- 13 Ağustos 2020
- 1.000
- 710
- 53
- Konu Sahibi Hasbelkader340
Direk hsg istemeyle çekiyolarmı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor bana çek demişti canım hatta istemeden çektirdim kapalı falan değildir diyordum ama tüplerim kapalı çıktı hemen açıldı ama hsg deDirek hsg istemeyle çekiyolarmı ?
Onla Geçmiş olsun tüp kapalı olunca gebelik mi olmuyor ?Doktor bana çek demişti canım hatta istemeden çektirdim kapalı falan değildir diyordum ama tüplerim kapalı çıktı hemen açıldı ama hsg de
Daha önce tedavi gördünüz mü şöyle soyleyim ben 1 seneyi geçtikten sonra doktora gittim kan testinde sıkıntı yoktu eşimde de bi problem gözükmedi bana tedaviye başlamadan önce hsg cekelim dedi tüplerin açık mı değil mi bakalım diye baktı sıkıntı yoktuOnla Geçmiş olsun tüp kapalı olunca gebelik mi olmuyor ?
İşte bana dr bişe demedi ama aklıma geldi burda sonra ne diyip gidip çektirebilirim nasıl oluyor yani ?
Bende özelde direk çektirmek istemiştim ama önce muayene ediyor doktor. Sonra randevu verirler adet bittiği gibi çekilir rahim ince olduğu icin.Direk hsg istemeyle çekiyolarmı ?
Canım sorununn yoksa ve evlilikte 1 yılı geçmişse bakıyolar tüplere.. evet kapalı olunca normal yoldan hamile kalma ihtimali yok canım spermm yumurtaya ulaşmıyor çünküOnla Geçmiş olsun tüp kapalı olunca gebelik mi olmuyor ?
İşte bana dr bişe demedi ama aklıma geldi burda sonra ne diyip gidip çektirebilirim nasıl oluyor yani ?
merhaba bende çektirdim,doktorum şişlide bir yere yönlendirdi fakat fiyat çok yüksek geldiği için başka bir doktor tanıdığım bakırköyde emarparka yönlendirdi.Elif hanım var orada ve anesteziye gerek kalmadan işlemimi halletti.İşinde gerçekten çok iyi birisi kesinlikle tavsiye edebilirim.Direk hsg istemeyle çekiyolarmı ?
Hayır bir tedavi görmedim sadece merak ediyorum nasıl çektirebilirim diye hani skntı varmı yokmu diye başka skıntılarım var ama daha tedavi sonuclu bişey demedilerDaha önce tedavi gördünüz mü şöyle soyleyim ben 1 seneyi geçtikten sonra doktora gittim kan testinde sıkıntı yoktu eşimde de bi problem gözükmedi bana tedaviye başlamadan önce hsg cekelim dedi tüplerin açık mı değil mi bakalım diye baktı sıkıntı yoktu
Özel harici olmuyormu peki kendi isteğimizle ?Bende özelde direk çektirmek istemiştim ama önce muayene ediyor doktor. Sonra randevu verirler adet bittiği gibi çekilir rahim ince olduğu icin.
Bunu kendimizin anlama yoluda yok sanırım.. sorun var ama dr bse demedi ben baktırayı diyorumCanım sorununn yoksa ve evlilikte 1 yılı geçmişse bakıyolar tüplere.. evet kapalı olunca normal yoldan hamile kalma ihtimali yok canım spermm yumurtaya ulaşmıyor çünkü
Canım tşk ederim ilgin için ben kayserideyimmerhaba bende çektirdim,doktorum şişlide bir yere yönlendirdi fakat fiyat çok yüksek geldiği için başka bir doktor tanıdığım bakırköyde emarparka yönlendirdi.Elif hanım var orada ve anesteziye gerek kalmadan işlemimi halletti.İşinde gerçekten çok iyi birisi kesinlikle tavsiye edebilirim.
Yok canım benim her şeyim normaldi bi gebelik de yaşadım hatta sonrasında kapanmış mesela...Bunu kendimizin anlama yoluda yok sanırım.. sorun var ama dr bse demedi ben baktırayı diyorum
Ozaman dr la görüşmekmi en iyisiYok canım benim her şeyim normaldi bi gebelik de yaşadım hatta sonrasında kapanmış mesela...
Ne zamandandır korunmuyosunuz canım 1 yılı geçtiktn sonra bakıyolarOzaman dr la görüşmekmi en iyisi![]()
1 yıl oldu canımNe zamandandır korunmuyosunuz canım 1 yılı geçtiktn sonra bakıyolar
Benim burda devlette rahim filmi yoktu. Ondan hiç bilmiyorum. İstege bağlı çekmezler bence doktor gerekli görürse ancaÖzel harici olmuyormu peki kendi isteğimizle ?
İnfertilite bölümüne git direk hiç kadın doğumla uğraşma...Amh falan USG ,Hsg, histereroskopi hepsine bakarlar. Farklı yerlerde zaman kaybetme hiç. Yoksa bı bakmışsın 2 yıl olmuş1 yıl oldu canım
Direk hsg istemeyle çekiyolarmı ?
Her şeye bakmaları lazım o zaman canım 1 yıl olmuşsa sen bi doktora görün1 yıl oldu canım