• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HSG için ne yapmalıyız yardımcı olurmusunz

Doktor bana çek demişti canım hatta istemeden çektirdim kapalı falan değildir diyordum ama tüplerim kapalı çıktı hemen açıldı ama hsg de
Onla Geçmiş olsun tüp kapalı olunca gebelik mi olmuyor ?
İşte bana dr bişe demedi ama aklıma geldi burda sonra ne diyip gidip çektirebilirim nasıl oluyor yani ?

İşte bana dr bişe demedi ama aklıma geldi burda sonra ne diyip gidip çektirebilirim nasıl oluyor yani ?
Daha önce tedavi gördünüz mü şöyle soyleyim ben 1 seneyi geçtikten sonra doktora gittim kan testinde sıkıntı yoktu eşimde de bi problem gözükmedi bana tedaviye başlamadan önce hsg cekelim dedi tüplerin açık mı değil mi bakalım diye baktı sıkıntı yoktu

Canım sorununn yoksa ve evlilikte 1 yılı geçmişse bakıyolar tüplere.. evet kapalı olunca normal yoldan hamile kalma ihtimali yok canım spermm yumurtaya ulaşmıyor çünkü

Direk hsg istemeyle çekiyolarmı ?
merhaba bende çektirdim,doktorum şişlide bir yere yönlendirdi fakat fiyat çok yüksek geldiği için başka bir doktor tanıdığım bakırköyde emarparka yönlendirdi.Elif hanım var orada ve anesteziye gerek kalmadan işlemimi halletti.İşinde gerçekten çok iyi birisi kesinlikle tavsiye edebilirim.

Daha önce tedavi gördünüz mü şöyle soyleyim ben 1 seneyi geçtikten sonra doktora gittim kan testinde sıkıntı yoktu eşimde de bi problem gözükmedi bana tedaviye başlamadan önce hsg cekelim dedi tüplerin açık mı değil mi bakalım diye baktı sıkıntı yoktu
Hayır bir tedavi görmedim sadece merak ediyorum nasıl çektirebilirim diye hani skntı varmı yokmu diye başka skıntılarım var ama daha tedavi sonuclu bişey demediler

merhaba bende çektirdim,doktorum şişlide bir yere yönlendirdi fakat fiyat çok yüksek geldiği için başka bir doktor tanıdığım bakırköyde emarparka yönlendirdi.Elif hanım var orada ve anesteziye gerek kalmadan işlemimi halletti.İşinde gerçekten çok iyi birisi kesinlikle tavsiye edebilirim.
Canım tşk ederim ilgin için ben kayserideyim

Kızlar radyoloji teknikeriyim. İşten ayrılalım pek olmadı ama kadın doğum doktorları ile günde 3 hsg çekiyordum yakın zamana kadar. Pek hoş bir duygu değil açıkçası🤭 ama hsg çekim aşaması ile ilgili merak ettiğiniz bisey varsa sorabilirsiniz.😁

Back