Selam, ben de biraz önce Acıbadem Altunizade hastanesinde çekildim hsg filmi, öncesinde çok araştırmıştım nasıl olduğuna dair ve ağrıyacak mı acıyacak mı şeklinde kuruntularım ve stresim vardı, ama sonra düşünüp herşey bebek için dedim ve bir cesaret gittim. Anestezi istemedim, bence anestezi gerektirmeyen bir işlem, çok basit vajinal muayene gibi, filmi çeken doktor ve hemşiresi aşırı ilgiliydiler ve beni son derece güleryüz ve samimiyetleri ile rahatlattılar. İşlem esnasında sürekli bilgilendirme yaptı ve ekrandan bende gördüm. Hsg filmi çektirmesi gereken herkese Acıbadem Altunizade hastanesini tavsiye ediyorum. Filiz hoca ve hemşiresi Esra hemşire çok ilgili. İşlem sonrasında Filiz hoca ile aramızda ''İşlem sonrası hamile kalan çok kişi oluyor, umarım vesile oluruz. Eğer hamile kalır ve çocuğunuz olursa, mutlaka benim ziyaretime getirin de bir poposunu sıktırarak sevelim, annesini böyle uğraştırdığı için'' şeklinde samimi ve hoş sohbet bir konuşma geçti aramızda :) .İnşallah herkesin gönlüne göre versin Allah'ım tüm isteyenlerin bir an önce olsun bebekleri.