Hsg filmi

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
565
Puanlar
163
Yer
- Yurtdışı
Kızlar hsg filmim çekilmesi gerekiyor 1.5 senedir bebeğimiz olmuyor çok korkak bi insanım smear testi alınırken bile zorlandım anestezi yaptırmazsam çok acır mı Memorial da yaptırcam doktor mu çekiyor bu filmi nasıl oluyor

Ben yillar once anestezi almadan yaptirdim çok dayanilmiyacak bir acı olmuyor.

Ama acidan ayilip bayildigini soyleyenler de olacak .

Abartılacak birşey yok lütfen gidip hemen çektirin o ay hamile kalan çok insan var bende onlardan biriydim. Sadece birkaç dakika sürüyor ve vajinal muayeneden pek bir farkı yok

Korkmayın inanin titreyerek girmiştim ben içeri. Ama gülerek çıktim

Çok ağrı çeken bir kısmımız var, ağrı sızı çekmeyen bir kısmımız da var. Ben hiç hissetmeyerdenim, acı eşiğiyle mi alakalı bilemiyorum.
Camlı bir oda var, camın bir tarafında size ilacı verip filmi çekiyorlar, diğer tarafında ilacın geçiş yolunu izleyip rapor hazırlıyorlar. Hiç röntgen çekilmediniz mi?

Hayır hiç çekilmedim anestezi de almadım o yüzden korkuyorum

Hayır hiç çekilmedim anestezi de almadım o yüzden korkuyorum
Ben hiç acı çekmediğim için anesteziye gerek Yok derim, korkulacak birşey de yok. İnternette videoları var, izle istersen gayet rahat güle konuşa çekiliyorlar.

Mrb ben de 1.5 yıldır istiyor ve bekliyordum hersey denendi sira hsg de..bu cuma çekilecek anestezili olarak yaptiriyorum aciya pek dayanikli degilim cunku..paylaşırım isterseniz..

Mrb ben de 1.5 yıldır istiyor ve bekliyordum hersey denendi sira hsg de..bu cuma çekilecek anestezili olarak yaptiriyorum aciya pek dayanikli degilim cunku..paylaşırım isterseniz..
Evet anestezili hsg çekimin oldu çok korktuğum için ağlayarak girdim ama tamamen psikolojik..bu konuda iyice hassaslastigimiz için böyle oluyor..
İşlem totalde uyuma uyanma 20 dk ama film süresi 2 dk bile sürmemiş sonuçlarda görünüyor süre zaten..
Ameliyathane de yapıldı çıplak ince bir önlük damar yolu açıp serum takıyorlar Dr m ve anestezi uzm geldi bi igne hemen uyudum uyandığımda hiç bişey yoktu 1 saat sonra kalktım çıktım..
2 gün ara ara lekeler ve çoook hafif ağrı oldu..7 gün ilişki yasağı ve antibiyotik verdi enfeksiyon riskine karşı..
Adetim bittikten sonra 3.gün yaptırmıştım.
7 gün sonrası yumurtlama günlerime de geliyor bu ay çok ihtimal vermedi dr ama Bn yinede takipliycem bakalım ne olacak..

Ben de bugün çektirdim .. anestezi çok şart değil aslında eşiği düşük olan tercih edebilir .. hsgyi çeken kadın çok ılımlıydı ama ben ilaç verilme esnasında ağrı çektim hatta ikinci kez verdi ilacı kalçamı yukarı kaldırmışım .. çok zor da değil ama hissetmeden Kolay da değil ..kısa sürüyo ama ilaç verilirken dişi sıkmak gerekiyor biraz orda sancı oldu benim .. tuvaletim varmış gibi de oldu normalmiş .. yalnız kadın leke gibi gelir dedi ama benim bayağı kanamam oldu Yani bi pedi doldurur hemen kalkamadım .. azaldı ama devam ediyor regl akıntısı gibi ..sonrasında yumurtlama ağrısı gibi oldu bi iki saat geçti çekileli şu an daha iyiyim ..
Sadece vajinismus yaşadığım için önceden biraz psikolojik olarak da yordu sanırım ..
sonuç olarak herkes farklı yaşayabiliyor sanırım rahim filmini de ama ihmal etmeyin derim bakalım tüm sonuçlar için doktor ne yorum yapıcak Herkesin gönlüne göre olsun

Selam, ben de biraz önce Acıbadem Altunizade hastanesinde çekildim hsg filmi, öncesinde çok araştırmıştım nasıl olduğuna dair ve ağrıyacak mı acıyacak mı şeklinde kuruntularım ve stresim vardı, ama sonra düşünüp herşey bebek için dedim ve bir cesaret gittim. Anestezi istemedim, bence anestezi gerektirmeyen bir işlem, çok basit vajinal muayene gibi, filmi çeken doktor ve hemşiresi aşırı ilgiliydiler ve beni son derece güleryüz ve samimiyetleri ile rahatlattılar. İşlem esnasında sürekli bilgilendirme yaptı ve ekrandan bende gördüm. Hsg filmi çektirmesi gereken herkese Acıbadem Altunizade hastanesini tavsiye ediyorum. Filiz hoca ve hemşiresi Esra hemşire çok ilgili. İşlem sonrasında Filiz hoca ile aramızda ''İşlem sonrası hamile kalan çok kişi oluyor, umarım vesile oluruz. Eğer hamile kalır ve çocuğunuz olursa, mutlaka benim ziyaretime getirin de bir poposunu sıktırarak sevelim, annesini böyle uğraştırdığı için'' şeklinde samimi ve hoş sohbet bir konuşma geçti aramızda :) .İnşallah herkesin gönlüne göre versin Allah'ım tüm isteyenlerin bir an önce olsun bebekleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…