Ben hgs den sonra gecikmedim cnm sen hamilemisin acababende hsgden sonra 16 gun gecıktım varmı benım gıbı olan:)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Hsg (rahim fılmı) cektırenler veya cektırecek olanlar.
- Konu Sahibi Bebybenb
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?yok canım daha dun kan verdım 1.20 cıktı sonucum ama bu ay iki kez yumurtladım biri 27 eylül biri 20 ekim ovulasyon testi ikisinde pozitif oldu terar silikleştiBen hgs den sonra gecikmedim cnm sen hamilemisin acaba
Adet olmadığın sürece umut vardıryok canım daha dun kan verdım 1.20 cıktı sonucum ama bu ay iki kez yumurtladım biri 27 eylül biri 20 ekim ovulasyon testi ikisinde pozitif oldu terar silikleşti
yok canim ya ben ona pek inanmiyom varsa cikiyor zaten:)Adet olmadığın sürece umut vardır
O zaman hayırlısı olsun. Tez zamanda hepimizin yüzü gülsün kizlar...yok canim ya ben ona pek inanmiyom varsa cikiyor zaten:)
amin insallah canim sen ne zaman hsg cekildinO zaman hayırlısı olsun. Tez zamanda hepimizin yüzü gülsün kizlar...
Ben çektireli çok oldu. Rahim darligi vardı histeroskobi oldum sonrasında ya mart ya nisan gibiydi hgs oldum ağustosta da histeroskobi ve laporoskopi oldum.amin insallah canim sen ne zaman hsg cekildin
Anladım cnm iyiymiş o zaman rabbım elinizi bos cevırmesın ınsallajBen devlete gidiyorum ve sadece ilaçlara para verdim 170 tl o kadar.
canim soylediklerini cok bilmiyorum ama cok gecmis olsunBen çektireli çok oldu. Rahim darligi vardı histeroskobi oldum sonrasında ya mart ya nisan gibiydi hgs oldum ağustosta da histeroskobi ve laporoskopi oldum.
Saol cnm ogrenmezsin de inşallah bende yaşadıkça öğrendim.canim soylediklerini cok bilmiyorum ama cok gecmis olsun
- 28 Nisan 2017
- 84
- 15
- 38
- 33
- 16 Kasım 2018
- 2
- 0
- 86
Mrblar kizlar. 1 hafta once ben de anestezili hsg cektirdim ozel hastanede. 20 25 dakikada islem tamamdi. Sonrasinda da agri sizi hicbir sey olmadi. Rutin hayatima devam ettim. Bi de adetimin son gunleriydi az da olsa kanamam vardi. Doktorum bunun bi mahsuru olmadigini soyledi bilginiz olsun. Bu arada doktorum Tupumun tikali oldugunu ama 3.defa siviyi yolladiginda sıvının gitmesi gereken yolu izleyerek yerine ulastigini yani tupumun su an acildigini söyledi ve herhangi bir tedavi sureci baslatmadi. Spontone takilin dedi :) hsgyi anestezili ceken bir yere yaptirin. Ne gerek var can yakmaya strese girmeye felan
Bende 10 gün önce cektirdim ama anestezi ile çektirdim. Ilk 3 gün aşırı sancı oldu.Hala çok rahatlayabilmiş değilim ara ara sancım oluyor.Ben bunu yumurtlama dönemim falan diye düşünüyorum umarım öyledir
Anestezi almadan asla cektiremezdim. Herkes acılı bir işlem olduğunu söylüyor
Anestezi almadan asla cektiremezdim. Herkes acılı bir işlem olduğunu söylüyor
- 24 Ocak 2019
- 98
- 91
- 18
Herkese merhaba,
Bende geçtiğimiz hafta Şişli - Echomar da hsg filmi çektirdim. Yaklaşık 5 aydır bebiş düşünüyoruz, sanırım biraz aceleci davranıyorum ama bir problem varsa baştan önlemini almak adına kadın doğum dr ile istişare ederek önce benim için hormon testleri ve eşim için semen testi yapıldı ve ardından hsg çekildim. Rabbime şükür herşey olması gerektiği gibi.
Hsg için echomarı aradım sat sorup ona göre randevu veriyorlar. Ben 6. günümde gittim. Operasyon esnasında aynı kadın doğum muayenesindeki gibi poziyon alıp , bekliyorsunuz. İşlem esnasında bende tipik adet sancısı gibi bir ağrı başladı.
Ama öyle dayanılmayacak gibi değil , hatta işlem esnasında yan tarafımda bulunan ekrandan verilen ilacın tüplerde rahime doğru ilerleyişini bile izledim. 5 dk sürdü sanıyorum. Operasyon sonrasında temizlenmeniz için bir hijyenik mendil ve orkid veriyorlar çünkü verilen ilaç dışarıya doğru akıyor bir süre. 650 TL işlem ücreti ödedim. Ben üzerimi değişip bekleme salonuna gelene kadar raporum çıkmıştı bile.
Bende geçtiğimiz hafta Şişli - Echomar da hsg filmi çektirdim. Yaklaşık 5 aydır bebiş düşünüyoruz, sanırım biraz aceleci davranıyorum ama bir problem varsa baştan önlemini almak adına kadın doğum dr ile istişare ederek önce benim için hormon testleri ve eşim için semen testi yapıldı ve ardından hsg çekildim. Rabbime şükür herşey olması gerektiği gibi.
Hsg için echomarı aradım sat sorup ona göre randevu veriyorlar. Ben 6. günümde gittim. Operasyon esnasında aynı kadın doğum muayenesindeki gibi poziyon alıp , bekliyorsunuz. İşlem esnasında bende tipik adet sancısı gibi bir ağrı başladı.
Ama öyle dayanılmayacak gibi değil , hatta işlem esnasında yan tarafımda bulunan ekrandan verilen ilacın tüplerde rahime doğru ilerleyişini bile izledim. 5 dk sürdü sanıyorum. Operasyon sonrasında temizlenmeniz için bir hijyenik mendil ve orkid veriyorlar çünkü verilen ilaç dışarıya doğru akıyor bir süre. 650 TL işlem ücreti ödedim. Ben üzerimi değişip bekleme salonuna gelene kadar raporum çıkmıştı bile.