Gebeliğe Hazırlık Hsg( Rahim Filmi) Cektirdim sizce ne yapmaliyim ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

purpleblue

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2021
164
31
18
Dun rahim filmi cekildim doktor hemen asilama dedi kanamada oldu. Sizce hemen asilama olmalimi beklimmi bi 2 ay. Benim anlamadigim neden klomen hic bisey vermiyor bu doktor kafayi yicem. 1 yildir olmayinca rahim filmi cekildim esimde varikosel ameliyat oldu onun sonucuda duzeldi Kizlar rahim filminden sonra korundunuz mu doktor gerek yok dedi. Sizde rahim filmi surecinizi yazarmisiniz

Ben korunmadim doktor sık ilişki olsun dedi bu ay tedavi yapmayalım tüplere ilaç gittiği için gebe kalma sansin yüksek demişti tabi ben gebe kalmadım da o ayrı sonraki ay klomen kullanmıştım

Siz kaç senedir istiyorsunuz korunmuyorsunuz?
Hiç klomen kullanmadiniz mi ?
Yaşınız kaç?

Kanama olması normal

1 yildir deniyoruz 5 yillik evliyim ama istemedik isteyincede olmuyor boyle yas 32. Evet kanama normal yaziyor okudum bende ama genede korktum. Klomen vermedi hic bana ultrasondsn bakiyordu bi buyuklugune yumurtanin artik diyorum o yuzden vermedi klomeni. Baska doktorada daniscam bi klomeni. Banada korun demedi sadece antibiyotik verdi. Sordum korunimmi diye yok dedi sadece. Insallah tez vakitte bizde hamile kaliriz saglikla ve dogal yolla

Antibiyotik bende kullanmıştım ihmal etme ilk gün ilişkin olmasın bence de başka doktora git zaten aşılama da erkekte sıkıntı varsa tutma ihtimali yüksek oluyor belki doktor maddi olarak düşünüyor olabilir yoksa 3 klomen çatlatma iğnesi falan denemesi lazımdı niye direk aşılama diyor sormadiniz mi

Acikcasi doktor o kadar aksiki sorcam sorularida unuttum sorcaktim aslinda doktor degisikligi yapicam ona soracam asilama olsamda bu doktoruma gitmeyi dusunmiyorum. Hsgden randevu aldigim icin iptalde edemedim. Bende anlamadim ne klomen ne catlatma ignesi hic bisey vermedi kendide demesi lazim bidahaki ay baska doktora daniscam. Evet kullaniyorum antibiyotigi. Bidahaki adet gunumde hormon testi yaptircam tekrar baska doktorada neden verilmedi diye sorcam. Bu doktora gtmemin nedenide herkes cok memnun kapisi kuyruk bi benmi memnun olamadim bilemiyorum

Hsg şansı arttırıyor aşılamada öyle doktor ikisini aynı ay yapıp şansı çok yükseltmek istemiş eşinizin sonuçları normal yoldan olması için iyi bir seviyede değildir belki doktor bu yüzden aşılama yapmak istiyor olabilir

Hsg den sonra biraz dinlenme süresi isteyin bence bana da hsg den sonra aşılama denmişti bir ay dinlenmek istiyorum dedim. Nasıl olsa aşılama olacak gibi bir rahatlığa girdim ve şükürler olsun aşılama tahlilleri için gittiğimde gebe olduğumu öğrendim. Beklemenizi öneririm . Bu arada benim sıfır ağrı ama 3 gün kanamam oldu gayet normal

Çok giden varsa işini bilen biri demek ki başka bı doktora danisin ne öneriyor ona göre bu doktora filmi çektirip aşılama yaptırırsiniz niye aşılama yaptırmak istiyorsunuz maddi olarak iyiseniz direk deneyin

Varikosel ameliyati oldu ama esimin sonucuna baktiginda olmasada olurdu kendiliginden gebelik dedi. Degerlerimiz duzgun suan esimin. Uroloji uzmani gerek gordugu icin ameliyati olmustuk. Kadin dogum guzel buldu sonucu olmasadw olurdu bile demisti. Sizin dediginiz gibi dusunmuste olabilir bende anlamadim

Evet bende oyle dusundugum icin sordum 2 ay denesek sans yuksekmi dedim ya 2 ay dene ya da adetin 2. Gunu gel bidahaki ay dedi asilama icin maasallah ne guzel kalmissiniz gebe. Sizde ne sorun vardi neden hsg cekilmistiniz

Çok giden varsa işini bilen biri demek ki başka bı doktora danisin ne öneriyor ona göre bu doktora filmi çektirip aşılama yaptırırsiniz niye aşılama yaptırmak istiyorsunuz maddi olarak iyiseniz direk deneyin
Filmi cektirdik temiz cikti. Asilama gerekirse yaptircam baska doktorada danistiktan sonra

Evet bende oyle dusundugum icin sordum 2 ay denesek sans yuksekmi dedim ya 2 ay dene ya da adetin 2. Gunu gel bidahaki ay dedi asilama icin maasallah ne guzel kalmissiniz gebe. Sizde ne sorun vardi neden hsg cekilmistiniz
Nedenim yoktu benim eşimin ileri hareketli sayısı azdı. Hsg de temiz çıktı zaten. Dinlendiğimiz ayda eşim aktardan karışım aldı polenle birlikte kullandı. Yerleşme kanaması yaşadım adet sanıp aşılama tahlili için gittiğimde gebeliği öğrendim. Kesinlikle dinlenin en az 2 ay bence yani aşılamasız deneyin. Hsg sonrası ilk 2 ay gebe kalan çok duydum

Evet bizde oyle dusunuyoruz ayni zamanda baska doktorada danisip asilamaya oyle karar vericem 2 ay dinlenme sureci yapip. Maasallah size cok sevindim sizin adiniza.

Evet bizde oyle dusunuyoruz ayni zamanda baska doktorada danisip asilamaya oyle karar vericem 2 ay dinlenme sureci yapip. Maasallah size cok sevindim sizin adiniza.
İnşallah sizin de olur sebepte yoksa stres çok büyük etken. Bana diyorlardı inanmıyordum ama bizzat gördüm. Dinleneceğm dediğiniz sürede gerçekten dinlenin unutmaya çalışın. Bu iki ay sankı zaten gebelik olmayacakmış 2 ay sonra aşılamada olacakmış gibi hissetmeye çalışın. Tabi günlerinizi değerlendirin ama takipte etmeyin, kendinizi çok dinlemeyin, heyecan yapmayın. Söylemesi kolay evet ama başarırsanız eminimki olacak

Insallah Allah buyuk.Surekli aglamaktan strestende olmuyor evet bende oyle dusunuyorum 1yildir her ay aglamaktan gozumde yas kalmadi Allah yardimcim olsun Evet bende oyle yapicam elde degil stres ama dediginiz gibi asilama var nslsa deyip rahat davranmak en iyisi dualarinizda benide eksik etmeyin.

Eğer beklemeye sabrınız yoksa direk aşılama deneyebilirsiniz iki ay gecti benim hsgden gebe kalamadım yani ihtimal yüksek ama olmayanda var benim gibi üstelik hiçbi sorunumu yok

Merhaba bende rahim filmi çekildim sağ önce dış gebelikten sonra tüpümün 1 tanesi alındı diğer tüpün durumunu rahim filmiyle öğrendik doktor normal hamile kalabilirsin iki günde bir ilişki korunmanıza gerek yok dedi daha 1 ay olmadım rahim filmi çektireli bakalım bekliyoruz inşallah hamile kalırım

Eğer beklemeye sabrınız yoksa direk aşılama deneyebilirsiniz iki ay gecti benim hsgden gebe kalamadım yani ihtimal yüksek ama olmayanda var benim gibi üstelik hiçbi sorunumu yok
Bende bilmiyorum napcami asilamadanda korkuyorum insallah olur sizinde bir an once cok zor beklemek anliyorum

Insallah bir an once hamile kalirsiniz bana iliski icin bisey demedi bizdede sorun yok ama bakalim zaman ne gostercek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…