hsg mi laparoskopi mi. acill yardııımmmm :(

lila25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
117
116
103
kızlar 4 yıllık evliyim. 2 yıldır çocuk istememize rağmen olmuyor 2 kez klomen kullandım olmadı. şimdi doktor hsg dedi. küçük bir şehirdeyim. ankarada koru hastanesi meltem aksuya ulaştım laparoskopi önerdi. lütfen cevap verin yaptıranlar kafam çok karışık

Canım Merhaba bende tekrarlayan dusuklerim var yarın bede hgs olucam kamerayla Rahime bakolcak.

medcezir58 Allah kolaylık versin ancak girebildim nete. nasıl geçti. geçmiş olsun canm. inşallah biz de bebişlerimize kavuşuruz. Allah kimseye aratmasınnn

medcezir58 Allah kolaylık versin ancak girebildim nete. nasıl geçti. geçmiş olsun canm. inşallah biz de bebişlerimize kavuşuruz. Allah kimseye aratmasınnn
Canim Merhaba. Hstroskopi oldum sancım olmadı çok rahat geçirdim allahıma şükürler olsun kötü bişey çıkmadı Rahime çöküntü varmış onu düzeltmış doktor bide kahve Kiti neden olan biyer varmış onuda temizlendi suan kanamam yok.sancisi çok çok nadir doktorum herseyin tertemiz kızım dedi ☺ 2 ay korunmayı önerdi ocak ayında korunmayı bırakıcaz bakalım

canım ben ilk doğumdan tüplerim tıkalıydı labroskobi oldum 1 sene tedavi gördüm olmadı en son tüp bebek dedi doktorum dedi yok bitti artık arkadaşım la karşılaşmıştım sonra eski dilde koca karı ilaçarı var bel çekme felan deniiyordu beni ona götürdü gitiğimde işde yaşlı br teyzenin evine gittik yatırdı beni belime masaj gibi bişiler yaptı sonrada kendince fitil diyor ona bitkisel bir ilaç yaptı tampon şeklinde altan yerlkeştirdi işde ertesi ay hamile kaldım ben çevrende bel çeken varsa bir git derim benim arkadaşımında 3 sene olmadı oda bu şekilde hamile kaldı

medcezir58 geçmiş olsun tekrardan. inşallah tez zamanda olur :)
fatoş2332 ne güzel senin adına çok sevindim. Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah o bel çekenlere aralık ebesi diyorlar demi? duydum canım ona da gittim, gideli 4-5 ay olmuştur. çok eğim yokmuş bende ama fitil felan yapmadı. 2 ay adet bitince wiksli suyun buharına oturdum. Rabbim verecekse sebepleri de yaratıyor vesselam

cnm hsg derm ben .. senin tüplerin tıkalı mı ki hem ?benm bildiğim laparoskopi yle tıkalı tüpler acılıyo ..

hsg tabiki laparoskopiye boşuna para vermeyin

Cabin su ruhlarına dikat et sıcaklık rahime zarar veriyormuş doktora mutlaka sor cnm doktor kizadabilir

son dakika: laparoskopi oldum. doktorum hsg nin artık çok fazla tercih edilmediğini, bazen yalancı sonuçlar verdiğini, laparoskopinin daha işlevsel ve detaylı olduğunu söyledi. biraz araştırma yapmıştım. ama çok korkuyordum. dün operasyon geçirdim. karnımdan 2 delik açıp bir de vajinadan girmişler. çok şükür gebeliğe engel bir durumum yokmuş :) tüpler açık ve her şey normal. eşimin de her şey normaldi fakat bir ay önce prof. kaan aydosa gitmiştik dna hasarı tespit edip ilaç yazmıştı. eşimin ilaç tedavisi bitince normal yollarla olmazsa aşılama yapılacak. tüplerim tıkalı olsaymış direkt tüp bebeğe gidecektik. Allah kimseye aratmasın sabırla yola devam <3

Canım Merhaba bende tekrarlayan dusuklerim var yarın bede hgs olucam kamerayla Rahime bakolcak.
Canim merhaba benimde tekrarlayan düşuklerim var . hamile kalmışsin masallah. peki nedenin bulundu mu Laparoskopiyi bende yaptırıyim mi doktorum yapalım dedi de sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…