- 13 Ağustos 2020
- 1.000
- 710
- 53
- Konu Sahibi Hasbelkader340
Anladım özel görüküyor bana sanırım tşkrler ilginz içinBenim burda devlette rahim filmi yoktu. Ondan hiç bilmiyorum. İstege bağlı çekmezler bence doktor gerekli görürse anca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım özel görüküyor bana sanırım tşkrler ilginz içinBenim burda devlette rahim filmi yoktu. Ondan hiç bilmiyorum. İstege bağlı çekmezler bence doktor gerekli görürse anca
Tamamdır en kısa zamanda orayı araştıracağım saol canımİnfertilite bölümüne git direk hiç kadın doğumla uğraşma...Amh falan USG ,Hsg, histereroskopi hepsine bakarlar. Farklı yerlerde zaman kaybetme hiç. Yoksa bı bakmışsın 2 yıl olmuş
BakayımYaptırın ve başka doktor Lara da gösterin o resimleri inandırıcı gelmiyo bazen özelden yazıyorum size
Görüktüm canm skıntı şu şu diyip gönderiliyorum tedavi sonuclu bsey demiyolarHer şeye bakmaları lazım o zaman canım 1 yıl olmuşsa sen bi doktora görün
Acısı oluyormu ?Kızlar radyoloji teknikeriyim. İşten ayrılalım pek olmadı ama kadın doğum doktorları ile günde 3 hsg çekiyordum yakın zamana kadar. Pek hoş bir duygu değil açıkçasıama hsg çekim aşaması ile ilgili merak ettiğiniz bisey varsa sorabilirsiniz.
![]()
Bazı doktorların aklına hiç rahim filmi gelmiyor nedense canım sen iyi bir doktora görün bence benim 1 yıl bitti evliliğimde doktor özellikle sordu ve bütün tetkikleri yaptıGörüktüm canm skıntı şu şu diyip gönderiliyorum tedavi sonuclu bsey demiyolar
Anladım hiç bi bilgim yok bu konu hakkında o yüzden sordum tşk ederim cvp içinGerçekten anlatılan kadar çok olmuyor genelde hastalarım yaptırdıktan sonra daha çok acımasını beklediklerini söylüyorlar. Tabi bazılarının acı eşiği çok düşük ve panik atak. Biz özel hastane oldugumuzdan isteyenlere anestezi ile çekim uyguluyorduk.
Universite hastanesinde radyoloji islemlerinin oldugu yerden hcg icin randevu almistim onlar gerekli sartlari soyluyor zaten adet sonrasi cekilecek ve benden gebelik testi istemistiler gebelik olmadiginin kesin ispati gerekliymis. Sadece prosedur galiba. Ozellerde nasil ilerliyor bilmiyorumDirek hsg istemeyle çekiyolarmı ?
Ah nerde o iyi doktorlar bana denk gelmiyor sanırım canım bu ay sonrasında özele gitmeyi düşünüyorum bakalım ultrasyonda görükür zannediyordum ben ama öyle değilmiş sanırım bata 5 gün var inşAllah bebişim vardır gerek kalmaz gitmeye dua et banadaBazı doktorların aklına hiç rahim filmi gelmiyor nedense canım sen iyi bir doktora görün bence benim 1 yıl bitti evliliğimde doktor özellikle sordu ve bütün tetkikleri yaptı
Tşk ederim bilgin için canım araştıracağım bu ay sonrasındaUniversite hastanesinde radyoloji islemlerinin oldugu yerden hcg icin randevu almistim onlar gerekli sartlari soyluyor zaten adet sonrasi cekilecek ve benden gebelik testi istemistiler gebelik olmadiginin kesin ispati gerekliymis. Sadece prosedur galiba. Ozellerde nasil ilerliyor bilmiyorum
İnş canım benim❤Ah nerde o iyi doktorlar bana denk gelmiyor sanırım canım bu ay sonrasında özele gitmeyi düşünüyorum bakalım ultrasyonda görükür zannediyordum ben ama öyle değilmiş sanırım bata 5 gün var inşAllah bebişim vardır gerek kalmaz gitmeye dua et banada![]()
Evet halbuki en önemlisi rahim filmi.Bazı doktorların aklına hiç rahim filmi gelmiyor nedense canım sen iyi bir doktora görün bence benim 1 yıl bitti evliliğimde doktor özellikle sordu ve bütün tetkikleri yaptı
Cnm bendeki erkek di tekniker anestezili cektrdm sonra 1 saat adet sancım gibi sancım oldu cok kötü şekilde ağrıması cok iyi dedi doktor tüplerin acık dedi doğrumuKızlar radyoloji teknikeriyim. İşten ayrılalım pek olmadı ama kadın doğum doktorları ile günde 3 hsg çekiyordum yakın zamana kadar. Pek hoş bir duygu değil açıkçasıama hsg çekim aşaması ile ilgili merak ettiğiniz bisey varsa sorabilirsiniz.
![]()
Özelde evet, ben tüp bebeğe başvuracağım zaman kaybetmek istemiyorum demiştim çekmişlerdi ama 3 yıl önce 550 lira para verdim halbuki tüp bebek yaptıracağım yerde 70 liraya çekiyorlardı, ben de bir umut belli tüp bebekten önce doğal olur diye gittim çektirdim.Direk hsg istemeyle çekiyolarmı ?
Belki baskı ile açmıslardır. O zaman daha çok ağrıyor doğruCnm bendeki erkek di tekniker anestezili cektrdm sonra 1 saat adet sancım gibi sancım oldu cok kötü şekilde ağrıması cok iyi dedi doktor tüplerin acık dedi doğrumu
Olablr tüpler acık dedi sıvı geçti dedi spermde geçiyordur dediBelki baskı ile açmıslardır. O zaman daha çok ağrıyor doğru
Ne güzel işte sorun yok demektir. Belki de işlem sırasında açılmıştır. İyi ki yaptırmışsınız acabanız kalmasın içinizdeOlablr tüpler acık dedi sıvı geçti dedi spermde geçiyordur dedi
İçim raht aynen artık nasip artıkNe güzel işte sorun yok demektir. Belki de işlem sırasında açılmıştır. İyi ki yaptırmışsınız acabanız kalmasın içinizde
Devlette ücretsizmi peki ?Özelde evet, ben tüp bebeğe başvuracağım zaman kaybetmek istemiyorum demiştim çekmişlerdi ama 3 yıl önce 550 lira para verdim halbuki tüp bebek yaptıracağım yerde 70 liraya çekiyorlardı, ben de bir umut belli tüp bebekten önce doğal olur diye gittim çektirdim.