Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende cekindim canim sonuclarim normal hsgnin 3. Ayinda asilama yaptirdim tutmadi ikinci asilamayi olucam bu ay bakalim seni hsg den sonra asilamaya yönlendirmedilermiMerhaba hsg rahim filmi çektirip hamile kalan var mı merak ediyorum. Yaklaşık 1 yıldır gebelik olmuyor bütün sonuçladınız normal film çektirdim heyecanla stresle bat'ı bekliyorum.
Henüz değil smear ve servikal kültürde istediler onların sonucunu bekliyorum duruma göre degerlendirecekler sanırımBende cekindim canim sonuclarim normal hsgnin 3. Ayinda asilama yaptirdim tutmadi ikinci asilamayi olucam bu ay bakalim seni hsg den sonra asilamaya yönlendirmedilermi
Ben de 1 yılın sonunda bu ay hsg cektirdim temiz cıktı bende heyecanla bekliyorumMerhaba hsg rahim filmi çektirip hamile kalan var mı merak ediyorum. Yaklaşık 1 yıldır gebelik olmuyor bütün sonuçladınız normal film çektirdim heyecanla stresle bat'ı bekliyorum.
Hakkinda hayirlisi olsun canim benim benden ilk muayenemde smear almislardiHenüz değil smear ve servikal kültürde istediler onların sonucunu bekliyorum duruma göre degerlendirecekler sanırım
Ben yaptırdım canım Ocak ayında hsg yaptırdım şubatta kimyasal gebelik geçirdim martta hamile kaldım sürpriz bir şekilde darısı başınaMerhaba hsg rahim filmi çektirip hamile kalan var mı merak ediyorum. Yaklaşık 1 yıldır gebelik olmuyor bütün sonuçladınız normal film çektirdim heyecanla stresle bat'ı bekliyorum.
Maşallah ya inşallah rabbim bizede nasip ederBen yaptırdım canım Ocak ayında hsg yaptırdım şubatta kimyasal gebelik geçirdim martta hamile kaldım sürpriz bir şekilde darısı başına
Bende şubatta çektirdim nisanda hamile kaldım, sol tüpüm tıkalıymış oda açıldı, bir yıldır uğraşıyorduk rabbim Nasib etti, inşallah sizde güzel haberlerinizi beklemeden alırsınızMerhaba hsg rahim filmi çektirip hamile kalan var mı merak ediyorum. Yaklaşık 1 yıldır gebelik olmuyor bütün sonuçladınız normal film çektirdim heyecanla stresle bat'ı bekliyorum.
Maşallah ne mutlu size rabbim sağ sağlım kucağınıza almayı nasip etsin. Amin inşallah.Bende şubatta çektirdim nisanda hamile kaldım, sol tüpüm tıkalıymış oda açıldı, bir yıldır uğraşıyorduk rabbim Nasib etti, inşallah sizde güzel haberlerinizi beklemeden alırsınız
Inşallah güzel haberlerini bekliyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Ben de 1 yılın sonunda bu ay hsg cektirdim temiz cıktı bende heyecanla bekliyorum
Olur olur sen yeterki inancını bırakma canımMaşallah ya inşallah rabbim bizede nasip eder
Mrb bende salı günü anestezili hsg çektirdim. 3 ay ilişki önerdi doktorum. Bakalım adetime daha 2 bucuk hafta var. Neler olacakMerhaba hsg rahim filmi çektirip hamile kalan var mı merak ediyorum. Yaklaşık 1 yıldır gebelik olmuyor bütün sonuçladınız normal film çektirdim heyecanla stresle bat'ı bekliyorum.
Merhaba haberlerini bekliyorum. normalde 5'inde olmam gerekiyordu 2 gündür azar azar kahverengi lekeler geliyor muhtelemen regli olucam.Mrb bende salı günü anestezili hsg çektirdim. 3 ay ilişki önerdi doktorum. Bakalım adetime daha 2 bucuk hafta var. Neler olacak
3 hafta önce çekildim benim Çok sancılı geçti kimisinde ağrı olmuyormuş ama bende çok fazla oldu sanırım kişiden kişiye değişiyor toplam 10 dk sürüyorSelam arkadaşlar bu rahim filmi can yakan bişey mi ya çok tedirginim bu hafta çektirmem gerekiyomuş
Rabbim nasip etsin inşallah 2 gündür kahverengi lekelemem oluyor bi türlü regli olamadım bugün olmam gerekiyordu sende de oldu mu rahim filminden sonraki regli dönemindeCanım çekindiğim ay gebe kaldım, sonrasında maalesef 7.haftada kimyasal gebelik geçirdim. 2 aydır tekrar deneyip devam ediyoruz.
Ya maşallah ne güzel rabbim kucağına almayı nasip etsin. Regli döneminde kahverengi lekelenme yaşadın mi peki?Bende eylülde hsg çektirdim. Çektirğim ay hamile kaldım. Şimdi 5 haftalık hamileym
Rabbim nasip etsin inşallah 2 gündür kahverengi lekelemem oluyor bi türlü regli olamadım bugün olmam gerekiyordu sende de oldu mu rahim filminden sonraki regli döneminde