• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HSG için ne yapmalıyız yardımcı olurmusunz

Gerçekten anlatılan kadar çok olmuyor genelde hastalarım yaptırdıktan sonra daha çok acımasını beklediklerini söylüyorlar. Tabi bazılarının acı eşiği çok düşük ve panik atak. Biz özel hastane oldugumuzdan isteyenlere anestezi ile çekim uyguluyorduk.

Gerçekten anlatılan kadar çok olmuyor genelde hastalarım yaptırdıktan sonra daha çok acımasını beklediklerini söylüyorlar. Tabi bazılarının acı eşiği çok düşük ve panik atak. Biz özel hastane oldugumuzdan isteyenlere anestezi ile çekim uyguluyorduk.
Anladım hiç bi bilgim yok bu konu hakkında o yüzden sordum tşk ederim cvp için 😊

Direk hsg istemeyle çekiyolarmı ?
Universite hastanesinde radyoloji islemlerinin oldugu yerden hcg icin randevu almistim onlar gerekli sartlari soyluyor zaten adet sonrasi cekilecek ve benden gebelik testi istemistiler gebelik olmadiginin kesin ispati gerekliymis. Sadece prosedur galiba. Ozellerde nasil ilerliyor bilmiyorum

Bazı doktorların aklına hiç rahim filmi gelmiyor nedense canım sen iyi bir doktora görün bence benim 1 yıl bitti evliliğimde doktor özellikle sordu ve bütün tetkikleri yaptı
Ah nerde o iyi doktorlar bana denk gelmiyor sanırım canım bu ay sonrasında özele gitmeyi düşünüyorum bakalım ultrasyonda görükür zannediyordum ben ama öyle değilmiş sanırım bata 5 gün var inşAllah bebişim vardır gerek kalmaz gitmeye dua et banada 😔🌺

Universite hastanesinde radyoloji islemlerinin oldugu yerden hcg icin randevu almistim onlar gerekli sartlari soyluyor zaten adet sonrasi cekilecek ve benden gebelik testi istemistiler gebelik olmadiginin kesin ispati gerekliymis. Sadece prosedur galiba. Ozellerde nasil ilerliyor bilmiyorum
Tşk ederim bilgin için canım araştıracağım bu ay sonrasında

Kızlar radyoloji teknikeriyim. İşten ayrılalım pek olmadı ama kadın doğum doktorları ile günde 3 hsg çekiyordum yakın zamana kadar. Pek hoş bir duygu değil açıkçası🤭 ama hsg çekim aşaması ile ilgili merak ettiğiniz bisey varsa sorabilirsiniz.😁
Cnm bendeki erkek di tekniker anestezili cektrdm sonra 1 saat adet sancım gibi sancım oldu cok kötü şekilde ağrıması cok iyi dedi doktor tüplerin acık dedi doğrumu

Direk hsg istemeyle çekiyolarmı ?
Özelde evet, ben tüp bebeğe başvuracağım zaman kaybetmek istemiyorum demiştim çekmişlerdi ama 3 yıl önce 550 lira para verdim halbuki tüp bebek yaptıracağım yerde 70 liraya çekiyorlardı, ben de bir umut belli tüp bebekten önce doğal olur diye gittim çektirdim.

Cnm bendeki erkek di tekniker anestezili cektrdm sonra 1 saat adet sancım gibi sancım oldu cok kötü şekilde ağrıması cok iyi dedi doktor tüplerin acık dedi doğrumu
Belki baskı ile açmıslardır. O zaman daha çok ağrıyor doğru

Back