cnm hiç korkma. şimdi onun ağrısız olanları var. çok az bir ağrın oluyor ama korkmana değimez.
sakın devlette yapma. gayet ilkel yöntemler ile seni canlı canlı kürtaj yapıyormuşlar gibi oluyor.
ben hayatımda 3 kere yaptırdım. ilkini bir görüntüleme merkezinde o ilkel yollardan biri ile ama hayatımda hiç unutamayacağım bir anı oldu. sonra bana histereskopi diye bişey yaptılar bakırköy sadi konuk ta ama oda ilk yaşadığımın aynısıydı. ve bana işlemden önce kağıt imzalatıılar.kendi isteğimle oluyorum filan yazıyordu. hiç kendilerini riske atmıyorlar valla. işlem sırasında ben bağırmaya başladım. yardımcı kadın hemşire ne dedi biliyormusun? 'hiç bağırma imza attın, eğer hareket edersen rahim delinir bizde mesuliyet kabul etmiyoruz' dedi.
korkunçtu resmen . sonra benim tüpüm tıkalı olduğundan zaten bunları yaptırtıyorlardı. bu işlemler çare olmadı laparoskopi ile ameliyat oldum, çok şükür tüpüm açıldı. 5 ay sonra hamile kaldım ama düşük oldu 6 ay sonra yine çocuk olmayınca tekrar HSG istediler. resmen ağladım doktora nolur isteme onu diye ama çaresi yok işte .
radyotom diye bakırköyde görüntüleme merkezi var orda ağrısız yapıldığını okudum netten. fiyatı 400 tlydi geçen sene.
mecbur gün aldım ağlaya ağlaya girdim işleme ama sandığımdan daha kolay ve çabuk oldu tabi.
kendimi üzdüğüme değmezmiş. kesinlikle böyle bir yere gitmeni tavsiye ederim.tüplerin açık olup olmadığını öğrenebilmen için tek çare bu cnm. ağrısıza gidersen gerçekten hiç korkma çok içtenlikle söylüyorum .
geçmiş olsun şimdiden inşallah sende aramıza katılırsın en kısa zamanda