• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hsg ile hamile kalanlar var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hadiyandan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
438
392
103
32
Merhaba. 1 buçuk yıldır eşimle korunmuyoruz. İkimizde de problem yok. En sonunda doktorumu değiştirdim ve kendisi hemen rahim filmi istedi. Bu sabah yaptırdım. Gün aşırı birlikte olabilirsiniz dedi ama normalde kaliteli olabilmesi için 1 dolu 1 boş yapın diyorlardı. Deneyimli olan anne ya da anne adayları var mıdır acaba?

Merhaba. 1 buçuk yıldır eşimle korunmuyoruz. İkimizde de problem yok. En sonunda doktorumu değiştirdim ve kendisi hemen rahim filmi istedi. Bu sabah yaptırdım. Gün aşırı birlikte olabilirsiniz dedi ama normalde kaliteli olabilmesi için 1 dolu 1 boş yapın diyorlardı. Deneyimli olan anne ya da anne adayları var mıdır acaba?
Gün aşırı 1 dolu 1 boş demek zaten. Bizdede olmuyordu 1.5 yıldır rahim filminden sonra hamile kaldım ama malesef kimyasal gebelik olduğunu öğrendim geçen ay

Gün aşırı 1 dolu 1 boş demek zaten. Bizdede olmuyordu 1.5 yıldır rahim filminden sonra hamile kaldım ama malesef kimyasal gebelik olduğunu öğrendim geçen ay

Çok üzgünüm. Umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsın 🥰 gün aşırının anlamını her gün diye biliyordum yanlış biliyor muşum demek :))

Çok üzgünüm. Umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsın 🥰 gün aşırının anlamını her gün diye biliyordum yanlış biliyor muşum demek :))
Doktor en azından artık hamile kalabiliyorsun dedi ve kimyasal dan sonra gebelik daha çabuk gerçekleşiyormuş vücut kendini hazırlıyormuş gebeliğe umarım öyle olur bu Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah 😍 ovulasyon gününüzüde hesaplayın ben geçen ay baktım ve ovulasyon gününden 1 gün önce kalmışım. Bu ay da hesaplıcam inşAllah Rabbim bu ay nasip eder 🥰

Kizlar arastirma hastanesinde rahim filmi cekiliyormu bilginiz varmi
Evet. Canım göztepe eğitim araştırmada çekiliyor bilgin olsun. Birde zeynep kamilde çekiliyor. MArmara da olsun koşuyolunda olsun buralarda yok. ben çok araştırdım gittim hastanelere yok. Diğerlerinden de randevu alamayınca özelde çektirdim. Yine diğer özellere göre uygun fiyatlı oldu.

Merhaba,bayanlar.

bende 02/09 pazartesi günü özelde çektirdim HSG filmimi ama müthiş bir kasık ve bel ağrısı oluyor. İlacı enjekte ederken hiç acımadı ama benim rahim ağzım çok darmış bu yüzden dr açarken de zorlandı bende doğal olarak acıyı hissettim. Şuan antibiyotik kullanıyorum. İlaç bitince korunmayı düşünmüyorum. bu arada. bebeği planlıyoruz yaklaşık 1.5 yıldır korunmuyoruz olmadığı için dr tetkiklerimi yaptırma gereği duydum. Allah olmayan herkese nasip eder inşallah sağlıklı bir şekilde.

Evet. Canım göztepe eğitim araştırmada çekiliyor bilgin olsun. Birde zeynep kamilde çekiliyor. MArmara da olsun koşuyolunda olsun buralarda yok. ben çok araştırdım gittim hastanelere yok. Diğerlerinden de randevu alamayınca özelde çektirdim. Yine diğer özellere göre uygun fiyatlı oldu.
devlet hastanelerde ücret alıyorlar mı bu ay olmassa doktorum istiycek 2 yıldır olmuyor 1 kimyasal gebelik gecirdim dahada olmadi

devlet hastanelerde ücret alıyorlar mı bu ay olmassa doktorum istiycek 2 yıldır olmuyor 1 kimyasal gebelik gecirdim dahada olmadi
hayır ücret tabiki alınmıyor sgk lıysanız tabiki ama randevu almak çok zor. Bana Göztepe araştırma kasım ayına randevu verdi. geçen ay aldım randevuyu da :(

Anldm canm smdi hormon testi yaplck adetimin iminci ve snrasi yirmiikinci gununde brsey cikmazsa o film ceklckms

LÜTFENNNNN BASINA GELE YARDIM ETSIN!!!!
eşimin sperm sayısında sıkıntı cıktı gecen ay bana hsg cektırdıler temız cıktı ama doktor hsg sırasında bıraz daha ılaç vermek ıstıyorum dıyıp tekrar sıktı biraz acılıydı ama dayandım işte... bugun adetımın 33. gunu son 4 ayda 27 28 sadece mart ayında 30. gun adet oldum... bugun 33. gunum olmadım dun sabah test yaptım negatıf cıktı, aksam ıste kahverengı akıntım geldı sancımsı garıp bırsey devam edıyor ıcımde su an kanama yok gelen kahve rengı akıntı sumuksu bır yapıya sahıptı basına bu sekılde bır sey gelen var mı?

Bende 1 hafta önce hsg çektirdim . Ağrı,acı sıfırdı. İnşÂllah sağlıkla hamile kalmamıza vesile olur amin🤲

merhaba hangi özel hastanede çektirdiniz acaba

merhaba hangi özel hastanede çektirdiniz acaba
SElam canım bunu yazalı ben epey olmuş belli ki sende bir umut arayışı içindesin.

Ben kurtköy Ersoy'da çektirmiştim ve çekimin ikinci ayı gebe kaldım. Ama ilerlemedi gebelik oda ayrı bir konu. O zaman 450 Tl vermiştim muayene dahil. Ama söylim eski sistem kullanıyorlar. Ben anestezi almamıştım. Biraz ağrılı oldu. Bu sene tekrar çektidim Ecomar da tavsiye ederim 700 TL ama sıfır ağrı sızı

SElam canım bunu yazalı ben epey olmuş belli ki sende bir umut arayışı içindesin.

Ben kurtköy Ersoy'da çektirmiştim ve çekimin ikinci ayı gebe kaldım. Ama ilerlemedi gebelik oda ayrı bir konu. O zaman 450 Tl vermiştim muayene dahil. Ama söylim eski sistem kullanıyorlar. Ben anestezi almamıştım. Biraz ağrılı oldu. Bu sene tekrar çektidim Ecomar da tavsiye ederim 700 TL ama sıfır ağrı sızı
Evet ya hemde ne umut arayışı :) Tek yumurta var tüp bebek tedavisine başlayacağız. O yüzden hsg istediler bende fikir arıyorum : )

Back