Ben hgs den sonra gecikmedim cnm sen hamilemisin acababende hsgden sonra 16 gun gecıktım varmı benım gıbı olan:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hgs den sonra gecikmedim cnm sen hamilemisin acababende hsgden sonra 16 gun gecıktım varmı benım gıbı olan:)
yok canım daha dun kan verdım 1.20 cıktı sonucum ama bu ay iki kez yumurtladım biri 27 eylül biri 20 ekim ovulasyon testi ikisinde pozitif oldu terar silikleştiBen hgs den sonra gecikmedim cnm sen hamilemisin acaba
Adet olmadığın sürece umut vardıryok canım daha dun kan verdım 1.20 cıktı sonucum ama bu ay iki kez yumurtladım biri 27 eylül biri 20 ekim ovulasyon testi ikisinde pozitif oldu terar silikleşti
yok canim ya ben ona pek inanmiyom varsa cikiyor zaten:)Adet olmadığın sürece umut vardır
O zaman hayırlısı olsun. Tez zamanda hepimizin yüzü gülsün kizlar...yok canim ya ben ona pek inanmiyom varsa cikiyor zaten:)
amin insallah canim sen ne zaman hsg cekildinO zaman hayırlısı olsun. Tez zamanda hepimizin yüzü gülsün kizlar...
Ben çektireli çok oldu. Rahim darligi vardı histeroskobi oldum sonrasında ya mart ya nisan gibiydi hgs oldum ağustosta da histeroskobi ve laporoskopi oldum.amin insallah canim sen ne zaman hsg cekildin
Anladım cnm iyiymiş o zaman rabbım elinizi bos cevırmesın ınsallajBen devlete gidiyorum ve sadece ilaçlara para verdim 170 tl o kadar.
canim soylediklerini cok bilmiyorum ama cok gecmis olsunBen çektireli çok oldu. Rahim darligi vardı histeroskobi oldum sonrasında ya mart ya nisan gibiydi hgs oldum ağustosta da histeroskobi ve laporoskopi oldum.
Saol cnm ogrenmezsin de inşallah bende yaşadıkça öğrendim.canim soylediklerini cok bilmiyorum ama cok gecmis olsun