HSG filmi sonrası yapışıklık , kafam çok karışık kızlar

ebruli9347

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2024
94
22
3
31
Kızlar merhaba ben iki ay önce bir düşük yaptım sonrasında bazı testlere girdim pıhtılaşma çıktı doktorum HSG filmi çektirdi tüplerde bir sıkıntı yok fakat yapışıklık çıktı bu benim üçüncü Gebelm maalesef olumlu sonuçlanmadı… adet günlerim ikinci Düşükten sonra azalmıştı o da 12 haftalık bir düşük oldu, işlem oldum .
sonrasında tekrar gebe Kalabildim ve onun da kese Küçük kaldı kalbi durdu.

filmde yapışıklık çıkınca hoca iki adet bekleyelim daha çünkü iki adet gördüm işlemden beri .
bu yapışık kendiliğinden geçebilir dedi ..

çevresinde böyle olan ya da yapışık zaman içerisinde açılmış olan var mı desteklerinizi mesajlarınızı bekliyorum başka doktorlara gösterdiğimde işlemin olması gerektiğini söyledi şimdi düşünüyorum benim doktorum ücret için ,biliyorsunuz çok şey yapıyorlar hemen alalım işleme vs diye ama beklememi önerdi böyle bir durum yaşayan var mı?

Eklentiler

• IMG_3417.png
    309,8 KB · Görüntüleme: 14
Öncelikle çok geçmiş olsun. Yapışıklık konusunda bilgim yok ama rahminizin şekli y gibi T gibi çıkmış bunun hakkında bir şey söyledi mi doktorunuz? Düşüklerinizin ana sebebi bu olabilir.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Yapışıklık konusunda bilgim yok ama rahminizin şekli y gibi T gibi çıkmış bunun hakkında bir şey söyledi mi doktorunuz? Düşüklerinizin ana sebebi bu olabilir.
Çok teşekkür ederim perdeden şüphelendi o yüzden çektirmiştik o kadar derin inmiyormuş buna bir şey yapmayalım dedi şöyle ki benim ikinci gebeliğim üç aya kadar devam etti fakat bir kromozom bozukluğundan dolayı sonlandırmak zorunda kaldım.. aslında tabii daha ilerisini göremedim üç aydan fazla olsa bir problem yaratır mı burayı şekli ama doktorun bunla ilgili bir şey yok dedi yapılacak o kadar perde derin değilmiş dedi ama yapışıklılılığa takıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…