gereken tek şey makinenin son tekneloji c kollu olması na dikkat et sor ınan hiç bisey hissetmiyorsun normal jinekolok muayeneden daha kolay bos yere narkoz alma derim bende çok stres yapmistm ayni sekilde senin gibi arastirdim özelde burda 450 ye çekindim ama degdi
slm hsg çekildim 2 hafta önce
narkozlu istiyordum çok korktuğum için ama kendi doktorum 1000 tl istedi çok geldi haliyle
başka hastanede narkozsuz 300 tl ye çekildim korkarak gitmiştim ama sadece spekulum takılırken zorlandım oda benim vajinismus geçmişim olmasından kaynaklı ilaç verilirken falan bir ağrı hissetmedim rahattım yani boşuna korkmuşum
tüplerimde açıkmış çok şükür..
çekilmek isteyenler sizde benim gibi korkup gözünüzde büyütmeyin ve ertelemeden çektirin belkide bebişinizin gelmesine vesile olur öyle düşünün
aradan zaman geçti ama belki birilerine faydam dokunur diye yazmak istedim.