- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
- 63
Beni narkozla bayılttılar kendim de çekindim ordan biliyorum hem daha yeni eylülün 17 de çekindim ama benimki ilaç gönderiyorlar karın boşluğuna inerse problem yok benim her şey normal tabi her doktorun yöntemi farklıdırBugün konuştum ama bayıltmıyolarmış 2 dk sürüyo ve can yakmıyo dedi asistan ama korkuyorum
Anladım teşekkür ederim cevabın için bana da ilaçlı dediler ama ayık olarak yapıyolarmış anestezi extra ücretli oluyomuş 100-200 fark olsa tmm da onun için 500 TL istiyolar zaten işlem 800 tl saçma olmuş biraz.Doktoruöa da çok güveniyorum onun yönlendirdiği yerin dışında biyere de gitmek istemedim bilmiyorum kafam da karıştı biraz korkuyorum da açıkçasıBeni narkozla bayılttılar kendim de çekindim ordan biliyorum hem daha yeni eylülün 17 de çekindim ama benimki ilaç gönderiyorlar karın boşluğuna inerse problem yok benim her şey normal tabi her doktorun yöntemi farklıdır
Bana öyle çok ağrı çekersin dedi o yüzden doktoruma güvendimAnladım teşekkür ederim cevabın için bana da ilaçlı dediler ama ayık olarak yapıyolarmış anestezi extra ücretli oluyomuş 100-200 fark olsa tmm da onun için 500 TL istiyolar zaten işlem 800 tl saçma olmuş biraz.Doktoruöa da çok güveniyorum onun yönlendirdiği yerin dışında biyere de gitmek istemedim bilmiyorum kafam da karıştı biraz korkuyorum da açıkçası
Canim nirmal devlet hastanesi yapiyor mu sen nerden yaptin acaba fiyat nasil
Sabırlı olursan kısa sürüyor kullandığı aletler belki daha iyidir acı hissetmezsin inşallah regli oldum malesefİnanın sevinip hevesinizin kursağınızda kalmasından daha iyidir şimdiye kadar hiç sevinememiş olmanız.keşke bende hiç sevinmeseydim de bebeğimi kaybetmeseydim.çok sevindim adet olmamanıza inşallah hamilesinizdirbeni haberdar ederseniz mutlu olurum.Bu arada cuma günü için randevu aldım bende ve anestezi yok maalesef korkularım başladı yine
Ya ne güzel malesef bende ilk ay olmadi 4 gün lekelenme oldu bugünde regli oldum malesefİnanamıyorum ama ben hsg çekildiğim ay çift çizgiyi gördm benimde hiçbir sorunum yoktu eşiminde kendim istedim hsg çekilmeyi ve gerçekten işe yaradı Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsn inş
Oh ne iyi ne güzel rabbim şifa versin inşallahHerkese merhaaabalrBende bugün hsg çekildim anestezisiz. Hiç okuduklarım gibi korkunçlu olmadı. Hiç acımıyor diyemem tabiki ama dayanılmıcak gibi de bir acı olmadı bende. Antestezi almaya değmeyecek bir acıydı diyebilirim. Tabi benim tıkanıklık vs yok belki ondan kaynaklı da olabilir. Ama çekilcek olanlar kendini korkutmasın gerçekten acılar o kadar anlık ki aa diyemeden bi anda geçiyor.
Ne güzel maşallah benim Çok ağrılı geçmişti. Rabbim şifa versin inşallahHerkese merhaaabalrBende bugün hsg çekildim anestezisiz. Hiç okuduklarım gibi korkunçlu olmadı. Hiç acımıyor diyemem tabiki ama dayanılmıcak gibi de bir acı olmadı bende. Antestezi almaya değmeyecek bir acıydı diyebilirim. Tabi benim tıkanıklık vs yok belki ondan kaynaklı da olabilir. Ama çekilcek olanlar kendini korkutmasın gerçekten acılar o kadar anlık ki aa diyemeden bi anda geçiyor.
Amin hepimize inşallahNe güzel maşallah benim Çok ağrılı geçmişti. Rabbim şifa versin inşallah
Yani araştırdığımda onunla alakalı olmadığı yazıyordu. Ben kullandıkları tıbbi malzemelerin eski olmasından şüpheleniyorum. Zaten 1 günde sadece 2 kişiye çekebiliyorlardı malzeme yokluğundanAmin hepimize inşallahBelki tıkanıklıkla alakası olabilirmi? Bende tıkanıklık yoktu çünkü. Belki de ondan acımadı benim.
merhaba hsg çektirdim diğer ay çatlatma iğnesi ile tek seferde hamile kaldım ama hsgnin de çok ciddi faydasının olduğunu düşünüyorum açıkçasıMerhaba hsg rahim filmi çektirip hamile kalan var mı merak ediyorum. Yaklaşık 1 yıldır gebelik olmuyor bütün sonuçladınız normal film çektirdim heyecanla stresle bat'ı bekliyorum.
Bişey sormak istiyorum bende bi gebelik geçirdim ve kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım sizin rahim filminizde rahim şekliniz nasıl çıkmıştı?dünden beri araştırıyorum benimki Y şeklinde pazartesi doktorla görüşcem ama Y şekli rahim bozukluğu demekmiş ve bu doğuştan olan bi bozuklukmuş bu rahme sahip anne adaylarının bebekleri düşük veya erken doğum oluyomuş şimdi sizde yazınca aklıma geldi acaba bizim düşükler ondan kaynaklı mı daha doktorumla görüşmedim ama kafayı gemek üzereyimHsg çekildikten 2 ay sonra gebelik oluştu bende ama maalesef 9 haftalık kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. İnşallah sizlerde hayırlısıyla gebe kalırsın
Yok cnm normaldi, sağlıklı olmadığı için kalbi durduğu söylendi benim ikinci gebelikte ilki de kimyasaldı. Gen testi yaptırdık kan pıhtılaşmasına yatkınlık çıktı şimdi tekrar gebe kaldığımda aspirin ve iğne olucam. İnşallah sizde bende sağlıklı evlatlara kavuşuruzBişey sormak istiyorum bende bi gebelik geçirdim ve kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım sizin rahim filminizde rahim şekliniz nasıl çıkmıştı?dünden beri araştırıyorum benimki Y şeklinde pazartesi doktorla görüşcem ama Y şekli rahim bozukluğu demekmiş ve bu doğuştan olan bi bozuklukmuş bu rahme sahip anne adaylarının bebekleri düşük veya erken doğum oluyomuş şimdi sizde yazınca aklıma geldi acaba bizim düşükler ondan kaynaklı mı daha doktorumla görüşmedim ama kafayı gemek üzereyim
Bak canım bu da rahim filmiminBişey sormak istiyorum bende bi gebelik geçirdim ve kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım sizin rahim filminizde rahim şekliniz nasıl çıkmıştı?dünden beri araştırıyorum benimki Y şeklinde pazartesi doktorla görüşcem ama Y şekli rahim bozukluğu demekmiş ve bu doğuştan olan bi bozuklukmuş bu rahme sahip anne adaylarının bebekleri düşük veya erken doğum oluyomuş şimdi sizde yazınca aklıma geldi acaba bizim düşükler ondan kaynaklı mı daha doktorumla görüşmedim ama kafayı gemek üzereyim
Anladım ben anormalim o zamanBak canım bu da rahim filmimin
Aminnnn inşallah Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah isteyen herkese nasip etsinYok cnm normaldi, sağlıklı olmadığı için kalbi durduğu söylendi benim ikinci gebelikte ilki de kimyasaldı. Gen testi yaptırdık kan pıhtılaşmasına yatkınlık çıktı şimdi tekrar gebe kaldığımda aspirin ve iğne olucam. İnşallah sizde bende sağlıklı evlatlara kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?